• DinoLeonix
    2k
    Nebih rekao da je to to. Sportske pišu da radimo na još pojačanja. Stoper i napadač. Vjerujem da će se riješiti Drmica.
    Da nismo izgubili Stojkovica i Kacavendu bila bi to skroz dobro posložena ekipa po meni.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ako potpiše za hajduk nije nikakav Dinamovac i može se držat dalje od našeg kluba.
  • NORTE
    21.6k
    Sačuvaj me Bože takvih Dinamovaca!marcio amoroso
    Veća je krivnja uprave tj. sportskog direktora koji ne postoji, realno. Kao sportaša ga mogu razumjeti u potpunosti.
    On nije navijač, nego nogometaš, još dolazi iz inozemstva, ne iz dinama kojem očito nije bio na radaru.
  • Zagi
    13.7k
    Podsjetio bih sve da nam je u ovoj konstelaciji jedini desni bek Moharrami.

To je po meni za sjest i plakat.
    Opča opasnost za bilo kakve ambicije u svakoj iole jačoj utakmici.
  • marcio amoroso
    47.7k

Nema veće krivnje i manje krivnje. Znači svi naši bivši igrači koje Dinamo ne zove trebaju otići u hajduk. Daj me nemoj. Kao navijač Dinama ne ideš dolje. Ako odeš dolje ona stvar si, a ne navijač.
  • Samo Dinamo
    169
    https://www.index.hr/sport/clanak/uzivo-talijani-objavili-detalje-pjacinog-dolaska-u-rijeku-uremovic-korak-do-hajduka/2491281.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Navodno Juventus pustio Pjacu besplatno u Rijeku. Baš mi je krivo kaj nije došao nama, pa makar cijelo vrijeme sjedio na klupi. I nije posudba.
  • FrenchMontana
    1.5k
    al opet moram se slozit s ekipom, ako si dinamovac ne pomisljas na Hajduk. Npr., Dinamo je ovo ljeto bio kontaktirao menadzera Tome Basica, i ovaj nije ni pomisljao sjest za stol. Iz moje perspektive nije mi drago, al je decko vjeran svojima.
  • marcio amoroso
    47.7k
    al opet moram se slozit s ekipom, ako si dinamovac ne pomisljas na Hajduk. Npr., Dinamo je ovo ljeto bio kontaktirao menadzera Tome Basica, i ovaj nije ni pomisljao sjest za stol. Iz moje perspektive nije mi drago, al je decko vjeran svojima.FrenchMontana

I respektiram sto puta više tog tomu nego ovoga “navijača”.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Prosto mi je nevjerojatno da je Pjaca pored Dinama odabrao Rijeku. Jedino ako ga mi nismo, što se kaže, j* ni 5%. Naravno, ako je uopće istina to što novinari pišu da odlazi na Rujevicu.
  • Zagi
    13.7k
    Nek se Pjaca preko Rijeke vrati nogometu kao prvo.
    Stigne on do Dinama ako ima još baruta u nogama.
  • rob ljubavi
    996

Samo jedan od izdajnika kaj su iz Dubrave, a otisli igrat za hajduk
  • NORTE
    21.6k
    Kao navijač Dinama ne ideš doljemarcio amoroso
    On je prije svega profesionalni nogometaš, čak i donedavni reprezentativac.
    To što ga dinamo kojem treba upravo ta pozicija nije doveo nije krivnja igrača, otišao je za ponudom koja mu oživljava karijeru.

Sličnu priču možemo vidjet i u Pjaci, pogreška dinama.

Dinamo je ovo ljeto bio kontaktirao menadzera Tome Basica, i ovaj nije ni pomisljao sjest za stol.FrenchMontana
    On je igrao profi nogomet za Hajduk par sezona.
    Obitelj hajdukovci i još su i greškom napadnuti u Zagrebu misleći da je riječ o tovarima.
  • Zagi
    13.7k
    Nisam baš nešto pozorno pratio slučaj Uremović.

Osim pisanja tu na Zoni nakon interesa tovara, jel bilo ikakvih indicija da je Dinamo zainteresiran?
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Taj Uremovic je za mene završena priča, otpraćen i bog. Nikakav on dinamovac nije, a i ne treba nam, u Herti nije bio blizu prve postave a dinamo je za njih United
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.