• marcio amoroso
    48.7k
    Jedino kaj mi je nejasno, Ademi je otišao jer misli da ne može dovoljno dat Dinamu i da nije više ta razina, a na kraju se ipak vraća. Mislim, drago mi je, al mi je ovo nelogično.Keyser Soze

Onome Dinamu koji je bio tada nije mogao pomoći.
    Ovome sada itekako može.
  • Captain America
    20.4k
    Javljaju SN da je Ademi ponovono nas!Crni86

SN su i doznale da je Iago tu.

Dok ne vidim Akija u zapisniku, ne vjerujem s obzirom i da slikanje s dresom i odrađeni treninzi ove godine nisu bili potvrda transfera.

Ademi je otišao jer misli da ne može dovoljno dat Dinamu i da nije više ta razina, a na kraju se ipak vraća.Keyser Soze

Nije očekivao da će se klub vratit u rane 2000ite.
  • Juznjak
    4.6k

Netko je već napisao dobro objašnjenje prije par dana. Otišao je misleći da će se Dinamo dignut 2 razine iznad nego što je bio, a Dinamo se zapravo od njegovog odlaska spustio razinu ispod. Ja sam prilikom njegovog odlaska bio mišljenja da nam on i igrački pomaže, a nemjerljivo je koliko pomaže psihički svima oko sebe.
  • Mihaljević
    14.3k
    Jedino kaj mi je nejasno, Ademi je otišao jer misli da ne može dovoljno dat DinamuKeyser Soze
    Dobro je floskulu dao... Zna se zbog čega se ide u Kinu... Pa i na ekipi se vidilo da smo iz pete brzine otišli u rikverc...
  • Crni86
    19.7k
    ko to izjavi, ne prati dinamoo i ne zna sta aki donosi dinamu. Moje misljenje je da je on cijelo vrijeme zapravo bio taj x faktor ekipe.
  • Ivdzo11
    9k
    Ademi se vjerojatno jucer uslikao u dresu nadajuci se da ce se transfer dogodit :lol:
  • puxigadjurdja
    2.7k
    Akwakakatombui more je plavo

gledao sam par tekmi i igračina je. Ovaj izgleda fizicki strasno a ima tek 18g.....steta da mi rakve nw prepoznamo jos kad su u africi...sad se lijepo vidi iz peimjwra Danaca kako se moze i za sta sluzi skauting....Takve igrace ja zelim da se iz vana dovode! Mlade i potentne, samo tako mozemo rast ko klub!
    Na tom peincipu smo uzeli Stojkovica, kbg ozlijedio se ali bit ce super kad se vrati. Ovo ti je ulaganje u buducnost, ovaj mali ce biti zvijer, garantiram!
  • i more je plavo
    1.3k

Jakir voli fajtere, a Ademi to svakako je.

Takve igrace je i Bjelica volio, vojska koja pokusava ostati u fokusu i gristi 90 minuta.
    Dilaver nigdje nije bio dobar ko kod Bjelice, a on je bas fajter, i njega je Jakir volio.
  • dinamozivivjecno
    3k
    iducu subotu napunit maksimir za Akija!
  • NitkoBitan
    35.1k
    Index pise da je raskinuo ugovor i dolazi kao SLOBODAN IGRAC. USTEDJELI SMO :party:
  • thomas22
    301
    Aki se vratio, cestitam nam svima skupa novi naslov prvaka!
  • sanjinlego
    4.1k
    Napisano danas oko pola 1-1 ..

Ademi gotovo, potpisao je!

Hvala svima na porukama! Nastavljamo!
  • Crni86
    19.7k
    Javlja i Lesicki da je gotovo, kolko ga god ne volimo ali on si je dosta blizak s akijem i cak do sad je imao sve istinite informacije. Tako da mislim da je to to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.