• IstinaZaDinamo
    1.3k

    ne vidi se cijela slika na ovom previewu, gledam gdje su nam Spika i DJ, kad oni ipak tamo :rofl:
  • Georg Koch
    3.7k
    cisto se nadam da je ovo ironija
  • Istočnjak
    93
    Jel' to mene oči varaju ili nema Špikića na popisu!?!
    Čuvamo ga samo za "prioritetni" HNL ili?
  • Keyser Soze
    8.2k
    Ima, moraš ući u twitter da vidiš cijelu
  • Istočnjak
    93
    Hvala!!! Uhhh... Dosta stresova uz Dinamo. Nemojte i ovdje.
    Solidno ovo izgleda, dosta dečkiju oko 20 godina, sjajno za budućnost.
  • Klenx
    4.1k
    cisto se nadam da je ovo ironijamm8

    A nego sam ozbiljan
  • Bosskovitz
    7.6k
    Odlazak Livakovića opširno je i detaljno opisan, no izbornik Zlatko Dalić dao je izjavu koja itekako intrigira. Kazao je kako je razgovarao s njim, da je Dominik želio ostati do kraja karijere u Dinamu, ali morao je otići, prihvatiti novi izazov jer, kako je naglasio izbornik:
    - Kad jednom završiš karijeru, više te nitko ne pita gdje si bio. Tko te pita...

    Je li to Dalić nagovorio Livakovića da napusti Dinamo i prijeđe u Fenerbahçe? Je li nakon toga razgovora s njim Dominik tražio transfer, a Modri su ga iz zahvalnosti na sedam godina koje je dao klubu i goleme rezultate pustili ispod cijene? Livaković jedini zna koliko je točno izbornik utjecao na odluku, a koliko njegova obitelj i on sam, pitanje je do koje to mjere želi javno komunicirati, no Dalić je jasno priznao da mu je kazao kako treba otići. Da mu je to bolje, a riječ izbornika Dominik poštuje.

    Isprike adminima ako je u krivoj temi, ne znam gdje bih stavio drugo. Ako je ovo istina, ako je kljucni covjek koji određuje tko igra za repku govorio igraču Dinama da ode iz Dinama, onda je to jebeni skandal koji se ne smije samo strpati pod tepih.

    EDIT: zaboravio sam link - https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dalic-nagovorio-vatrenog-na-odlazak-iz-dinama-u-pragu-se-vidjelo-tko-je-na-najvecem-gubitku-15371497
  • Georg Koch
    3.7k
    Ako su Dalica tovari razapeli radi ovih sitnica do sada, sta mislite sta bi se dogodilo da je Livaju nagovorio da ode iz Hajduka? Strasno je ovo sve...
  • NORTE
    9.3k
    ako je kljucni covjek koji određuje tko igra za repku govorio igraču Dinama da ode iz Dinama, onda je to jebeni skandalBosskovitz
    Tko kaže da isto nije rekao Šutalu i Ivanušecu?


    Vidim da dosta ljudi širi negativu.
    Pljuvao sam po upravi, bivšim trenerima, igri i transferima, ali svejedno sam htio same pobjede i u ovako teškim trenucima za klub trebamo zajedništvo i pozitivu do kraja godine.
  • Bosskovitz
    7.6k


    Kažu osnove socijalne psihologije da ništa ne ujedinjuje kolektiv kao zajednički neprijatelj ;)
  • Mali Zeus
    9.8k
    Nije li priča da Livaković želi otići još otprije, tj. već se priča o tome godinu i pol, dvije. I sad odjednom Dalić kaže da je htio ostati do kraja karijere. Mislim to kaj Dalić priča je idiotarija i on kao izbornik da savjetuje igračima da idu ili ne je isto idiotarija, al velim o tome da Livaković ide se priča već dugo.
    Čisto sumnjam da je on bio taj jezičac na vagi i kod Livija, a još više sumnjam kod Ivanušeca i Šutala.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.1k
    Greece. 04.09.2023
    Yesterday night unknown persons in the center of Athens, threw a grenaden (!!!) at the entrance of an apartment building where a known member of Gate 13 lives and who had been arrested for the riots outside the AEK stadium together with the BBB. Luckily no one was injured. The police consider the incident to be fan-motivated and that it is a message.

    Komunisti i dalje provociraju, a kad ih netko odnese na ulici onda su jadni, kafenicari itd

    https://www.facebook.com/100067030745964/posts/pfbid02rLr48rQSJwk8s3bejKpXExtyVR7JFB37Em83Zrxr9r85uhCTmqDSEayEnEkXHEJsl/?sfnsn=mo
  • immerwieder
    1.2k
    znamo daje gtč smglsnk megapopulist,
    da je livi ostal, sigurno bi bilo zato jer ga je on nagovoril da ostane
  • Ivdzo11
    3k
    U iščekivanju Ademija: Pravi Dinamo gledat ćemo u HNL-u, Konferencijsku ligu igrat će kombinirana momčad!?

    U kojoj će, ponavljamo, HNL biti primarno natjecanje, a u Konferencijskog ligi mogli bismo, svladaju li Jakirovićevi igrači Astanu, gledati 'kombiniranu' momčad. Ne znači da neće igrati neki najbolji igrači, ali bit će to utakmice u kojima ćemo vidjeti i mlade snage i neke, koji dosad nisu dobili previše prilika. Poput, recimo, Maura Perkovića, kojega bi Jakirović mogao 'otopiti' i vratiti u konkurenciju, možda tu vidimo i Gabriela Rukavinu, Petra Sučića, kroz Konferencijsku ligu mogao bi se vraćati i Boško Šutalo, tu će svoju šansu dobiti i Sandro Kulenović. Vidjet ćemo vjerojatno i koliko će šanse dobiti Japanac Kaneko i Francuz Bernauer, koje se dosad smatra velikim promašajima prijelaznog roka, iako ih, zapravo, pogotovo Kaneka, nismo ni vidjeli na djelu.

    Ako igrači, koji se nalaze u svlačionici pod jugom, ne mogu biti konkurentni u ovakvoj skupini Konferencijske lige, onda nisu igrači za Dinamo. Pa, ako ništa, barem će s time na zimu u Maksimiru biti načisto!

    Malo Nicote
  • Cosey
    437
    Kad vidim ovakve komentare i članke ne sviđa mi se kam idu stvari.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.