• Majki2111
    2.6k
    Jel mi može objasnit postupak odgovarajućeg gospodina koji je vodio danas navijanje sa zapadne strane Sjevera protiv kojeg nemam ništa i prvi put ga vidim. Pred kraj oko 90e minute se derao: "Jače jače", a na terenu je bilo vidljivo da nemamo gol u sebi. Koji pimpek da prostite lijepo?! Derem se navijam svako poluvrijeme od kad sam na sjeveru, više od nekih pored mene. I on sad kad ekipa izgleda nikakvo i kad navijam još uvijek uz trud jer mi je muka. Totalna zabluda i nedoživljavanje okoline i stiuacije od strane njega. Jako neugodan i odbojan osjećaj.

    Njegovo "MoRaTe SaD jAčE, sAmO gLaSnO!" neće ništa pomoć jer navijamo cijelo vrijeme. I naravno ništa se nije promjenilo...
  • IceMan
    1.5k
    Oriolik se ima čemu nadati…
  • db-izbjeglica
    12.8k
    Sandro Kulenović....

    Uvjeren sam da bi ja bio korisniji na terenu, bez zajebancije!

    Dajte mi mjesec dana da se dovedem u formu i kao napadač dinama ću zabiti gol iz igre ako mi se da 1000 minuta na terenu, za 0 eura.
  • Antonio bbb
    245
    pa pljeskanjem pohvalis nekoga?
  • Mali Zeus
    9.7k
    I to su svi senatori?
  • Mali Zeus
    9.7k
    Jel mi može objasnit postupak odgovarajućeg gospodina koji je vodio danas navijanje sa zapadne strane Sjevera protiv kojeg nemam ništa i prvi put ga vidim. Pred kraj oko 90e minute se derao: "Jače jače", a na terenu je bilo vidljivo da nemamo gol u sebi. Koji pimpek da prostite lijepo?! Derem se navijam svako poluvrijeme od kad sam na sjeveru, više od nekih pored mene. I on sad kad ekipa izgleda nikakvo i kad navijam još uvijek uz trud jer mi je muka. Totalna zabluda i nedoživljavanje okoline i stiuacije od strane njega. Jako neugodan i odbojan osjećaj.Majki2111

    :grin:

    Never change majki, never change.
  • Krizy
    36.3k
    Njihov trener na gol stavi DEBITANTA od 18 godina a kod nas Perković ima više utakmica za U21 ove sezone, nego za Dinamo.
    Poderem diplome takvim trenerima.
  • Georg Koch
    3.6k
    sve to stoji, ali zar nije u jednu ruku cudno kako Perkovic ni kod jednog od zadnja 3 trenera ne igra? Isto smo se cudili za Francuza pa vidis svako malo zasto ne igra. Jedan obican defenzivac sa dobrim sposobnostima baratanja loptom te slanja dugih.
    Defenzivno, ono sto je najbitnije - jako, jako tanko.
    Da se razumijemo i ja bi volio Perkovica na LB, Ljubu da unese malo zivosti u vezni red, Moharamia bi najvise volio tamo gdje je Ukrajinac, ali eto, ocito nista ne stima.
  • Krizy
    36.3k
    Sve bi ja to razumio da netko rastura na lijevom boku ili stoperskoj poziciji.
    Ali clean sheet je nepoznat pojam za ovu momčad.
    Mijenjaj nešto jbt, ne vidim kako može biti lošije.
    A Perković je bio dobar ono malo što je igrao.
  • jp23
    2.2k
    Eto i protiv Gorice je Max izvađen jer je sjebo gol.

