• NitkoBitan
    35.3k
    Ma kakvo odmaranje protiv Astane. U pitanju je koeficijent a i nisu mali novci za pobjedu. Do 60te minute im uvalit 2-3 komada pa vadit bitne igrace.
  • Rakovica1986
    1.1k
    Ima li kakva nova info kako su rebrica našeg Takura? Volio bi da stisne zube i odigra barem pola sata, dobra je prilika. Što se tiče sastava mislim da moramo izać s najjačom ekipom. Bolje od prvih susreta ne moze, a oni su sigurno nabrijani na drugu šansu..
  • DiddyGuela
    5.4k
    Ja bi volio vidjeti Rukavinu od prve minute.
    Evo mu konkretna prilika u skupini EU natjecanja protiv nejakog protivnika, pa pokazi sta znas.
  • Mlađi referent
    15.1k
    Koga očekujete na desnom krilu umjesto Špikića?

Ja mislim da će tamo bit Emreli
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Mislim da Emreli gotovo sigurno starta ako špika ne može, lik je prva zamjena konstantno tako da.

Makar bi isto rado volio vidjeti Kaneka.
  • Blueshadow86
    4.8k
    Volio bih vidjeti Tibora Halilovića bar nekih 20-30 min ukoliko rezultat bude povoljan, u što ne sumnjam, naravno.
  • doktorbob
    16
    Nemamo druge opcije osim emrelija na zalost...
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Kaneko? Menalo? Pa i Vidović može to odigrat ako je baš baš potrebno
  • doktorbob
    16
    Kaneko je ozlijeden i rade bi ga stavio protiv rudesa jer je manje riskantnije, a menala ne racunam kao ozbiljnog igraca, on je u rangu stefulja samo na desnom krilu.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Važno je da vidimo nove stopere. Ako Jakir bude iscrpljivao staklenog Perića tjerajući ga da igra dvije utakmice tjedno i ako opet u prvih 11 osvane Boško (ili Rile na stoperu) bit ću razočaran. Treba u ovoj utakmici dati šansu Sosi/Bernaueru/Perkoviću jer teško da mogu lošije odigrat od Boška.

Ja sam zagovornik Menala na desnom krilu. Emreli je igrač za kojeg ne postoji pozicija u današnjem nogometu. On nema prodor i prespor je za krilo. Nije učinkovit kada prima loptu uz aut liniju jer je predaleko od gola. A i loše igra obranu za jedno krilo, on nije igrač koji će 50 puta tokom utakmice oršićevski istrčati gore-dolje. Emreliju ne paše u potpunosti niti kada igra kao jedina špica. On bi bio najbolji u nogometu otprije 20 godina kada su igrala dva napadača. Emreli bi bio onaj povučeniji i bilo bi idealno kada bi primao loptu sa desne strane na nekih 20-25 metara od protivničkog gola. U današnjem nogometu Emreli je sve i nije ništa. Protiv Osijeka je igrao i veznjaka i krilo i špicu i svugdje je korektan ali nigdje nije izvrstan.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Da je u rangu Štefulja igrao bi gdje igra i Štefulj.
  • doktorbob
    16
    Pa bio je na izlaznim vratima iz dinama, ali jakir je procijenio da moze biti bitna karika haha
  • hardek
    8.8k
    Ja mislim da će obrana za Astanu biti: Ljubo-Perić-Risto-Moha. Za dalje vjerovatno ovisi o situaciji sa Mihom, da li se na njega računa nakon onog u Osijeku? Za Rudeš očekujem neku kombinaciju sa Perkovićem, Šutalom možda Maxa? Nešto tipa Perković-Šutalo-Max-Ristovski

Što se Emrelija tiče slažem se. Eventualno neka polušpica u današnjem nogometu
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Znaci nije na razini Štefulja čim je procijenjeno da može biti koristan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet