• IstinaZaDinamo
    1.3k


    Kad bi ih trebali suditi? 1.7.? Bez obzira koga se i kad dovede, ne mozes znati je li pojacanje dok ne odigra nekoliko utakmica. Naravno, neki se odmah pokazu, ali tu nema nikakve garancije.

    Drmic je lani poceo sa 3 gola u ligi, mislilo se da smo rijesilo pitanje napadaca pa svi znamo kakav je sad njegov status i nase misljenje o njemu.
  • Infinity
    15.2k
    Kad bi ih trebali suditi? 1.7.?IstinaZaDinamo

    Da. Evo meni je keramicar rekao doci 1.7. i rijesiti sve poslove do 31.7. Vec 2.7. sam zvao i pitao gdje je. Naravno da se razvuklo, dosao je raditi 24.7., danas je 24.8., a on je na nekih 60%, a i nisam zadovoljan izvedenim radovima, al tako to ide kad se odgadja, kasni i kad pristanes na sve to. Sta da je to nekretnina koju sam iznajmio od 1.8. i jos uzeo tri kirije unaprijed? Morao bih stvoriti te tri kirije i vratiti ljudima koji ne znaju gdje ce, a i ostajem bez buduce zarade, jer moram naci stanare kojima ne mogu obecati kad ce uci s obzirom da ovaj nema pojma sta i kako radi.

    Taj keramicar je nasa uprava koju neki pustaju do posljednjeg dana roka, iako plocice same otpadaju sa zidova, ali treba sutiti, jer rok jos nije gotov. U vidu Lige prvaka su slucajno polomili paletu skupocjene keramike, ali ima jos vremena do kraja roka.
  • Mihaljević
    8.2k
    Javi ako ti treba keramičar... :wink:
  • jaijivic9
    572
    Cruz Azul is interested in Morelos, he could get there a higher salary than what he was making at Rangers.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Evo meni je keramicar rekao doci 1.7. i rijesiti sve poslove do 31.7. Vec 2.7. sam zvao i pitao gdje je. Naravno da se razvuklo, dosao je raditi 24.7., danas je 24.8., a on je na nekih 60%, a i nisam zadovoljan izvedenim radovimaInfinity

    Jedna od najvećih životnih mudrosti koje sam pokupio u životu je da je bolje imati jeftine pločice i skupog majstora, nego skupe pločice i jeftinog majstora.
  • Common Sense
    511
    Uprava je najodgovornija za ovaj nered. Tajnica Peras, dva anonimusa kojima 95% navijača ne zna niti ime i Šimić koji jedini ima sportskog znanja i iskustva, ali je vjerojatno marginaliziran, upitan je njegov stvarni utjecaj čak i na sporski sektor kojemu je načelno šef. Ne donose ključne odluke ili se kasni s njima, ne mogu se dogovoriti, skrivaju se iza trenera i bježe od vlastite odgovornosti.

    Nema sreće u takvoj konstelaciji upravljanja. Nužno je remodeliranje načina upravljanja i postavljanje ključnog čovjeka s iskustvom - mora se znati tko je gazda.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Odlazak dva kapetana u jednom danu? Nema smisla, ali sto vise ima.
  • Captain America
    14k
    Zamijenit će ga Haičanin za kojeg niko nije čuo do današnjeg članka Sportskih ili El Toro koji je prije 2 sezone uspio dati čak 3 gola. To su ta pametna moneyball ulaganja :strong:
  • vjeko1701
    5.9k
    Ako je i to istina, mada mi izgleda ko čisto naklapanje, očito se od sezone jednostavno odustalo.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Ako se ovo stvarno desi i NE DOVEDU se KVALITETNA pojačanja. Neka se uprava lijepo goni u 3 lijepe. Ovi ko da pokušavaju biti GORI od Mamića??? Jel oni zajedno imaju IQ 2?

    Prvo vidim Ljubičića i onda još ovo vidim. Stvarno ko da mi neko želi srčani dat...
  • vjeko1701
    5.9k
    Nema straha, Mamma će se nas sve uzet u svoje ruke.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Treba zapalit lozu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.