• NB86
    17.4k
    Ne znam jel imam stomak za procitat ovaj intervju
  • Captain America
    20.4k
    Ne znam jel imam stomak za procitat ovaj intervjuNino Bule

Ključni dio:

U kakvim ste danas odnosima sa Zdravkom Mamićem? Čujete li se?
    Rijetko, ali čujemo se. Ja ću s njim uvijek ostati u dobrim odnosima. Vrijeme će pokazati je li bio pozitivna ili negativna osoba u povijesti Dinama. Nakon toga ćemo moći dati ocjenu. Ja sam s njim radila dvadeset godina i znam koliko se on trudio za ovaj klub, a to što je on osuđen…

Osuđen je, da, ali to je moje osobno mišljenje o njemu. Da, ja sam bila njegova tajnica i ne znam što je u tome loše iako su u klubu u to vrijeme bile četiri tajnice. Čujem da se zaziva njegov povratak u Dinamo, ali ja sigurno nisam ta koja zaziva njegov povratak. To ćete sve jednog dana moći pročitati u mojoj knjizi, koja će svakako biti lako štivo.
  • Zagi
    15k
    "Put jedne kuverte"
    jedva čekam ... :roll:
  • DiddyGuela
    5.4k
    Kada nema izjava iz kluba - kukanje i pljuvanje.
    Sada kada Peras izađe pred medije - kukanje i pljuvanje.

Realnost je da nam u upravi sjede ovi likovi pa prema tome oni jedini mogu govoriti u ime kluba sa "upravljacke" strane. Sta ste mislili da ce vanzemaljci sletit i dat izjavu za medije u kojoj iznose desetogodisnju viziju kluba.

Ovo je ono sto mi sada imamo. Jebiga.
  • vjeko1701
    22.3k
    Na stranu svega, ima nekih zanimljivih djelova intervjua. Bilo s perspektive "odgovora" na kritiku što barem znači da su je svjesni, bilo na neke narative iz medija. Posebno mi je zanimljiv dio o curenju informacija iz kluba.

"Put jedne kuverte"Zagi

Ja sam na prvu pročito nešto skroz drugo xD
  • by-tor
    417
    Falio nam je napadač, a sportski sektor se odlučio za Freya, ali on nije došao većinom glasova uprave. Zašto? Zato što smo u tom trenutku imali Sandra Kulenovića.

Dosta dobro.
  • Zagi
    15k
    Prostak jedan!
  • vjeko1701
    22.3k
    Kaj da ti kažem, moj um xD
  • dinamozivivjecno
    3k
    Veli Vlatka Peras da ce zvat Modrica na zimu i da ce sve napravit da zavrsi karijeru u dinamu :rofl:
  • NitkoBitan
    35.1k
    Veli Vlatka Peras da ce zvat Modrica na zimu i da ce sve napravitdinamozivivjecno

Bas sve :grin:
  • Georg Koch
    7.2k
    Bas treba napravit anketu sta ljudi misle hoce li se to dogoditi. Ne znam sam sta da mislim :)
    Moguce je, pogotovo ako se oko kluba, Skupstina i te stvari reguliraju, prodje u najmanju ruku "okej" moze tu svasta biti.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Veće pojačanje od Modrića bi nam bio da takvi kao Vlatka odjebu iz kluba.

Moze se dovest mlađi igrac s potencijalnom koji nece na terenu donosit trecinu onog sta on donosi, ne moze se slagat ekipa od 11 potencijala i ocekivat rezultatNino Bule

Imamo Brunu, Emrelija, Kuleta i Brodića...još bi i Kramarića...istovremeno imamo pola lijevog beka i niti pola desnog krila, recite mi da sam lud, ali ja bih radije ulupao novac u Bukvića nego u Kramarića.
  • NB86
    17.4k
    recite mi da sam lud, ali ja bih radije ulupao novac u Bukvića nego u KramarićaSan Lorenzo

Naravno da si lud, ovo je najgluplja stvar napisana na ovom forumu, a pisalo se svakakvih gluposti
  • blue heart 72
    3.1k
    ako će sezona ići nekim normalnim tokom nije realno da dođe u zimi, tek za novu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.