• Patrik11
    164
    Ima 21 godinu i u ruskoj ligi je koja je svakako daleko iznad hnla prosle sezone s 20 godine imao je ocjenu 6,83 dok je sutalo s 20 godina u istri imao 6.90 nije bas neka razlika ako se gledaju samo sofa score statistike ali izgleda je to mjerilo kvalitete
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Sofascore ne može biti jedino mjerilo kvalitete, može eventualno biti jedno od njih, pa Bočkaj je bio najbolji igrač Dinama po Sofi u 2021/22...
  • Mihaljević
    14.2k
    SN DOZNAJE : Ivanušec odlazi gotovo je!

E moj Luka... Tolko smo te igrali i dok si bio van forme , i kad si bio izvan repke i sad kad te trebamo svim silama želiš otić...
  • Facke
    7.2k

Pa nek ide. Zamjena se bude nasla. Uprava pod hitne mora dovesti nekakvoga kapitalca.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Luka Ivanušec u petak u 8.30 sati u društvu svog oca i menadžera Marka Naletilića leti za Rotterdam na liječnički pregled nakon kojeg će potpisati četverogodišnji ugovor s Feyenoordom. Dinamo će na ime transfera inkasirati 9,3 milijuna eura plus 15 posto od budućeg transfera.
  • Captain America
    20.4k
    Mislim da će se ovaj naletilić usrat od sreće ujutro kad potpiše.

Navijaču Feyenoorda, zbogom i hvala na ničemu.
  • Zagi
    13.7k
    Konačno je i taj flaster odlijepljen.
    Za njim sigurno neću plakat.
  • Juznjak
    4.5k
    Totalni promašaj uzet postotak za Ivanušeca, a ne uzet za Šutala.
  • Droljo
    23.4k
    Baš. Ak je istina nek si ga pljuga i nek se nađemo sa njima u polufinalu el i da ih otresemo ko baba gaće. Samo dinamo!
  • NitkoBitan
    33.8k
    Totalni promašaj uzet postotak za Ivanušeca, a ne uzet za Šutala.Juznjak

Imamo i od Sutala.
  • Orc123
    14.1k
    Ma nemoguce...ovo je stvarno bilo tesko za pretpostaviti u 6mj na samom pocetku prijelaznog roka da bi se moglo desiti....bas nas je uhvatilo nespremne pa cemo sad 5 do 12 slagati momcad za tekucu sezonu! Cekamo samo drugi tjedan da prodamo i Brunu pa u borbu za naslov s -8! Ne brinem se, sad cemo mi sa 50+ mil eura krenut u shooping po hnl i uhvatit Hoxu iz belupa i Brodica iz Varazdina!
  • diebalo77
    268
    Svi koji ne vole Dinamo neka slobodom idu uvijek bude zamjene
  • Juznjak
    4.5k

Tko je to objavio? Ja nisam nigdje mogao naći nakon što se ovdje pokrenuo razgovor o tome.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Ivanusec, kakav god da je i koliko god inzistirao na transferu, je ipak danas s nama i vjerujem da ce dat sve od sebe. Kapetan kojem se svi zahvaljuju je na dan tekme na letu za jbnu Tursku.
  • Captain America
    20.4k
    Tko je to objavio?Juznjak

Olivari... Fabrizio nije spomenuo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.