• Facke
    7.1k
    Decki , zene, dej male smirite tenzije. Kaj ste tulike nervozni. Ovde vlada histerija bezveze. Same se srati zna po klubu. S'nicim niste zadovolni.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Od veznih iz HNL-a, van Dinama jedini dobar i zanimljiv vezni mi je bio Caceres iz Istre.Mr Anderson

A Petrusenko
  • Ludovic IX
    10.2k
    daj više dosta.. 1000x bitnije je da se riješi ovo u salonu nego da dinamo dovede par pojačanja.. boli me kita za pojačanja. igramo s čim igramo i gotovo. ako bude, dobro, ako ne bude , isto dobro.

nek budemo i 5-i ove sezone i nejdemo u europu ako će to značiti da će se ovo riješiti u našu koristi..
  • Jurki
    20.9k
    kak god tesko to reci ali da zrtvoval bi ovu sezonu, da nas tovari jebu cele godine, samo da se rijesimo te klike jednom zauvijek.
  • Droljo
    23.4k
    Samo što to jedno nije povezano sa drugim. Oćemo po stoti put o tome? Onda smo mogli prije 10 godina napravit prekid, izbacit klub iz europe i mamić bi sam otišao. Dajte najte
  • Jurki
    20.9k
    Samo što to jedno nije povezano sa drugimDroljo

Naravno da nema, ali kuzis poantu kaj hocu reci.
  • Ludovic IX
    10.2k
    ne , Droljo, nisam o tome pričao.. ako su ovakve igre sad, i zbog njih trpi sezona, neka.. sve će izać na vidjelo ubrzo i riješit će ili našu korist ili protiv nas. ukoliko bude otišlo u krivom smjeru, ljudi će i dalje voljeti dinamo ali će prestati navijati...

otići će svw 10 godina unazad kad je na LP bilo po 5k ljudi
  • miro
    8.1k
    Moje mišljenje o prijelaznom roku je da je on trebao biti maksimalno razvojni i da mu se tako i pristupilo.
    Stojković, Kačavenda, VIdović + pola godine ranije Perković

Prodali smo sve što smo mogli (doduše Ivanušeca nismo morali/trebali) i pretpostavljam da smo na ovim mladcima (+Baturina) htjeli graditi novi Dinamo - to je i dalje moguće, samo što će zbog pehova radovi kasniti cca godinu dana

Petkov novi ugovor je ono što nam je na kraju najviše trebalo, tako da uz njega, Ristovskog i Mišića nema straha po meni
  • Captain America
    20.4k
    Gabrek službeno predstavljen.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    razvojni do neke mjere. Iskustvo nas je dovelo tu gdje jesmo. Perkovic svoje minute mora trazit prvenstveno u HNLu, za Europu iskustvo prvo onda Perkan. Nije isto jel stoper ili krilo. Meni se ne svida impotentost u napadu nista manje od poroznosti u obrani.
    Sta ja imam od silnih gresaka Benkovica koje su ga na kraju prodale? Bas nista, cemer i jad od sezone i europske traume.
    Neka razvoja, al rezultat prvo.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Kada će potvrditi da nosi broj 72?
  • Marcinko
    803
    Maxim sigurno nije otpisan, on može pokriti i stopera i desnog beka, te će sigurno dobiti dosta minuta ove sezone, možda je i to razlog zašto se nije išlo na Uremovića.
  • OsamŠest
    6.4k
    Kakvog smo mi igrači dobili, uf.. :smile:
  • Marcinko
    803
    On Petković i Baturina će biti ko dobar seks, sva trojica odlični hakleri mislim da će to biti nešto najbliže onome što smo imali s Olmom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.