• Marcinko
    713
    Kod Neve je trenutno najveći problem što skuplja ruke uz tijelo umjesto da povećava obujam tijela, to je napravio i kod prvog gola i kod drugog i kod one situacije kad je Lovrić imao otvorene prostor i pucao preko gola gdje je dobro izašao na njega ali se skupio umjesto da se raširi. Ali ništa što se ne može poboljšati i Livi je imao pofino boljki, samo što se kod Livija odmah vidjelo da ima ekstreme reflekse.
  • NORTE
    16.7k
    Nadam se da Labrović ne dolazi.
    Jednostavno ne želim da dinamo posluje s rivalima i nadam se da će Nevistić iskoristiti povjerenje.
    U suprotnom da ćemo dovesti bilo koga samo da nije iz rivala.
  • Mihaljević
    13.1k
    Ja bi volio Labrovića samo da se Mišković propuca.
  • Crni86
    11.7k
    Bilo je ovdje spomena da mi nemamo love za Kaspera Schmecihela. Covjek upravo potpiso za Anderlecht…
  • bbb medimurje
    4.1k
    Ak se vec trazi golman ja bi svakak provjeril status kotarskog
  • Markelo
    3.4k
    Zašto bi Labrović došao bit rezerva Nevistiću?
  • Ivdzo11
    7.3k
    Hodao bi na rukama do Zagreba kad bi se to rješilo :lol:
  • CastAway1986
    3.2k
    A mene zanima koliko bi Pafos tražio za Ivušića?
  • Mlađi referent
    13.1k
    Labrović je najbolji golman HNL-a, reprezentativac i već 3 godine u top formi, najbolji igrač Rijeke.

Nevistić nikad to nije bio ni blizu. Ako ga kupujemo, dovodimo duplo kvalitetnijeg golmana koji sigurno neće bit klupa, a Nevistić nam svakako treba za Europu, drugi par cipela je kaj nama golman nije potreban da bi bili prvaci.
  • OsamŠest
    5.6k
    Livaković nije branio prvu utakmicu za Fenerbahče, nego bio na klupi.

U slučaju da je nezadovoljan, možemo po njega..
  • Facke
    6.2k

Minimalne tri milja
  • Facke
    6.2k

A znas kulika mu placa je? 2 milje.
  • Crni86
    11.7k
    ovo ljeto se spominjao neki premierligas da ga zelis za 6,7 milijuna eura. Mislim da je nama Kotarski debelo nedostizan.
  • Crni86
    11.7k
    od kud ta info? Pokusavao sam nac informaciju o placi ali vidim samo da po Tm-u vrijedi dvije miljke.
  • scooniepenn
    4.9k

OK, onda nam se ocito shvacanje iste konstatacije razlikuje. Meni to djeluje kao umanjivanje objektivne kvalitete, kritika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.