• vjeko1701
    5.9k
    Jedina loša strana ovoga je ta da je on vjerojatno najkasnije do završetka eura transferiran.
  • Eduardo
    17.3k
    JBT kakva utakmica, 7:0 bio bi realniji rezultat... Nisam očekivao pobjedu, a ovakvu igru nisam niti sanjao. 31 udarac, puno je i za hokej napisali su Slovaci. Svaka čast! Petković odigrao čudo utakmicu, Vlašić će biti velik igrač, Rebić lud... Strašno.
  • BluePhone67
    3.2k
    Petkovica samo luda glava moze sprijecit da ne napravi dobru karijeru u zivotu.
  • Dudu
    2.6k
    Bilo bi cudno da mi ne podcijenimo nekog i odma prospemo ono dobro uradjeno :D
  • Ero
    930
    Ovaj Rebić je promašaj od igrača, ko muha bez glave..
  • Neki tip
    19k
    ma po šansama za Euro nije nis prosuto, sve pod kontrolom. Ali po dojmu, atmosferi oko momcadi, to svakako.
  • marcio amoroso
    32k

    Tako i meni izgleda.
    Nisam stručnjak ali on je meni tehnički a posebno taktički nula bodova.
  • xavier
    11.1k


    Sustav je takav da ne treba biti ni blizu 100% da bi se plasirao. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da ne odemo.
  • Neki tip
    19k
    a da, upravo tako.. nositelj kvalifikacijske skupine, bilo koje, mora biti zbilja u suludoj, dugotrajnoj krizi igre i rezultata da ne ode na prvenstvo s 24 momčadi..
  • platini
    230
    Kakvi žalosni komentari na nekim forumima. Već se traži novi trener kao da se podrazumijeva da će Dalić (viceprvak svijeta i vodeći u kvalifikacijskoj skupini) dati otkaz. Čak se i Prosinečki spominje kao opcija jer je dobio otkaz u Bosni i Hercegovini :rofl:

    Ajde to se može pripisati ljutnji nakon utakmice, valjda će se ohladiti glave.
  • Neki tip
    19k
    Ajde to se može pripisati ljutnji nakon utakmice, valjda će se ohladiti glave.platini

    To se može pripisati toliko shebanom mentalitetu da je to nepopravljivo.. čuo sam u bircu komentar "da onaj njihov nije igrao rukom i da nisu suđena ona dva zaleđa, pa mi bi 3-0 izgubili..".

    Inače se ne obazirem, ali nisam izdržao pa dobacih - da su oni imali 10 prilika i iz svih 10 zabili, a mi nijednu, izgubili bi mi i 10-0.
  • Neki tip
    19k
    Čak se i Prosinečki spominje kao opcija jer je dobio otkaz u Bosni i Hercegoviniplatini

    A Prosinečki je posebna priča.. novi Smajlagić. Mistični genij koji je iz pozadine, "zapravo", vukao sve konce dok Bilić "zapravo" nema pojma.. (nisam fan Bilića, ni najmanje). Ni Červar nema pojma, sve je "zapravo" radio Smajlagić čiji rukometni trenerski genij ipak nikad nigdje nije (čudno) isplivao (solidan trener), dok je Červar s Metalurgom i Makedonijom probijao sve dotadašnje limite..

    Ni Dalić nema pojma, odnedavno ni Mourihno, Pep pogotovo, obični pozer s lovom (Pepa ne volim, ali reći da nema pojma mi je smiješno).

    Nogomet, ekonomija i politika su područja o kojima svi misle da znaju sve, svugdje pa i u Hrvatskoj. Na to dodaš naš specifični jal i dobiješ propast svijeta i ostavku zbog jednog ružnog, nepotrebnog, ali ipak beznačajnog - kiksa.
  • Markelo
    2.5k
    Beznacajan kisk. Hm... ne bi bas rekao. Imamo jos Madarsku, Slovacku kod kuce i Wales u gostima. Bit ce zanimljivo u svakom slucaju
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.