• The Undertaker
    4k
    Marketing je tu da prodaje a ne da se svidi svakome. Ako ide prodaja, radi dresove i u duginim bojama što se mene tiče. To je glavni, da ne kažem jedini kriterij.
  • Mali dioničar
    14k
    U ovogodišnjem asortimanu ima dobrih stvari na koje bih mogao potrošiti 1.500-2.000 kuna bez problema. Do sad sam potrošio cca 600.

    Asortiman je zbilja napravio korak dalje i to specijalno onaj koji je nevezan za Adidas tako da se uopće ne slažem sa stavom da ništa ne rade.

    Vezano za Adidas, i meni je nejasno da ne postoji treći dres i trenirke retro stila, ali Nike to radi za svoje klijente od ove godine pa će Adidas vjerojatno naučiti lekciju i uvesti to dogodine.
  • Infinity
    15.2k
    Vezano za Adidas, i meni je nejasno da ne postoji treći dres i trenirke retro stila, ali Nike to radi za svoje klijente od ove godine pa će Adidas vjerojatno naučiti lekciju i uvesti to dogodine.Mali dioničar

    Radi i Adidas, pogledaj Realov. Meni izgleda vrhunski. Isto tako i Manchesterov. Adidas ce velikanima dati sve jer ovi mogu prodati, pitanje je koliko oni imaju interesa u Dinamu i da li bi napravili ovakav dres za Dinamo cak i da Dinamo to trazi. A nije da je neki poseban dizajn, svi imaju isti, samo je boja drugacija, ali meni i dalje vrhunski izgleda.
  • xavier
    11.1k


    Kako si i sam primijetio, radi se o potpuno istom dresu. No slažem se, ako zanima ljude, zašto ne.
  • Infinity
    15.2k
    Samo odabrani dobiju prvi dres u posebnom dizajnu, a da ne pricamo o rezervnim dresovima, trenirkama ili ovako nekim dodatnim artiklima za koje je upitna zarada, a to je jedino sto njih zanima.

    Meni se svidja, steta sto nisam uspio ni od koga naci plavi pa da jos bolje docaramo, al moze se to fotoshopirat vrlo lako.
  • Hipo
    406
    Ako ide prodaja, radi dresove i u duginim bojama što se mene tiče.The Undertaker

    Apsolutno pogrešno.

    Tim razmišljanjem...ako mamić prodaje igrače i ulazi u skupine neka cijeli roster kluba budu igrači iz srbije ili nigerije.

    Radeći nešto ružno i loše kvariš brend, udaljavaš od tradicije i onoga što je bio i što jest.
    Umjesta da guraš ono što valja ti eksperimentiraš jer te boli k za sve.

    Kako ide prodaja žutih dresova? Sigurno loše.
  • The Undertaker
    4k

    Ako je ružno i loše onda se valjda neće prodavati.
    Ako će Dinamo kontinuirano igrati LP sa igračima iz Srbije i Nigerije, neka igra. Kao da je danas puno bolje. Koliko je lani bilo igrača iz Hrvatske u prvih 11? Livaković, Ademi i Oršić.
    Osnovni cilj ''marketinga'' je zarada i ''sve'' treba biti u funkciji zarade. Za razliku od ciljeva kluba u cjelini.
  • platini
    230
    Iskreno me živcira pljuvanje po npr. grbu na trećem dresu. Pa i sami taj treći dres na kraju krajeva. Pol europskih klubova ima slične izvedenice. To je nekaj kaj je danas moderno. Napokon imamo nekaj u trendu sa europom i odmah ne valja. "Nije u skladu sa povijesti, nikad nismo imali treći dres, nikad tamnoplava nije bila naša boja"....pa nekad smo se i sa fijakerima vozili pa sad vozimo aute jbmu...

    Preveč mi pljujemo "sami po sebi"...
    Draž

    Mene živcira i boja dresa i grb. Boja dresa nije dinamovska a grb se nikad ne bi trebao mijenjati. To što je moderno ne znači da je dobro. Meni su bolji neki dresovi Dinama otprije 15-20 godina nego ovi današnji i radije bi da nose onaj dres otprije 20 godina nego ovo danas, isto tako mi je bio bolji dres Hrvatske iz 96. ili 98. nego onaj iz 2016. iako je ovaj iz 2016. moderniji.

    Moderno je mijenjati grb i dresove. Juve je potpuno promijenio grb i igraju u crveno bijelim dresovima Ne znam što je točno pozitivno u takvim stvarima.
  • Dudu
    2.6k
    Pozitivno je što je Juve promijenio cijeli identitet i fanovi sad moraju sve iznova kupiti, a dovođenjem Ronalda vjerujem da grcaju od love na prodanim proizvodima s logom Juventusa..
  • platini
    230
    To kužim. Prilagođavaju se ''navijačima'' iz Amerike i Kine. Mi se nemamo kome prilagođavati niti bi trebali prodavati identitet kluba za lovu.
  • platini
    230
    ajmoooooo

    40.png
  • xavier
    11.1k


    Sto ljudi, sto čudi. Meni se generalno ne sviđaju dresovi iz 90-ih. Ne volim kragne i ne volim široke dresove. Posebno mi se ne sviđa reprezentativni dres iz '98 (onaj s kvadratićima koji "vijore"), ali zato mi je recimo jako lijep rezervni plavi dres s tog SP-a.

    Najljepši hrvatski dres mi je onaj s EP-a 2008.
  • Infinity
    15.2k
    Ovaj cronet mi je blago receno ocajan. Isto tako i ta gore produkcija s kockicama na ovratniku i rukavima. Vec sam ranije popljuvao trenutni zeleni/zuti, al taj mi je bolji od ova oba. I sta cemo sad, tebi se svidja, meni se ne svidja. Ajmo sad meni ugoditi.
  • Hipo
    406
    Mislim da je taj cronet izvješen u fan shopu u gradu. Postavljen je pored (kopije) trofeja iz 1967.

    Dres je katastrofa al to je bilo prije 18 godina...
    Pogledajte ga uživo u shopu da doživite pravo stanje, grb izgleda katastrofa.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.