• Mihaljević
    14.3k
    Ako se vrati Ademi , trebamo umirovit kapitensku traku
  • dd29
    866

Za europu (ovogodišnju) nam ne treba nijedno pojačanje. Ovi koje imamo su više nego dovoljni.
    Iduća sezona je druga priča.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Jučer sam mislio da neće nikoga dovesti pa sam iz te perspektive zadovoljan i sa četvorkom Halilović, Sosa, Ademi, Kulenović. Bolje i to nego ništa ali slažem se da se očekivalo puno više od dolaznih transfera.

Kulenovića želi Jakir jer Kule može igrati pressing za razliku od Drmića i Emrelija a i Kule koliko toliko traži prostor i možda može u HNL utakmicama igrati zajedno sa Petkom. Kule je dosta bolji igrač nego što je bio prije par godina u prvom mandatu u Dinamu, napredovao je, sad ima 23 godine i može poslužiti za rotaciju.
  • Common Sense
    1.4k
    Realno, onih koje smo se na početku prijelaznog roka riješili jer je netko procijenio da su višak (Janković, Tolić) su top pojačanja u odnosu na ove koje smo doveli.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Očekivao sam više i bolje iskreno, ali ljudi ne treba paničariti, mi s ovim kadrom možemo izgurat do zime europu i HNL i vidit tko je od hrpe dovedenih igrača (a i nekih iz drugog plana koji su već tu) za Dinamo, a tko nije.
  • miro
    8.4k
    Po meni Kule ima mjesta u rotaciji i ako on dođe meni je to ok popuna. Naravno, prvi i osnovni preduvjet svega je da Petko ostane
  • Droljo
    24.8k
    Ja sam razočaran i ljut.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Treba raditi do 8.9., hnl je svejedno jači nego Europa do zime.
  • Crni86
    19.7k
    trebaju ti pojacanja za astanu i balkane? Daj nemojte me nasmijavat… treba dovest igraca makar nema pravo nastupa u europi na zimu tako da na proljece bude imao a tad ce slijedit i vaznije tekme u europi
  • Droljo
    24.8k
    Ajmo još jednom bit francuske sobarice pa reć da ima vremena. Nek rade u tišini. Ionako bumo izgurali nekak do zime... :lol:
  • Crni86
    19.7k
    bolje kule za dzabe nego mierez za 5 miljki.
  • Mihaljević
    14.3k
    Nisi dočekao tamnoputog crnca?
  • CUCAK
    637
    Pa Tolić je lik koji ne može redovno igrati u nekom Slovanu
  • dumitrumitu
    1.7k
    pristajem na okladu.
  • Žan
    787
    Sve mi je jasno i sve cu shvatit ali Jankovica poklonit, nikada mi nece bit jasno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.