• Krizy
    35.4k
    Kod Bišćana je igrao desno krilo. Osim utakmice protiv Hajduka.
  • scooniepenn
    1.7k
    Ako ćemo pravo kod Bišćana u onom stanju nisam siguran da bi zdravi Oršić imao zajamčeno mjesto u momčadi.
  • doktorbob
    16
    Nije istina.

    1.Dinamo-Rijeka , topic usao u 80. minuti umjesto petkovica

    2.Dinamo- Sibenik, topic igra poziciju spice, petko iza njega

    3. Dinamo-Hajduk, spica

    4.Dinamo-Varazdin, topic ulazi umjesto drmica

    5. Dinamo-Istra, topic ulazi umjesto drmica

    6. Dinamo-Slaven, topic ulazi umhesto drmica

    7. Dinamo-Lokomotiva, topic ulazi umjesto drmica

    Malo se treba informirati prije upisa. Naravno, topić nije kapacitet za dinamo, pravo pitanje je sto je biscan vidio u njemu, ali mozda jos bolje pitanje je bi li topic bio bolji od menala na poziciji desnog krila? Ja mislim da bi u njamanju ruku pruzao jednaki doprinos kao i menalo, ako se to moze nazvati doprinosom.
  • Krizy
    35.4k
    Ako na špici nije imao bolji, a kažeš da je špica, kako bi onda imao bolju statistiku na poziciji krila koja mu nije primarna.
    Pogotovo s obzirom na to da Menalo nakon Lovrića ima najbolji učinak od svih krila u ligi po odigranima minutama.
    Drugi po broju golova i asistencija u odnosu na odigrane minute u usporedbi s drugim krilima u ligi.
    Tako da slažem se, malo se informiraj prije nepotrebnog vrijeđanja naših igrača.
  • Neki tip
    19k
    Moja teza je da je doktorbob Antonio Marin i da se pokušava riješit konkurencije.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Nisam siguran @doktorbob, koje je tvoje mišljenje o Menalu?
  • Majki2111
    2.6k
    Kaj fali stilu igre Menalu?
  • mali M
    3.3k
    ma ja kažem, meni Menalo ne sjeda i mislim da nije kvaliteta za Dinamo.. ove fore za rotaciju isto ne kupujem zato što kad Dinamo igra loše ili se odmaraju glavni igrači, a te "rotacije" odigraju kriminalno i ne uspiju pobjediti ni (karikiram) Dragovoljac, onda mi nisi rotacija nego nažalost samo brojka za popunu kadra.. meni je rotacija igrač koji može DOSTOJNO zamjeniti prvi izbor ali je kvalitetom slabiji i nemože doći ispred tog prvotimca. to mi je rotacija.. a ne "nemamo boljeg", "zahvalan je i šuti" itd...
  • doktorbob
    16
    Potpis! A najjaci su mi oni "sto fali menalu", "pa menalo je jednom zabio gol", "menalo se ne zali sto dobiva slabu minutazu", "menalo zna nas jezik pa je dobar".

    S takvim stavom dinamo ce biti gdje je i sada, a to je konferencijska liga.
  • doktorbob
    16
    Mozda nemas intelektualni kapacitet da iz mojih upisa shvatis sto mislim o menalu kao igracu, a mozda se ipak pravis bedast. Po deseti put pojavljam, menalo kao osoba je vrlo simpatican, ali na terenu je vrlo smijesan, ali ne u dobro smislu...

    Centarsut 0
    Igra 1 na 1 = 0
    Nogometna inteligencija = 0
    Brzina = 2.5
    Miris za pogodak = 0.5
    Obrana =0
  • doktorbob
    16
    A najbolje je to sto mi se marin cak i svida kao igrac hahaha i sasvim solidno je odigrao prvo polivrijeme protiv rijeke i sparte. Treba uzeti u obzir da u tom trenutku boljeg igraca od njega za prvih 11 nismo imali.
  • Mali Zeus
    9.3k
    A možda bi nas ti mogao poštediti svojih litanija o Menalu na temi Dinamo - Astana.
  • doktorbob
    16
    Kaj fali stilu igre Menalu?Majki2111
    Nedostaje mu sve ono sto ima spikic, a spikicu nedostaje sve ono sto ima ozbiljno desno krilo.
  • doktorbob
    16
    Ljudi su me pitali pa sam duzan odgovoriti. Prije ove rasprave ja sam samo napisao da ne vidim drugu opciju danas na desnom krilu osim emrelija...
  • Neki tip
    19k
    ove fore za rotaciju isto ne kupujem zato što kad Dinamo igra loše ili se odmaraju glavni igrači, a te "rotacije" odigraju kriminalno i ne uspiju pobjediti ni (karikiram) Dragovoljacmali M

    Menalo je u Dinamu odigrao 2.756 minuta, zabio 11 golova i asistirao 8 puta iliti svakih 145 minuta zabio ili asistirao. Igrao je u prosjeku 33 minute, kako rezervi i priliči.

    Zabio je Loksi za pobjedu 3-2 prošlo ljeto. Zabio je 2 gola baš Dragovoljcu u pobjedi 8-0, kad su eto igrale "rotacije" i kad je Menalo bio ponajbolji (kad si već uzeo za primjer Dragovoljac.. jasno da karikiraš, ali eto zgodno se potrefilo). Zabio je za pobjedu Omoniji u gostima i time potvrdio prolazak 2. pretkola. Asistirao je za jedini gol u gostima protiv Shkupija, za pobjedu, a nakon remija kod kuće i time bitno pridonio osiguranju skupina..

    Da sad ne nabrajam dalje redom, jer daleko je Menalo od jako bitnog i jako kvalitetnog igrača, ali svaki put ću ga "braniti", jer točno taj status koji u Dinamu ima, Menalo uredno i opravdava.

    Pa tko ne bi htio igrača koji uđe s klupe pa zabije 3 gola Sparti da pamtimo vječno.. I ja bih ga rado, ali taj onda ne bi bio na klupi, a ne bi dugo bio ni u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.