• Markelo
    2.5k
    Iza Eura ide i prodaja Livakovica, sto je i pametan potez
  • Majki2111
    2.6k
    Ajmo mi probat nekaj napravit s ovom ekipom zapaženije, inače đaba. Napraviš, razviješ prodaš. Klub ne može tako napraviti iskorak. Prilika je sad. Ako prezimimo u LP i odemo koji korak dalje nitko im neće zamjerit odlazak vjerujem. A ispunili su potencijal.

    BTW Glen Kamara dobro riješenje za def. veznog. Igra u Rangersima i Finskoj repki. Predobro igra. Na razini Šinjića, čak i bolji. Mogli bi ga otet velikim ak ga ne primjete.
  • Beowulf112
    301
    Lani je sve iznenadio ajax doguravsi do polufinala lige prvaka.Mozda to ove godine bude dinamo.Necemo o rasprodaji.Ovih zadnjih godinu dana je jako lijepo biti dinamovac.Stvarno s gustom gledam europski dinamo.Imamo trenera,imamo igrace,publika se vraca i pametno radimo s transferima i mladim uzrastima.Neznam kako vi ali ja jedva cekam europske oglede.Imam tako dobar feeling protiv atalante.Pa gledajte samk kako su nasi igrali sad za reprezentacije.Najbolji igrac atalante je kolumbijac zapata i poslije njega mozda nas pasalic koji je rezerva u nasoj repki u kojoj su prva postava dva nasa dinamovca a treci samo ceka svoju priliku na nazalost dosta okupiranoj poziciji u repki.Ubit cemo atalantu!!!16.9 petko slavi rodendan i ima da se veselimo svi skupa :) koja bi to ludnica bila odmah uzet 3 boda na startu
  • xavier
    11.1k
    BTW Glen Kamara dobro riješenje za def. veznog. Igra u Rangersima i Finskoj repki. Predobro igra. Na razini Šinjića, čak i bolji. Mogli bi ga otet velikim ak ga ne primjete.Majki-Papi2111

    Prijave za LP prvaka su prošle.
  • Majki2111
    2.6k
    Za ubuduće sam mislio.
  • Kwedi
    3.8k
    Banjalučaninu Branku Đukiću i američkom Albancu Ametu Ylberu Korci GNK produžio ugovor do 1.2020 i poslao ih na posudbu u Dubravu.


    Leon-Habib Ernst otišao iz GNK "u inozemstvo".

    Apropo klinaca, GNK ima na lageru 67 igrača koji mogu igrat za juniore + 16 njih iz tih godišta koji su po posudbama. I da ignoriramo ove koji su seniori, a mogu igrat za juniore, neki od kojih i dalje nastupaju za juniore, to je 56 igrača na dvije juniorske ekipe.

    Meni se čini malo viška...
  • Eduardo
    17.3k
    De Gea potpisao novi četverogodišnji ugovor s Unitedom, tako da one priče ako su uopće imale kakvo realno uporište o Livakoviću padaju u vodu.
  • deda
    27.6k
    Izgleda da je vrijeme vratiti ovu temu iz naftalina. Europska sezona je završena, u HNL-u su preostala još dva kola. Red je polako podvući crtu, vidjeti tko je višak, gdje smo deficitarni i donositi odluke koje trebaju prije svega biti priprema za novu sezonu 2020/2021.
  • marcio amoroso
    32k
    Desni bek, stoper, zadnji vezni i desno krilo su po meni potrebni.
    Olmo će mislim otići iako nije isključeno ni da ostane zbog europskog.
    Leovcu i Theu ističu ugovori na ljeto.
    Pinto, Lešković, Gojak, Majer, Hajrović, Atiemwen, Andrić i možda čak i Gavranović su potencijalni odlasci.
    U svakom slučaju će biti zanimljiv prelazni rok.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Nekako imam osjećaj da će otič dosta igrača ovaj zimski rok, ali da se neće dovest previše zamjena. Što u jednu ruku i podržavam jer imamo višak igrača, no u drugu baš i ne jer ne vjerujem da će baš sad u zimskom roku uspjet dovest kvalitetne zamjene i igrače za neke normalne novce. Jer zimski rok je ipak zimski rok nažalost. Koliko god to bilo u stvari potrebno da bi se igrači uigrali za iduću sezone, ali ko je ikad vidio da uprava Dinama razmišlja unaprijed xD
  • Dino
    2.2k
    Ne znam jesam ikad bio vise nestrpljiv pred prijelazni rok neg sad
  • Maki17
    174
    Nitko od važnijih igrača, reprezentativaca neće odlaziti prije eura. Osim možda Olma. Treba se riješiti viška i dovesti dva tri igrača, svježe krvi
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    to definitivno, ali ja bi rekao da nam ne treba samo "svježa krv" nego baš proper pojačanja. Jer nam prinove ne trebaju za LP, a to je očito na što ciljamo da budemo konkurentni i sljedeće sezone.
  • Krizy
    35.5k
    Navodno Dinamo želi https://www.transfermarkt.com/ali-adem/profil/spieler/570788 , zainteresirani su i Besiktas, Kasimpasa te Sporting Lisabon.
  • nkdz
    829

    moze biti potencijalan talent za buducnost ali toplo se nadam da ce dovesti nekog kvalitetnijeg i mozda malo starijeg defanzivnog veznog jer se vidjelo koliko je vazno na toj poziciji imati dobrog igraca i koliko nam je to falilo u ovoj polusezoni

    ne kazem da je ovaj los ali bas nema iskustva i trebat ce mu dosta da dosegne potrebnu razinu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.