• IceMan
    1.5k
    Al kome je to u interesu i u interesu čega?

    Dva pitanja. Mislim… nevjeroatno.
  • doktorbob
    16
    Pozdrav, molit cu lijepo da se kolegi Mlađem referentu uruci sedmodnevni ban zbog zestokog vrijedanja novih forumasa, a kako sam ja medu njima, osjecam se prozvanim.

    Naime, na 33. stranici kolega me osobno uvrijedio nazvavsi me citirat cu "napornim jebenim idiotom". Smatram da takva razina komunikacije nije pozeljna na ovom forumu.

    Svi znate da sam 7 dana izbivao jer sam navodno nekoga prozvao mantalno retardiranim (ja i sam ne znam kada sam nekoga tako nazvao, ali u redu). Tada je kolega @Krizy mene odlucio usutkati na tjedan dana prvenstveno radi osobnog zadovoljstva. Medutim, tu istu vecer kada je Mladi referent mene nazvao "napornim jebenim idiotom" kolega Krizli je ignorirao njegovu prijetecu poruku i nije ga banirao. Trazim razlog zasto je to tako i objasnjenje zasto su neki na ovome forumu privilegirani, a neki, poput mene su na zubu subjektivnom analiticaru Kriziju

    Hvala na objasnjenju.

    Ps. Dinamo je ODLICNO odigrao protiv astane, samo naprijed!!!
  • doktorbob
    16
    Jos nesto, imam jednu zanimljivu anegdotu. Nakon utakmice s astanom sam bas imao argumentiranu raspravu s mojim braticem. On je smatrao da menalo treba igrati u prvih 11, a ja sam smatrao da ga se nije trebao uvesti. Nakon viseminutne rasprave u kojoj sam pobio sve njegove argumente moj bratic je rekao "ne obracaj mi se vise, idi na hladenje i ne zelim te vidjeti narednih tjedan dana". Odmah sam shvatio da je ljut samo zato sto je izgubio u raspravi. Ja sam mu orije nego sto je otisao rekao "bolje biti glup i ne sudjelovati u raspravi nego se praviti pametan i ispasti jos veca budala pa na kraju zbog ljutnje staviti mene na hladenje idicih tjedan dana". On me na zalost nije htio slusati i samo je otisao.

    Ova prica je bazirana na istinitom dogadaju, nadam se da se kolega krizy nece osjetiti prozvanim. @Krizy, ponavljam jos jednom, ovo nema veze s tobom, ovo je rijec o meni i mom braticu. Meni je to bila bas zanimljiva prica pa sam ju odlucio podijeliti je s vama.

    Sretno dinamu, u meni ce uvijek biti najveci navijac!!!
  • Kepec
    4.8k
    Ti si bio jedan od onih koji je u školi profesoricu podsjećao na domaću zadaću.
  • doktorbob
    16
    Ja samo cekam da se ispravi nepravda. ZAHTJEVAM da se Mladem referentu uruci sedmodnevni ban zato jer me zestoko uvijedio.

    Nadam se da ce krizy malo za promjenu prestati biti subjektivan i shvatiti ozbiljnost situacije.

    Sto se tice utakmice s hajdukom, ocekujem emrelija u prvih 11, ali se potajice nadam kaneku.
  • Zagi
    5.1k
    ZAHTJEVAMdoktorbob
    Ponekad ne treba biti Vidoviti Milan da bi se prognoziralo budućnost.
  • Krizy
    36.4k

    Nemoj se praviti lud, napisao sam ti par puta da ne vrijeđaš Menala i opet si nastavio. Tek si došao na forum i jedino što pišeš su uvrede prema igračima i forumašima.

    Evo s tobom sam si jos dobar hahaha. Ali nema mjesta ljutnji, ja samo ukazujem na nepravilnosti koje kolege eduardo i marcio zanemaruju. Pitam se rade li to namjerno, a s obzirom da su mi vise puta javno prijetili, a na uzvike, komešanja i uvreda drugih forumasa svjesno (?) šute.doktorbob

    Ja sam iskoristio andersonovu usporedbu mene i udava kako bi gospon EDUARDO i marcio amoroso reagirali jer oni mene upozoravaju da vrijeđam igrace i forumase, a eto kada se mene usporeduje sa zmijom oni sute kao zaliveni. Je li tako @Eduardo?doktorbob


    Prozivao si tri moderatora iako su bili strpljivi s tobom i dobio si ban tek nakon tri upozorenja. Sigurno ti nisi taj koji će odlučivati kakve mjere će se tu provoditi. Pogotovo s obzirom da rijetko tko ima prigovor na moderiranje u pet godina Zone.

    Kad budeš imao bar 500 normalnih upisa, onda će se rijetka uvreda nekoga moći progledati kroz prste, kao kolegi kojega si spomenuo.

    Rijetko baniram trajno (jednog zbog oklade s drugim forumašom a drugoga zbog psovanja Boga) ali tebe ću s guštom banirati ako nastaviš pa idi na sportnet ili index pa piši takve postove, ovdje se nećeš praviti pametan.

    Lijep pozdrav!
  • Zagi
    5.1k
    Ponekad ne treba biti Vidoviti Milan da bi se prognoziralo budućnost.Zagi

    Bome, trebao bih napraviti svoj TV show :rofl:
  • Mali Zeus
    9.7k
    Čovjek je sedam dana čekao da dođe ovod i zahtJeva pravdu. Moš mislit kak se mučio.
  • mali M
    3.5k
    hahhahaha kakav lik... u biti nebi se trebao smijati tužno je to...
  • Kepec
    4.8k
    Sad će se pojaviti s novim profilom "TraktorTom".
  • marcio amoroso
    32.5k

    Nema više pojavljivanja bez odobrenja moderature. Ta vremena su prošla.
  • Ivdzo11
    3k
    ZAHTJEVAM da se Mladem referentu uruci sedmodnevni ban zato jer me zestoko uvijedio.doktorbob

    Više sreće na Europskom sudu za ljudska prava :grin:
  • Mihaljević
    8.2k
    Što bi rekla jedna Glava , vodit ću vas do Strasbourga! :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.