• Keyser Soze
    8.4k
    Da nas je svaku ovoliko onda se razne Gorice ne bi događale.
  • Captain America
    14.6k
    Bulat kaže da Jakir forsira vježbanje prekida na treninzima :ok:
  • Patak
    2.3k
    Od kad je došao Jakirović dobili smo već četiri pojačanja/igrača u rotaciji iz "unutarnjih rezervi" koji su bili malo/nikako korišteni u ovom prvenstvu- Perić, Drmić, Šutalo, Menalo. Nije loše.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Bodovi upisani, vidljiv napredak u igri, solidan broj ljudi na tribinama, odlični novi dresovi...

    Ajmo dalje...
  • dinamo u srcu
    1.3k
    Sutra napunit dva Hitreca! Ajmo plava vojsko nastavit sa ovakvom brojnošću. Daj mi samo pobjede.
  • dzis
    584
    Lakse,puno lakse se dise nakon ova 3 boda.Bas je trebalo i ekipi i navijacima i meni :smile: .
    Igrom sam zadovoljan,Bruno izgleda razigran,to me jako veseli.
    Malo ostaje zal tog njihovog gola iz slobodnjaka,bilo bi lijepo da je Nevistic zavrsio tekmu bez primljenog ali sto je tu je.
    Nadam se da je sve ok sa Stojkovicem.

    Sada preziviti Prag bez stresova i uzeti sva tri boda u Osijeku i to kazem bez previse bahatosti,jednostavno ako smo pravi nema straha u prvenstvu.

    Ovisimo sami o sebi,dok svi drugi ovise o nama!
  • Jurki
    9.2k
    Ne sjecam se kad smo zadnji put zabili gol iz kornera da je isel nabacaj u 16 metara. Bez obzira kaj je taj gol Rileta ponisten.
    Ocito se pocelo i na tom segmentu raditi..vise se tolko ne zabijamo u sredinu, brza promjena strana. Jucer smo stvorili puno šansi, kaj me veseli. Energetski smo izgledali jako dobro.
    Bit ce to jos bolje nakon reprezentativne pauze i mini priprema.
    Jucer je sve bilo na jako dobroj razini. Dobra nasa igra i lijepe rijeci upucene nasim gostima iz Rijeke. Bas krasan festival mrznje :rofl:
  • Joey Barton
    255
    Kao prvo moram reći kako sam unazad tjedan dana bio razočaran, tužan, a jutros idem na posao zadovoljan. Volio bi kada bi netko izvukao podatke koliko je sinoć momčad pretrčala, u odnosu na domaće utakmice s Hajdukom (prvenstvo), Goricom ili AEK-om jer bi se dao kladiti kako su pretrčali barem 5-6 km više.

    Netko je ranije pisao kako su vidljivi određeni novi mehanizmi kod Sergeja - prebacivanje lopte na drugu stranu kada zagusti i time se krilu/beku otvara prostor da dotrči bliže golu. Zatim je vidljivo kao i ranije spuštanje Mišića na zadnjeg gdje dobivamo 3 nazad, a bekovi (Ljubo i Moha) stoje previsoko i skroz uz aut-liniju kako bi razvukli protivnika, a krila se lagano ubace na visinu 16m, dok u sredini plivaju Bulat, Baturina i Petko. Time dobivamo i širinu i dubinu. Imamo oštriji presing na njihovoj polovici od strane krila, Baturine, Bulata i Petka.

    Netko je ranije pisao kako su vidljivi određeni novi mehanizmi kod Sergeja - prebacivanje lopte na drugu stranu kada zagusti i time se krilu/beku otvara prostor da dotrči bliže golu. Zatim je vidljivo kao i ranije spuštanje Mišića na zadnjeg gdje dobivamo 3 nazad, a bekovi (Ljubo i Moha) stoje previsoko i skroz uz aut-liniju kako bi razvukli protivnika, a krila se lagano ubace na visinu 16m, dok u sredini plivaju Bulat, Baturina i Petko. Time dobivamo i širinu i dubinu. Imamo oštriji presing na njihovoj polovici od strane krila, Baturine, Bulata i Petka.

