• boem
    309
    Po meni isto nema alarma još uvijek, ali moramo sad riješiti Rijeku i Osijek. S dvije pobjede u tim utakmicama nema straha, bit će njihovih kikseva, a uskoro će i derbi kod njih...

Ako dođe Vidović, po meni još jedan obrambeni igrač i to je to, uz ostanak Petkovića.
  • Ivanmtk
    1.7k
    U situaciji smo takvoj da ne trebamo gledat dalje od sljedeće utakmice.
  • Orc123
    14.9k
    Opet se omalovazava Hajduk bezveze umjesto da sutimo i radimo...ovi su na plus 11 i imaju iznimno iskusnu momcad i odlicnih 12-13 igraca dovoljnih za igrabje u hnl...podsjetit cu da igramo mi svaka 3-4 dana a oni ne...ovim u21 reprezentativcima necemo dobit na trenutnoj kvaliteti vec tek mozda u buducnosti...nama treba kvaliteta sad! Igramo na 3. Kolosijeka a trenurno samo dovodimo potencijale koji nemaju svi zajedno ni 1. Utakmicu u europskim natjecanjima! Treba nam instant kvaliteta a ne se natovariti samo s pitencijalima za buducnost!
  • Orc123
    14.9k

I tebi je to dovoljno za igrati na 3. Kolosjeka? Podsjetit cu te da smo izgubili 3 od 5 najboljih igraca! A i sa njima smo izgubili doma od Hajduka! Nema veze kako se utakmica razvijala pobijedili su nas doma! Od tad mi smo izgubili 3 najboljaigraca i ja sam siguran da ce se oni jos pojacati!
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    imaju iznimno iskusnu momcad i odlicnih 12-13 igracaOrc123

Kojih 12-13 odlicnih igraca oni imaju? Pricas gluposti, imaju livaju i pukstasa. Ostali su daleko od odlocnih igraca.

i ja sam siguran da ce se oni jos pojacati!Orc123

Hoce, kako da ne. To je to sto su oni doveli, eventualno Zaper ako Osijek popusti mada ne vjerujem u to.
  • Orc123
    14.9k

Decki moji dragi ako ne postujes konkurenciju i ne shvatite ju ozbiljno nikako ne mozes ici naprijed! Prvi su, imaju tu euforiju, dobeog trenera i najboljeg igraca lige! Ne smijemo ih shvatiti neozbiljno! A ulazimo sa minusom u tu bitku i sa borbom na 2. Kolosijeka!
  • Jurki
    22.5k
    Opet se omalovazava Hajduk bezveze umjesto da sutimo i radimoOrc123

Gledal sam ih jucer protiv Varazdina i nisu me uopce impresionirali. Varazdin je bio slabiji međutim s malo vise hrabrosti i angazmana su mogli izvuci barem bod. Tovari imaju losu klupu. Osim Ođiđe i Benhraoura na klupi imaju panjeve.
    Ok dobivaju utakmice to je tocno ali sumnjam da mogu izdrzati do derbija da ne kiksaju.
    Slazem se da se mi jos moramo pojacati i da moramo raditi vise i gledati sebe i svaku sljedecu utakmicu. Ocito su u klubu skuzili da sa ovakvim rosterom nebremo igrati na 3 fronta pa su poceli dovoditi igrace. Treba vjerovati u Jakira i decke da ce sve biti kak spada.
  • Ivanmtk
    1.7k
    niko se ne omalovažava. Oni imaju dobru ekipu i vrhunskog trenera. Najbolji su u zadnjih deset godina sigurno. Ali. Mi smo bolji. Na barem 7 od 11 pozicija imamo bolje igrače. Sigurno imamo širu klupu, financijski smo nemjerljivo stabilniji. Nemojte padati u zamke njihove euforije. Ne treba ih podcjenjivati, slažem se, ali ne treba se od njih praviti ni City. Oni su jedna dobra momčad. I to je to.
  • Orc123
    14.9k
    Sve to stoji ali mi igramo obu polusezonu duplo vise utakmica nego oni! Ni jednu ne mozes shvatiti olako jer u europi svaka nosi koeficjent i novac a u Hnl svaka spjedeca je najbitnija! Shvacate o cem pricam! Moras imati dovoljno kvalitete za igrat sa kupom na 3. Kolosijeka!
  • austrijanac
    9.7k
    ja sam siguran da ce se oni jos pojacati!Orc123

Oni za 20 deka mortadele nemaju, kamoli da dovode.

Vraga bi oni prodavali Mlakara na prvu ponudu da nemoraju.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Polažem vjeru u Jakirovića i da će dati listu od 2-3 imena koja želi u svlačionici, znači konkretna imena, ne pozicije na terenu...u protivnom će ovi neodlučno-nesposobni tipovi u upravi blejat ko telad u šarena vrata do 8.9.

Ali su ga prodali, i to navodno za 3 milijuna eura, mi nismo u stanju iskoristiti svoj europski renome da igrače koji nam ne trebaju prodamo za bilo kakav novac, umjesto toga djelimo potrebitima.
  • jedan u nizu
    17.2k
    Ako u ofenzivi imamo sada Stojkovića, Kačavendu, Baturinu, Kaneko, Rukavina, Marin, i potencijalnno Vidovic, onda nam Špikić i nije potreban, ia a te novce sasvim solidan transfer.
    Na kraju smo se dobro pojačali ofenzivni dio veze, znamo da nam fali jedan defanzivac, stoper i napadač.
  • Orc123
    14.9k
    od svih nabrojanih jedino spika ima europskog iskustva i mislim da bi njegova prodaja nila najgluplji potez ikad jer kao prvo nit su neki novci nit je neka potreba! I meni nekad Spikic ne isporucuje sto bi trebao ali on definitivno nije panj. Dobar je igrac i definitivno on ce sad na krilnim pozicijama trebati raditi razliku!
  • Captain America
    20.4k
    navodno za 3 milijuna euraSan Lorenzo

40% duguju Brightonu. Također, Pedulla kojem ipak više vjerujem nego našim novinarima kaže da je 2 milijuna transfer (vidjeli smo i sad na primjeru Livija i Olivarijevog postotka za Šutala kolko su naši novinari informirani).
  • Jurki
    22.5k
    Ali su ga prodali, i to navodno za 3 milijuna eura, mi nismo u stanju iskoristiti svoj europski renome da igrače koji nam ne trebaju prodamo za bilo kakav novac, umjesto toga djelimo potrebitimaSan Lorenzo
    Problem je kaj u Dinamu igraci koje mi hocemo transferirati..primjer Jankovic, Kulen, Bockaj, Drmic..imaju prevelike place. Jos bi ih neke ekipe uzele ali ne zele/ne mogu isplatiti place koje ti igraci zele.
    Spadaju u grupu igraca “unable to sell”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.