• Georg Koch
    7k
    a kaj to ti nije jasno, ha?
  • vjeko1701
    21.4k
    Pa pošto rečenici nedostaje bilo kakva logika, kontekst ili jasna poanta...ništa.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Zato što se Dinamo nije bio uključio u borbu za njegov potpis. Tada bi cijena bila 15tak milijuna :cool:
  • Georg Koch
    7k
    onda produzi i ne spamaj bespotrebno, kad vec ne mozes izvuci jasnu poentu. Ugodan ostatak dana doktore nauka
  • NitkoBitan
    33.7k
    Da. Nema teoretske sanse da ga Osijek pusti za manje od 2 milijuna u Dinamo ili Hajduk. Bit ce sigurno i inozemnih ponuda tak da nam se skrtarenje moze obit o glavu. Mlad talentiran krilni igrac. Da je pod cvrstim ugovorom ispod 3 milje ne bi bilo rasprave uopce.
  • vjeko1701
    21.4k
    Poentu? Nauka?

Iznad toga, kakve dubioze...ko kaj shvaća "zdravo za gotovo"?

A ljudi se na Facketa žalili.
  • Infinity
    20.7k
    Dao bih za Bukvica 2-3 milijuna odmah.
  • Georg Koch
    7k
    dobro da je pod cvrstim ugovorom ispod 3m ne bi bilo rasprave, slazem se.
    Ali sad nije, i za 3mjeseca moze potpisati na ljeto da ide za 0, bilo gdje. Tako da ne vidim kako mogu dobiti 2 osim ako nije blizu potpisa i bas zeli ostati. Sto nije vjerojatno
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ali sad nije, i za 3mjeseca moze potpisati na ljeto da ide za 0, bilo gdje.Georg Koch

Ima ugovor do 6/7 mjeseca 2025. godine. "Besplatno" moze otic tek iducu zimu. Mislim da si ti nesto pobrkao. Napisao sam ja il vec netko da iduce ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora.
  • Zagi
    13.6k
    Podsjetio bih da je i Vipotnik ulazio u zadnju god ugovora pa ipak nije otišao za bagatelu.
    Uglavnom ako je igrač tražena roba i klubovi se natječu cijena neće biti mala.

mlad, desno krilo , lijeva noga, dribling , prodornost, odlučnost
    Morat ćemo iskeširati. Ako je Frigan ispao 5-6...
  • Georg Koch
    7k
    u pravu si, moja greska, bio sam uvjeren da mu je ugovor do ljeta 2024.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Na zimu uzet Bukvica i ostavit ga na posudbi u Osijeku do kraja sezone. Win-win situacija i za nas i za Osijek. Ukoliko Bukvic potpise novi ugovor bojim se da ce nam bit nedostupan.
  • Mihaljević
    14.2k
    Bukvić je sad igrač za Dinamovih prvih 11 , posebno ako do zime odemo na veću razliku ispred Hajduka. A ne znam kako bi osijekovi "navijači" prihvatili da za njih igra igrač koji za 6mj ide u Dinamo.
  • Droljo
    23.4k
    Zakaj mislite da bi osijek radio sa nama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.