    Ocjene igrača:
    Nevistić- vrlo dobar, pokupio par lopti pri kraju;
    Ljubo-motoričan, maratonska pluća, izmijenio par vrhunskih duplih paseva s Marinom, Petkom i Baturinom u prvom poluvremenu, gdje god da ga staviš odlično funkcionira;
    Perić-stisnuo zube prvih 45min, igrao pod bolovima i uredno odradio svoj dio posla; treba nam tu pojačanje;
    Ristovski- igra kapetanski, bodri i diže momčad, imao odličan šut izvana, također bi istaknuo kako je imao 3 nabačaja s očima s centra gdje je pogađao Baturinu i Petka u trepavicu ;
    Moha- odlična partija, radio im ogromne probleme svojim prodorima; potrebno je samo da smanji driblinge u obrani;
    Mišić- čim je dobio slobodu odigrao je doktorski; Bulat-dečko se diže iz utakmice u utakmice, i vidi se ogroman trud i zalaganje što ga je nagradilo golom;
    Baturina- s odlaskom Ivanušeca će imati sve više slobode, vrlo dobro kombinirao ali po mom mišljenju mu još malo nedostaje da dostigne formu s kraja prošle sezone i utakmice superkupa, osjeti se umor jer nije imao odmor tokom ljeta (U21 prvenstvo);
    Marin-uredno odradio svoj posao s obzirom da je saznao da uskače pola sata prije početka, imao dobru šansu gdje je mogao postati junak, Sergej ga cijeni:
    Špikić- dobro kombinirao, Sergej ga bodri cijelo vrijeme uz klupu;
    Petko-doktorčina, dajte mu 1,5mil po sezoni; Boško-još se čuva, ali Sergej izvlači iz njega maksimum, uredne reakcije;
    Emreli-uredna partija, dobro kombinirao, spuštao se, šteta za priliku;
    Ukrajinac-ogromna motivacija, izvrsno reagirao na minute koje je dobio;
    Menalo-sto puta sam napisao kako nam ovakvi igrači trebaju za rotaciju, napravio je deset šprinteva kako bi pokrio stranu ili napravo presing; šteta za slobodnjak;
    Drmić-poručuje Sergej kako će ga pokušati vratiti jer ima kvalitete
  • Mali Zeus
    10.3k
    Potpuno zaslužena pobjeda, od prve smo grizli gazili, bili angažirani, gol je visio u zraku. Šteta za poništen Rileta, al smo zato poslije zabili još bolji. Kakve stvari Petko radi, ona njegova okretanja, kombinacije, lopte, divota. Bulat sve bolji i bolji, još jedna jako dobra, zrela tekma koju je okrunio s pogotkom, igra kao pravi moderni vezni igrač koji sve pokriva i povezuje redove.
    Mišić motor, bog naše momčadi, još jedna velika partija, dijelio bisere od lopti i zatvarao di god i kad god treba. Krila dosta dobra, trudili su se, samo je opet falio završni potez, ali nemam primjedbi. Ljubičić odličan na beku, svugdje bio, sve zatvarao, kombinirao u napadu po lijevoj strani di smo u prvom pol bili jako opasni. Moha isto standardno dobar i aktivan, njemu samo fali konkretnosti kad napravi dribling i prolaz da nastavi dalje. Baturina doktor nogometa, kad krene u prodor nitko mu ništa nemre, dijamant od igrača.
    Jakirović tek drugu tekmu trener i već se vide promjene, angažiranost na visini, vidi se da je radio s momčadi na psihologiji, a igra jako pametna, mudra, važe se protivnik, mijenja strana, traže slabe strane i rupe. Mijenjao kad je trebao i što je treba, jednom rječju jako jako sam zadovoljan.

    Drago mi je bilo vidjeti i da su se vadili igrači iz frižidera kako bi se reklo, kak je netko već rekao ovod, vadimo unutarnja pojačanja, Drmić, Šutalo, Menalo..
    Rijeka pasivna i iza lopte previše, al dobrim dijelom je to bilo i zbog naše odlične igre, malo me frka pred kraj bilo kad su zabili, al stručno smo to priveli kraju.
  • Boysica
    469
    Dobro jutro
    Slatko jutro nakon pobjede meni je bilo top na sjeveru kao i uvjek a brojkama se ne zelim opterecivat sve nas je vise i vesele guzve kad nemas mjesta ni ruku dignut .
    Idemo u utorak podrzat ih na treningu , nadam se nekom vecernjem terminu da stignem s posla :mig:
    Ipak naj sladi gol je od Brune :heart:
  • db-izbjeglica
    13.2k
    drago mi je što sam upravo vidio da je jakirović izjavio kako računa na drmića.
    dinamo teško može pronaći boljeg, iskusnijeg i jeftinijeg napadača (kolika god mu plaća bila) u ovako kratkom vremenu i mora mu se pronaći uloga u kojoj će on isporučiti svoje.
  • miro
    3.3k
    Volio bih da si u pravu, ali Drmić nije došao prije 2 tjedna, pa da ga nismo imali vremena upoznat. Ja sam svakako za to da mu se pruži šansa, samo me zanima kako će Jakir reagirat na njegovo mahanje rukama i nervozu
  • Jurki
    9.2k
    ne znam.. kaj se Drme tice pa lik nije zaboravil igrati nogomet istog dana kad je potpisal ugovor s Dinamom. Ocito dosadasnji treneri mu nisu mogli/znali prilagoditi igru.
    Napadaci zive od asistencija suigraca i isporuce svoje.. ako Jakir pronajde nacin kak njemu prilagoditi igru vjerujem da bu svoju kvotu isporucil.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    idelno bi bilo da uspije pronaći način kako da petković i on funkcioniraju zajedno na terenu.
    sa onakvim podvaljivanjima lopte, mislim da bi drmić u formi sinoć zabio 3-4 gola.

    sad, koliko je to realno...
  • Oluja
    3.8k
    Petkovic sa svojim podvaljivanjima lopte podsjeca na ono sto je Balic radio u rukometu. Bas je carobnjak i nadam se da cemo ga zadrzati.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.