• deda
    42.1k
    Slažem se. To ti je bilo neko otimanje tovarima kao, ali dečko se pokazao da je na "vi" s loptom jednostavno.
  • Facke
    7.1k

ha a ste je Pivarica gural? Mi sme ga v Adamovcu vrteli ko maluga dececa a igral je profesionalni nogomet vec tad.
  • dinamozivivjecno
    3k
    Konacno smo docekali Stojkovica, samo se nadam da nas sad nece razocarat nakon sto nam je trebalo cak 2 mjeseca da ga dovedemo
  • Jurki
    20.9k
    I dalje najbolje krilo u HNLuNema zaleđa Mikića

Sve to stoji, ali nekak sam dojma da je on dosel do svojeg limita kaj se igrackog razvoja tice. Transfer sad vjerojatno on forsira a klub gleda da zaradi lovu.
    Ocito se nitko nece kockati sa cekanjem transfera na zimu.
  • Facke
    7.1k

A nek ide. Ja sam mislil da bu i ranije presel. Ak on bas inzistira na odlasku pustite ga. Ne vredi ga zadrzati ak je z glavu vec negde drugde. Ja sam vec na pocetku sezone stim racunal da ideju Livi,J.Sutalo i Ivanusec. Jednostavne im je vreme da ideju.
  • emilperska
    12.8k
    Mierez bi bio jebacka nadopuna Petku i super rjesenje u tekmama kad ganjamo gol u zadnjih 20-30 min. A i opcenito u HNLu protiv svih koji igraju bunker s nama. Cak se moze zadnjih 10 min kad ganjamo rez nadopunjavat s Petkom..
  • Jurki
    20.9k
    Ide se u remont ekipe. Nema tu puno filozofije. Treba kroz godinu dve sloziti opet momcad za visoke Europske domete.
  • Nogo
    9.4k
    https://yourimageshare.com/ib/QxXAmUEdUm

Stojković i službeno u Dinamu!
  • Laugreano
    4.8k
    Posebno se zahvaljuje predsjednici Vlatki :grin:
  • dumitrumitu
    1.7k
    Nadam se da ćemo kroz sezonu dvije uspjeti i ligu osvojiti.
  • Jurki
    20.9k
    pa kaj nije ocito da se radi remont? Treba dopeljat igrace koji su gladni uspjeha.
    Ako nam prvenstvo visi o Ivanusecu koji od 4 godine u klubu ima jednu polusezonu kak spada.. onda imamo puno vecih problema i to neprejebivih problema.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Jasno mi je da se radi remont, ali ako odu tri reprezentativca mislim da ćemo biti otprilike podjednaki sa tovarima što se tiče kvalitete.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Voli Stojke odapet izvana, a voli i Jakir igrače koji to vole...nadam se da se vraćamo na šuterske postavke kao sa Oršićem i Hajrovićem, malo mi je muka od pimplekanja i nastojanja da se iz peterca dođe do gola.
  • Georg Koch
    7k
    tjesimo se bome sa tim ako nam sezona ovisi...
    Daleko najbolji igrac lige od proljetnog dijela prvenstva.
  • Jurki
    20.9k
    valjda ce se dopeljati jos nekoga. Trebali bi jer love sad ima.
    Livi je golmancina al vjerujem da bu Nevistic dobra zamjena.
    Morat cemo dopeljati stopera koji bu zamjenil Šutala. Peric je tu, Bosko je upitnog zdravlja. Francuza nismo ni vidli kakav je, ne znam kakvi su planovi s Perkovicem.
    Ivanusec se zasitil svega i forsira transfer. I bolje ga je prodati nego da zatruje atmosferu u momcadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.