    Ah ne čekaj, protiv Gorice je izvađen iz bogu nepoznatih razloga, pa je sa klupe ispratio kako nas Gorica trpa sa dva pogotka. Možda je kriv i za te golove, jer eto, igrao je prvo poluvrijeme kada nisu pali :lol:

    U onom jebenom fliperu prije penala mi je divno čudo kako nije bilo igranja rukom nigdje, i puno veći problem mi je da se lopta nije mogla pošteno jebeno izbit.
  • mali M
    3.5k
    rekao je vidim i Krizy, pa nije da briljiramo pa se sad čudimo što netko želi nekoga ugurati u momčad. Što se tiče Maxa mislim da kupi "vrhnje" za sve, a najmanje je kriv.. primamo smiješne golove preko Perića, Šutala, Ljube, Moharamija, Rileta al svi prstom upiru u Maxa.. Problem je dok smo u ovakvom padu neće vam dobro izgledati ni Ramos. Da pobjeđujemo dok je Max u momčadi nebi nitko rekao ništa... ovako ga se secira al doslovno bezveze... Dobar je mali, pokretan, ima viziju igre, a ovo šta pogriješi, pa uvijek će netko pogriješiti.. nije izlika, ali i po meni nije ni ono baš neka penalčina.. više navučena jer smo u banani i to i suci vide pa nemamo nikakvu zaštitu.
    e sad, što se tiče argumenta "tri trenera ga nisu prepoznali" itd.. ponovit ću, sva ta tri trenera su igrali ili još uvijek igraju sa istom momčadi, sa istim lošim postavljanima igrača, sa istim lošim rezultatima, sa istim lošim odlukama.. Zbog zbilja ekstremno loših rezultata i vođenja momčadi su dobili otkaz i Čačke i Bibi, Jakir još nije, ali ovdje ima ekipe koja brani njihov odabir momčadi. Prestat sa durenjima jer ne da gori, nego već smrdi po ugljenu, stavit ljeve bekove na ljevi bok (Perković, Miha), stavit desne bekove na desni bok (Rile, Moha) i složi više tu glupu formaciju prema igračima koje imaš! Dokle više sa krilima, dokle više sa jedinim Mišićem u vezi dok ostali glume polušpice i ne igraju vezu uopće. Daj povuci Baturinu na 8 jer mu treba prostor ispred njega, Bulat mora biti zamjena Ljubi i obrnuto. Jedan nosi tempo, drugi će vuć prema napred kad treba. Treba biti Mišić zadnji vezni, Baturina i Bulat/Ljubo centralni L/R i ispred njih Vidovića.. Kakva više krila!?!?!?!
  • Antisha
    647
    Imam jednog takvog u krugu prijatelja, pa je jučer, uz tu priču "ne gledam dinamo jer je negledljiv", prosipao i klasičnu tatićevsku retoriku.

    Uz takve "navijače", nikakvi neprijatelji nam ni ne trebaju.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    jel može itko trezven sabrati sve izjave od trenera i igrača od kraja utakmice jučer pa do sada. Vidim na više strana se piše pa nemam pojma na kraju kaj je u njihovim glavama. Ako nije problem da se sažme tu
  • hardek
    1.4k
    Bulat i Vidović kažu nemamo sreće, Risto kaže moramo bolje. Jakir nije zadovoljan sa prvim poluvremenom jer igrači nisu radili ono što su se dogovorili, kaže moramo bolje.

    Fast forward do utakmice s Lokomotivom gdje ćemo ući opet sa istih 11 al će igrat Ademi umjesto Bulata i Drmić umjesto Emrelija i onda ćemo se opet nakon utakmice pitat zašto ne ide na bolje i zašto nemamo "sreće" a stalno se igra na isti način sa istim igračima na istim pogrešnim pozicijama...

    Pitao sam prije utakmice još, molio bih nekoga ako ima mogućnost izvaditi podatak koliko je Dinamo ove sezone odigrao minuta, a koliko je Perić igrao od toga.
  • Dinamosaur
    973
    koliko je Dinamo ove sezone odigrao minuta, a koliko je Perić igrao od toga.hardek

    Izbrojio sam brzinski po Sofi- 21 tekma, od toga u 7 nije nastupio, a u 2 je izasao u 46' i 86'.
    U taj broj nije ukljucena prijateljska protiv Oriolika
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.