• Mali Zeus
    10.4k
    Samo želim potvrdu da je Petković potpisao. Za početak. Pojačanja ne očekujem pa ak ih bude ću se ugodno iznenaditi.
  • Jaro
    5.9k
    pa sportska struktura ovisi direktno o upravljackoj. Dok god upravljacka ne valja sportska ce patiti. "2-3 pojacanja" ce biti ponovo samo kratkorocna maska bas kao sto je to bio Biscan, i kao sto je to sada Jakirovic.
    Kacavenda je ocito takodjer pokusaj maske pred javnosti (novinari i navijaci) koji ga zazivaju pa se eto preslo preko postualta da ne smije imati zdravstvenih mana... A da ne govorim o ovoim Mounchegladbach polovnjacima - kaj ce taj donijeti u Dinamo - osim eto tebe i slicne smiriti na mjesec dana...
  • Orc123
    5.7k

    Ova upravljacka garnitura moze tu kos biti i godinu-dvije, jel to znaci da treba u medjuvremenu Hajduku prepustiti prvenstva i odustat od europe?
  • NitkoBitan
    13.3k
    Btw. do kad su prijave momcadi za KL? Tu smo se vise manje svi postavili da svaki igrac koji treba bit doveden mora bit prijavljen za europsko natjecanje. Rekao sam i "davno" prije da mi sa trenutnim kadrom mozemo u LP pa sam se opekao ali cu rec opet, mi i sa ovim igracima bi trebali bit u stanju uhvatit proljece u Europi. Ionak nam je HNL imperativ. Znaci dovedite igrace, tak mi je svejedno oce bit registrirani u ponedjeljak ili cetvrtak.
  • manikk
    230
    Nažalost, nedavno sam imao žustru raspravui s ocem jer sam rekao da ova politika vodi opet u 2010. ili već koju gdje se prodavalo pošto-poto, pod isprikom da se prodavati mora da bi klub preživio.

    Čim se glavonja udaljio, a kostur zadržao (možda i duže nego smo misli, zbog korone) došli smo u situaciju da ne skidamo gaće u LP te da obaramo rekorde u EL.

    Čini mi se da je problem nastao (postojao je vjerujem i prije) početkom ove godine kada ti je u pola sezone otišao stožerni igrač (Ademi) a prije toga si pustio Oršića koji je vjerovatno svim silama želio otići.

    Tada su već zvonila sva zvona na uzbunu, ali ne, mi smo se odlučili čekati hoćemo li proći u LP ili EL i pri tom smo dovodili kojekakva neprovjerena imena, a riješavali smo se dobrih igrača koji bi sigurno sada imali šta reći (barem u rotaciji).

    Na kraju, otišla su još tri stožerna igrača koje ćemo teško preko noći nadoknaditi!

    Tužno je da nam na pojedinim pozicijama igraju igrači koji uupće nisu za to predodređeni a u isto vrijeme smo rasprodali, podijelili ili nismo pametno kupovali (primjer Perkovićea, kojeg smo masno platili, a sada ga nudimo Osijeku).

    Nešto debelo ne štima u samoj upravljačkoj strukturi, dok nas je rezultat koliko toliko štitio to je bilo u drugom planu, ali sada, kada nam više ni rezultat ne ide u prilog, sve ono loše izlazi na vidjelo!
  • Orc123
    5.7k
    U ligama petice jos danas traje prijelazni rok?
  • nemapredaje
    2.1k


    Ima smisla jedno ak će dofurat 5-6 igrača.

    Pa tko će mu igrat?
  • emilperska
    3.7k
    Naivno smo mislili da ce Noa sa super isksustvom iz Vivasa koji mu je propao prije neg su mu ga uzeli, tajnica a.ka . nosacica torbi u Medugorje i 2 uhljeba i dizaca ruku a.k.a. plenkijevi manjinci uspjet odradit samo "solidan" prijelazni rok sto je trebalo bit dovoljno..
  • Mali Zeus
    10.4k
    Ako Petković ode nek odmah daju titulu Hajduku. Ionako je grdo, a kaj je najbolje može biti i još puno gore, a Petkovićev odlazak bi bio veliki korak u tom smjeru.
  • Rex Ramae
    2.6k
    Koga danas ne dovodimo?
  • Mlađi referent
    11.2k
    Ako je Šimić mogao ugurat par od svake životinjske vrste na arku, može nam i dovest 3-4 igrača do kraja roka.

    #JaVjerujem
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Ovaj transfer window je samo točka na i zadnja 2 ili čak i 3 gdje se na vrijeme nije reagiralo na realne odlaske najkvalitetnijih igrača. Zamjenu za npr. Oršića ili Ivanušeca je trebalo dovest već prošlo ljeto a ne 1.9 ove sezone.
    Ni sad nije kasno spasit sezonu s par dobrih odluka samo što je moment krenuo u skroz pogrešnom smijeru i teško je to bez posljedica zaustaviti i vratiti na pobjednički kolosijek.

    ali svakako, ajmo DINAMO, nema predaje
  • Nolifer
    7k
    Ima smisla jedno ak će dofurat 5-6 igrača.

    Pa tko će mu igrat?
    nemapredaje

    Slažem se. Jer nema smisla da ih otpisuje, a nema tko igrat. Nama treba neko za rotaciju, da ekipa dobi na širini kadra ko ja u širini trbuha.

    Znači u smislu, da se mogu rotirati dvije ekipe jedne za Europu druga za HNL ili mješano, pa to bi funkcioniralo garant. Jer ovako možemo samo kukat, kako nema dovoljno kvalitetnih u širini.

    Po meni nama treba i golman, nedo Bog da se Nevistić ozljedi...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions