• Georg Koch
    7.2k
    a kaj to ti nije jasno, ha?
  • vjeko1701
    22.3k
    Pa pošto rečenici nedostaje bilo kakva logika, kontekst ili jasna poanta...ništa.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Zato što se Dinamo nije bio uključio u borbu za njegov potpis. Tada bi cijena bila 15tak milijuna :cool:
  • Georg Koch
    7.2k
    onda produzi i ne spamaj bespotrebno, kad vec ne mozes izvuci jasnu poentu. Ugodan ostatak dana doktore nauka
  • NitkoBitan
    35.2k
    Da. Nema teoretske sanse da ga Osijek pusti za manje od 2 milijuna u Dinamo ili Hajduk. Bit ce sigurno i inozemnih ponuda tak da nam se skrtarenje moze obit o glavu. Mlad talentiran krilni igrac. Da je pod cvrstim ugovorom ispod 3 milje ne bi bilo rasprave uopce.
  • vjeko1701
    22.3k
    Poentu? Nauka?

Iznad toga, kakve dubioze...ko kaj shvaća "zdravo za gotovo"?

A ljudi se na Facketa žalili.
  • Infinity
    21k
    Dao bih za Bukvica 2-3 milijuna odmah.
  • Georg Koch
    7.2k
    dobro da je pod cvrstim ugovorom ispod 3m ne bi bilo rasprave, slazem se.
    Ali sad nije, i za 3mjeseca moze potpisati na ljeto da ide za 0, bilo gdje. Tako da ne vidim kako mogu dobiti 2 osim ako nije blizu potpisa i bas zeli ostati. Sto nije vjerojatno
  • NitkoBitan
    35.2k
    Ali sad nije, i za 3mjeseca moze potpisati na ljeto da ide za 0, bilo gdje.Georg Koch

Ima ugovor do 6/7 mjeseca 2025. godine. "Besplatno" moze otic tek iducu zimu. Mislim da si ti nesto pobrkao. Napisao sam ja il vec netko da iduce ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora.
  • Zagi
    15k
    Podsjetio bih da je i Vipotnik ulazio u zadnju god ugovora pa ipak nije otišao za bagatelu.
    Uglavnom ako je igrač tražena roba i klubovi se natječu cijena neće biti mala.

mlad, desno krilo , lijeva noga, dribling , prodornost, odlučnost
    Morat ćemo iskeširati. Ako je Frigan ispao 5-6...
  • Georg Koch
    7.2k
    u pravu si, moja greska, bio sam uvjeren da mu je ugovor do ljeta 2024.
  • NitkoBitan
    35.2k
    Na zimu uzet Bukvica i ostavit ga na posudbi u Osijeku do kraja sezone. Win-win situacija i za nas i za Osijek. Ukoliko Bukvic potpise novi ugovor bojim se da ce nam bit nedostupan.
  • Mihaljević
    14.3k
    Bukvić je sad igrač za Dinamovih prvih 11 , posebno ako do zime odemo na veću razliku ispred Hajduka. A ne znam kako bi osijekovi "navijači" prihvatili da za njih igra igrač koji za 6mj ide u Dinamo.
  • Droljo
    24.8k
    Zakaj mislite da bi osijek radio sa nama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.