• Facke
    7.2k

Zato nama treba sportski direktor koji taj posel dela.
    A Barisic je jednostavne pre star da ima ikakvu funkciju u klubu. Pa ja bum sreten da opce te lete dozivim. Ak bum sam do zahoda mogel halelulja.

I koji nogometas bi pristal prepustiti naslov? Ni jeden.
  • boem
    309
    Opet ponavljam, mislim da je politika ove sezone umiješala prste maksimalno. Prevedeno, ako hoćete većinu i mir na skupštini i rješenje za stadion, prepustite naslov ove sezone.

Bar se nadam da je tako, inače je ovo veleizdaja...
  • emilperska
    12.8k

Pa to i je veleizdaja..
  • boem
    309
    U pravu si, u oba slučaja je.
  • scooniepenn
    6k

Ovo kad cujem mogu se samo nasmijati. Je, kako da ne. Tko je to nalozio Tomasevic, HDZ? Ovo je kombinacija nesposobnosti i necinjenja, ni vise ni manje. Ono sto samo ne mogu shvatiti je da ako se zelis zadrzati na poziciji sto je u slucaju Vlatkice vise nego izvjesno onda kao privremena, prijelazna opcija ucinit cu sve da ljudi kazu wow, bome je iznenadila pa se mozda zadrzim u sedlu.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Jel možemo bar znat blizu koga smo bili? Onaj što su spominjali Xavier i Papa
  • Captain America
    20.4k
    Ovo je kombinacija nesposobnosti i necinjenja, ni vise ni manje.scooniepenn

Napunili su džepove i to im je jedino bilo bitno. Medo je bio u pravu, jedini cilj im je bio preuzet vlast dok se ne rješe transferi reprezentativaca.

Ono sto samo ne mogu shvatiti je da ako se zelis zadrzati na poziciji sto je u slucaju Vlatkice vise nego izvjesno onda kao privremena, prijelazna opcija ucinit cu sve da ljudi kazu wow, bome je iznenadila pa se mozda zadrzim u sedlu.scooniepenn

Navijači Dinama nisu idioti da zaborave čija je tajnica bila i kom je nosila koverte pa makar dovela Haalanda i Mbappea.
  • Facke
    7.2k

Bile bi lepe znati. I
  • Noel
    17.7k
    Xeka Portugalac kaj s njim vidim free agent? Jel on možda taj?
  • Markelo
    3.6k
    Pa tko je zadužen za dovođenje igrača? Onaj uhljeb iz Lane sigurno nije. Ne vjerujem ni da je "ja sam tu biciklom" Podnar zadužen. Ostaju Šimić i glavina sekretarica.
    Ako Šimić predloži igrače koje bi doveo a ova sve to stopira, onda, "ekipa, doviđenja, mene u klubu više nećete vidjet". Ili se možda ni on nije snašao u tom poslu?
  • boem
    309
    Ne znam koliko si upućen u prošlu skupštinu i pozadinske igre prije nje, HDZ je bio jako uključen.
  • emilperska
    12.8k

Tehnomenađerska i udbaska struja..
  • Sunja86
    1.3k
    Moje je razmišljanje da je Šimić doveo Bišćana,Kaneka,Bernaua,Myhku i ovi su to odmah škartirali da to nisu igrači za Dinamo što se tek treba pokazat ne prvadam u tome Šimića ni malo vidjet cemo nako nekog vremena je li pogodio i mogu li ti igrači išta pridonijeti i onda Vlatka panično reagira sa dovođenjem Kačavende,Stojković i Jakirovića totalno rasulo i nesklad bez ikakve vizije i cilja a plus sve ovo je i naplata loših prijelaznih rokova u zadnje 2 godine!
  • Mihaljević
    14.2k
    Brate odakle si taj video izvuko...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.