• Imamo Dinamo
    3.4k

    Ja bi ga pomaknuo južnije da se može bolje riješiti ulaz na sjever. Ovako kada se postave ograde na većim utakmicama zna bit neugodno
  • Mali dioničar
    15k
    a bi ga pomaknuo južnije da se može bolje riješiti ulaz na sjever. Ovako kada se postave ograde na većim utakmicama zna bit neugodnoImamo Dinamo

    Generalno bi bilo logičnije, meni je jednostavno stvar emocije da teren ostane na mjestu gdje je sada jer idem eto već 41 godinu tu na utakmice i na tom terenu se odigrala povijest Dinama i povijest hrvstake reprezentacije i iz toga razloga bih želio da teren ostane na trenutnoj poziciji.

    Vezano za odmak sjeverne tribine od Maksimirske ulice - kad ne bude atletske staze naravno da se cijela tribina sjever može izgraditi u prostoru između terena i današnje tribine tako da se tu dobiva na prostoru, a bilo je i jedno krasno rješenje podvožnjaka Maksimirske pa bi na potezu stadion - park Maksimir bila kontinuirana šetnica.
  • Infinity
    15.4k
    Svakako ne vjerujem u novi stadion, a kad se spomenu hoteli i slicne pizdarije zapitam se kako itko moze vjerovati da cemo dobiti novi stadion u skorije vrijeme.

    Desetljecima se obecava novi stadion, a pored problema sa zemljistem nema ni onoga koji bi platio taj stadion. A sad bi netko platio i hotel? Kako da ne. Rijeka isto tako okolo nudi investitorima da grade popratne sadrzaje ako izgrade stadion. Skoro deset godina se ne mogu odluciti koja ponuda im je bolja.

    Kad bi cuo nesto realnije mozda bi se i nadao. Cuj hotel i poslovni prostori? Dobro, to mozda i hoce niknuti, ali stadion nece. Da ce nam netko napraviti jednu tribinu za ustupanje dijela zemljista, to bi vec vjerovao. I u neki kredit bi vjerovao, al cim se spomenu hoteli i prostori, to je odmah spika da nam privatni investitor gradi stadion. Lijepo zvuci, samo sto taj investitor ne postoji.

    U iducih deset godina ako dobijemo jednu novu tribinu s krovom, napit cu se u to ime.
  • Neki tip
    19.6k
    U iducih deset godina ako dobijemo jednu novu tribinu s krovom, napit cu se u to ime.Infinity

    A jesi se "ponudio"..

    Mislim da je minimum koji možeš dati tetovaža te tribine na leđa. :smile:
  • Infinity
    15.4k
    Nisam od tog posla :lol:

    Zelim reci da je jedna tribina najvise sto ocekujem. O stadionu sam prestao sanjati.
  • Neki tip
    19.6k


    Ma shvatio te, samo mi se proslava učinila nekako skromnom u odnosu na iskazanu skepsu. :grin:
  • Dudu9
    543

    Mislim da se ni ne očekuje da ce onaj ko dobije prostor hotela,poslovnog prostora i soping centra da ce napravit u zamjenu cijeli stadion, nego sudjelovanje u dijelu financijski za izgradnju stadiona iliti dio vjerojatno vrijednosti tog zemljišta kojeg ne moraju kupovat, a ostatak vjerojatno kredit itd
  • Mali dioničar
    15k
    Svakako ne vjerujem u novi stadionInfinity

    Imaš 12.8 k postova. Mislim da ova igra brojki demantira tvoju skepsu i da će niknuti M128 u punom sjaju. :razz:
  • The Undertaker
    4.4k
    Ako se kamp Dinama seli u Veslačku onda tamo ima mjesta za novo naselja a uz današnu cijenu kvadrata pretpostavljam da bi se našao investitor.
  • nemapredaje
    2.1k
    Mislim da možemo biti sretni ako dobijemo obnovljenu Kranjčevićevu, a ako se to dogodi onda se pomiriti s time da će to biti naš stadion neko dulje dogledno vrijeme
  • Neki tip
    19.6k
    Imaš 12.8 k postova. Mislim da ova igra brojki demantira tvoju skepsu i da će niknuti M128 u punom sjaju.Mali dioničar

    Još bolje, ima 12.8 k lajkova, ne postova, što još tečnije povezuje njegovu skepsu sa sjajem buduće M128. :) Sjajno zapažanje u svakom slučaju! :ok:
  • DrawTube
    3.4k
    scenarij Rujevica, privremeno trajno rješenje
  • Nino Bule
    11.9k
    Mislim da možemo biti sretni ako dobijemo obnovljenu Kranjčevićevu, a ako se to dogodi onda se pomiriti s time da će to biti naš stadion neko dulje dogledno vrijemenemapredaje

    Ako si nismo sposobni napravit stadion nakon sta dobijemo pristojan zamjenski, onda i zasluzujemo bit na njoj dulje vrijeme
  • Ali
    2k


    Sorry ovo je netko sluzbeno spomenuo ili je tvoja ideja:
    "Ako se kamp Dinama seli u Veslačku "

    Zakaj bi se Dinamo kao najpoznatija škola nogometa selio sa lokacije na kojoj ima 9 terena svih vrsta podloga : trave, hybrida, umjetne... dvorane na cca 70.000m2 i nekih cca 10.000m2 parkinga i prilaza dvjema stranama tramvaja sve to bez svetica koje su također na dispoziciji sa jos tolokom kvadraturom.

    Na raspadnute teren davno istekle dozvole za umjetnu travu i jedne livade koja se eto obiljezila nogometnim linijama. Na skucenih manje od 40.000m2 i jedva 2.300m2 parkinga u znatno slabiji prilaz .

    E to bi bio potez za kaznenu prijavu tko god bi pokusao uvjeriti javnost da je dobro za klub i Grad...
  • Infinity
    15.4k
    Nije to selidba kao selidba, to je sirenje na Veslacku.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.