• San Lorenzo
    23.7k
    ovo je najgluplja stvar napisana na ovom forumu, aNino Bule

Zašto?
    Ako jedne pozicije nemaš, a na drugoj imaš pet igrača, nije li prioritet kvalitetom napuniti tu poziciju/pozicije koje nemaš?
    A Petković je bolji igrač od Kramarića.
  • NB86
    17.4k

A kramaric vise donosi na desnom krilu nego bukvic, jer da ne donosi ne bi igrao u prvoj postavi reprezentacije a bukvic ni miljama blizu.
  • Mihaljević
    14.3k
    Kontam da bi Kramu mogli dobit za istu cjenu kao i za Bukvića. Taman bi tu negdje 6 milijuna tražio Kulešević.
  • Zagi
    14.9k
    Bukvići, Frigani i Stojkovići moraju proći kroz Dinamo.

No to nema veze s Kramom. Ne može on od nas tražiti tržišnu cijenu jer mi to ne možemo platiti. Onda nek ide u SA ili gdje već.
    Bio bi najplaćeniji igrač u klubu, nešto više od Petka jer nam je to plafon.
    Ili ima veliku želju za igranjem u Dinamu, u Zagrebu ili nema. Sve pet u oba slučaja.
  • Kaktus Car
    1k
    Imamo Brunu, Emrelija, Kuleta i Brodića...još bi i Kramarića...istovremeno imamo pola lijevog beka i niti pola desnog krila, recite mi da sam lud, ali ja bih radije ulupao novac u Bukvića nego u Kramarića.San Lorenzo

Istom tom logikom klub pod ugovorom ima i četiri-pet lijevih bekova i bar tri desna krila...

Kramarić može igrati špicu, drugu špicu, polušpicu, lažnu devetku, a i oba krila može puno bolje pokriti od bilo kojeg igrača u klubu.

Uopće apsurdno da se diskutira o tome bi li igrač sa 149 G+A u 227 nastupa u Bundesligi bio pojačanje Dinamu.
  • marcio amoroso
    48.7k
    A Petković je bolji igrač od Kramarića.San Lorenzo

Nemoj se ljutiti, ali ne gledaš objektivno i gledaš kroz klupske naočale ako ti je Petković bolji igrač od Kramarića. Krama dominira, ali stvarno dominira u Bundesligi, HNL je doslovno pojeo kad je bio u Rijeci. Uz dužno poštovanje Petku on ne može Krami vode donijeti.
  • Mihaljević
    14.3k
    Priča se po gradu oće Baturini ostat desetka ili će ju dat Modriću... :cool:
  • San Lorenzo
    23.7k

Gledam ih u reprezentaciji jednog pored drugog i Petković mi djeluje kao bolji i za ekipu korisniji igrač od Kramarića...kao što je Jakir rekao, Petkan ima nogomet u malom prstu i čini suigrače boljima...dok sam zbog sebičnog bacača lažnjaka više puta bio u iskušenju da tvrdim predmetom razbijem tv ekran.
  • Mihaljević
    14.3k
    A Petković je bolji igrač od Kramarića.San Lorenzo

Nemate pojma o nogometu ako njih dva uspoređujete... Ajde mi usporedite Perića i Ronalda , totalno različite pozicije i tip igrača.
  • marcio amoroso
    48.7k

Sebičnost i mene nervira i to se sto posto slažem, ali dečko je igračina. Hoff je u njegovo vrijeme promijenio valjda deset trenera i on kod svakog igra i dominira. Jednog Halilovića u smiješnom Heerenvenu “ne voli trener” pa je zakucan za klupu. Ovaj igra kod svakog u jednoj Bundesligi i kod svakog dominira.
  • Zagi
    14.9k
    Dobro stari moj, ja ne znam kako netko može gledat Petkovu utakmicu da ga barem 3-4 puta ne pohvali i stera u onu stvar.
    Obojica čupaju živce na najjače samo iz drugih razloga.

I ne znam zašto je rasprava ili-ili kada komotno mogu zajedno na puno načina.
  • blue heart 72
    3.1k
    Ja ne mogu vjerovati da ima ljudi koji prate HR nogomet, bez obzira bilo samo klupski, bilo klupski i repku ili prate nogomet ono samo usput da uopće dođu na ideju da li bi Andrej nama bio pojačanje ili ne. Andrej je još uvijek mašina i bio bi najbolji igrač lige, čak ako bi i Perišić došao ovima dolje
  • San Lorenzo
    23.7k
    Nemate pojma o nogometu ako njih dva uspoređujete... Ajde mi usporedite Perića i Ronalda , totalno različite pozicije i tip igračaPlavaSlavonija86d

Ni jedan ni drugi nisu klasični napadači, i jedan i drugi se vole izvući dublje i sudjelovati u igri...o kakvom Periću i Ronaldu ti lupetaš i kako su Petković i Kramarić 'totalno različite pozicije'?
  • Mr Anderson
    17.4k
    A big te mazo, ovdje se ozbiljno uspoređuje Kramarića i tam nekog Bukvića. Kramarić i Petko mogu skupa u reprezentaciji, a nebi mogli u Dinamu? Bolje ne komentirati ovakve gluposti.
  • NitkoBitan
    35.1k
    Ne treba Kramarica na nogama moljakat kao sto ovi dole Perisicu rade. Sanse su male i s time se treba pomirit a ne kasnije da bude velikih razocaranja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.