• IstinaZaDinamo
    1.5k

    Pouzdano kao i uvijek.

    Ja dok ne vidim sluzbenu objavu na vise strana vise nista ne vjerujem. Kad bi gledali sve dosad napisano, nitko od 4 reprezentativca sinoc nije trebao igrati.
  • Teofil Kateran
    972
    Činjenica je da će Šutalo skoro sigurno otići, a oko Ivanušeca mi se čini da se priča skroz stišala kao da se Feyenoordu više ni neda čekati. Livi svakako zaslužuje veliki transfer, ali čovjeku se na svakoj tekmi po emocijama vidi kao da jednim dijelom ni ne želi otići... A Petko teško da će sada otići, ali mislim da mu svakako treba dati novi ugovor dok ne bude prekasno...
  • The Undertaker
    4.4k
    Koga briga što pišu novinari ako imate vlastite oči i gledate što se radi. Ovoj ekipi kakva je sada + škartirani igrači ne trebaju nikakva pojačanja za dobiti AEK i Hajduk, pa čak i plasman u LP. Kad imaš rezultat i još pri tome i igru, nikakav PR to ne može sakriti.
  • db-izbjeglica
    13.5k
    šutalo ako ne ode danas/sutra, otići će do kraja prijelaznog roka, ako kojim čudom ostane, otići će na zimu, ako se dogodi još jedno svjetsko čudo i ne ode na zimu, otići će na kraju sezone...

    to je igrač koji ima potencijal za najveće domete u nogometu i navikli smo da takvi igrači odlaze iz dinama, naša realnost. bitno je imati spremnu zamjenu...

    ajmo mi zadržati petkovića i livakovića!
    ivanušeca bi isto bilo super zadržati, al ako želi ići... on nema kapacitet jednog šutala i mislim da bi se brzo mogao vratiti, jer vani nitko neće trpjeti njegove crne rupe u formi, koje znaju trajati od par tjedana do par mjeseci.
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Ovoj ekipi kakva je sada + škartirani igrači ne trebaju nikakva pojačanja za dobiti AEK i HajdukThe Undertaker

    Amen!
  • og1986
    2.9k
    Ivanušec ako ode biti će Oršić 2.0
  • Orc123
    5.7k

    A-a nista nam ne treba, ove pare kaj cemo zaraditi nek stave u kasicu prasicu pa cemo sigurno vec sljedece sezone igrati na novom Maximiru! Dosta je vise skrivanja uprave i bacanja floskuli na razini vrticke djece! Nek se primu posla zajedno s trenerom. Nek Dinamo vrate na pravi kolosjek i nek pocnu prikazivati rezultate. Pisao sam o tome u 6mj jos pa su se mnogi dusebriznici javljalinkao treba cekati kraj prijelaznog roka ovo ono! Kraj je tu, jos malo. Sad slijedi ono najteze a to su odlasci stozernih igraca sto je neminovno, a za iste te igrace zsmjena nema na vidiku, a cak i bez toga nam fale 2-3 igraca! Nek pocnu raditi! Sa ovakvim financijama ja sam siguran da bi ovaj Nikolicius iz Hajduka radio cuda! Hajduk je slozio stvarno dobru momcad a sve zajednou par godina nije potrosio vise nego sto cemo mi platit Kacavendu!
  • OsamŠest
    2.7k

    U smislu kiks transfera ili?

    Ako na to aludiraš, ne mogu se složit.
  • emilperska
    3.7k

    Nisam rekao da mora uciti nego konstatirao da je u glavinoj eri i nekoj glava medugorje eri bilo trenera koji su po svim elementima nedorasli Dinamovoj klupi.

    Agent Kopic 007, bugarska prevara, Jurcevic, Cvita prevara, Ivankovic treci mandat itd, Cico u zadnjem mandatu. Za sve njih u toj fazi je Biscan avion, fale mu neki elementi koji su nas jucer sjebali. Ako ih popravi kroz sezonu i osvoji naslov uz prezimljavanje, bit ce mu oprosteno. Ako krenu kola jos nizbrdo, letit ce prije druge utakmice grupne faze.
    Onda uzmi npr. Jovicevica.. kod nas je izgledao kao totalni amater nakon onog hypea s Dinamom 2. Sad se ipak vidi da je trener za najmanju ruku klub ranga Dinama.

    Ocito je Biscan talentiran trener, ali Cacicevski tvrdoglav i neprilagodljiv. Njegova mantra je da ako nema na klupi igrace koje on gotivi, nema nikog. Ocito nije trener stvaratelj koji ce Perkovica formirat da bude bek stoper kakav on zeli nego ga odmah sikanirat. E sad, da li ce doc pameti do tipa druge utakmice grupne faze ili ce nastavit cacicevski inatljivo, budemo vidjeli..
  • og1986
    2.9k


    Neće igrati jer ga nitko neće trpiti ko Dinamo kada ima loše igre. Otići će u neki kebabspor, ozlijediti se i govoriti kako je Dinamo kriv jer se on eto baš htio vratiti.
  • OsamŠest
    2.7k

    Iskreno, mislim da bi se Ivanušec jako dobro snašao u Feyenoordu.
  • Teofil Kateran
    972
    Ma Feyenoord ušao u sezonu još gore od Dinama, evo gube od Sparte Rotterdam 2-0 upravo, ništa oni nisu bolji od Dinama, kužim da oće otić, al bar nek ode onda u jači klub od Feyenoorda...
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Agent Kopic 007emilperska

    odradio 19 službenih utakmica kao glavni trener dinama, 71,93% osvojenih bodova
    bišćan odradio 17 službenih utakmica kao glavni trener dinama, 68,63% osvojenih bodova

    ne vidim po čemu je bišćan kvalitetniji od agenta kopića, jedino što je bišćan jedan od nas pa pojedinci na stvar gledaju kroz emocije.
  • LeonianWrynn
    162


    Kopić je bio član Hajduka dok je bio trener Dinama
  • Captain America
    14.8k
    Kopić je bio član Hajduka dok je bio trener DinamaLeonianWrynn

    Ne mislim mu bit advokat, al je u Podcast inkubatoru reko da je navijač Dinama iako nikakve veze s klubom više nije imao. Mogo je diplomatski reć da je navijač Osijeka, ali nije, već je izričito naveo Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions