• xavier
    11.1k


    Ova priča nema veze s Dinamom. Naravno da Dinamo ne bi ulagao novac u atletski stadion no ja sam i dalje jako, jako skeptičan oko toga da bi ekipa iz kluba stvarno željela uložiti svoj (odnosno klupski) novac osim ako se radi o nekakvom simboličnom iznosu.
  • Kwedi
    3.8k
    ja bi rekao da je ovaj bubnuo zato jer je šarlatan i pod dojmom hanžeka, ne treba ga shvaćati ozbiljno. barem ne zadnjih 15 godina.
  • BluePhone67
    3.2k
    Ja dugo dugo nisam znao da je memorijal Borisa Hanzekovica popularni Hanzek ustvari otac Hanzekovica odvjetnika. :grimace:
  • Guinness
    1.9k
    Šta fali onom atletskom stadionu kraj bazena na Savi? Svaki tjedan je popunjen pa eto treba veći kapacitet? Ima jednu tribinu ako baš hoće nek napravi još jednu i amen. Kakva mrtva srpska atletika
  • The Undertaker
    4k

    Dobro da se nije sjetio i hipodroma u sklopu stadiona.
  • The Undertaker
    4k

    Zar nisu u sklopu stadiona i prostorije za atletski klub Dinamo? Vjerovatno oni koriste atletsku stazu na Maksimiru. Da li oni uopće imaju, osim imena, kakvu vezu sa GNK Dinamo?
  • immerwieder
    1.2k
    koriste stazu na sveticama, prostorije su im u onoj zgradi pored tribine na hitrecu, nema druge veze s klubom, u moru ideja, ova sa stadionom s atletskom stazom je jedna od glupljih
  • 000
    941
    Ovakav je pristup u svemu po cijelom gradu. Stihijski, bez plana, bez programa, bez uplitanja struke, i što je najvažnije bez da se pita građane koji sve te egzibicije i orgije na kraju i plaćaju.
    Pogledajte samo na što danas liči prostor na Sveticama, na kojemu je trebao niknuti famozni HNS-ov kamp. Pa nakon toga zagrebački "Hyde park" - po riječima "gradonačelnika" koji je davno izgubio kompas, mada sumnjam da ga je ikada i imao.
    Dakle stadion Dinama definira budućnost kluba u idućih 30-50 godina. Svaki zajeb, svaka greška, skupo će se platiti.
    Lokacija stadiona, nebitno da li je trenutna lokacija ili prostor stotinjak metara zapadnije, nudi određenu samoodrživost stadiona i prihode za klub kroz najam poslovnih prostora na stadionu, a marketinški bi se dalo izvući i puno puno više.
    Na dajmo da nas nasamare kao milijun puta do sada.
    Dovoljno je prostora i za manji atletski stadion, i za stazu za rekrativce i što je najvažnije moderan, natkriven stadion koje ovaj klub i ovaj grad zaslužuju.
  • SAS1987
    13.4k
    to je to. Sledjecih nekoliko mjeseci će biti mozda i najvaznijih u povijesti kluba jer će se napraviti plan za novi stadion i vjerovatno definirati nova uprava i novi sistem odabira uprave.

    Sve je sada na nama... Ako ćemo brez prosvjeda i jakog odpora dopustiti gradnju novog stadiona sa atletskom stazom i da nam politika opet stavi neku novu kriminalni upravu onda smo si sami krivi.

    A ako se izborimo za dobar način upravljanja klubom i ako dobijemo "rapid arenu" onda će se Dinamo napokon približiti svom potencialu.
  • nkdz
    829
    https://www.index.hr/sport/clanak/barisic-na-dinamovom-susretu-generacija-najavio-novi-stadion-2022/2114334.aspx

    Tutankamon najavio novi stadion unutar 3 godine, tj. novi nogometni i jedan atletski i garaža na Borongaju
  • Markelo
    2.5k
    Kaze Barisic 2022 stadion. Ako bi se na ljeto krenulo sa rusenjem onda je to realan okvir. Cini se da su se grad i Dinamo napokon usuglasili oko zelja pa sad imaju istu viziju. Ajde napokon
  • deda
    27.8k
    To što oni svaki drugi dan spominju gradnju stadiona meni postaje izuzetno iritantno. Radi i šuti, ili šuti
  • Nino Bule
    11.4k
    U svakom slucaju trebaju sutit
  • Hipo
    406
    "U suradnji s Gradom ćemo na temeljima ovoga stadiona graditi novi."

    Znači sjever ostaje :lol:
    i rade nakaradu od stadiona
  • Pop corn
    5k
    Dakle, stadion u Trnavi. Brutalno nesto. Mali, simpatican stadion, ali okolo je shoping centar, kafici, turistički sadržaj. I sigurno je isplativo je sve. Tuzno kako smo sjebani po tom pitanju stadionu....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.