• Lynx17
    2.6k
    Danas ni na klupi. Ni on ni Vidović.marcio amoroso


    Pa nisam ja to bez razloga napisao.
  • San Lorenzo
    11k
    znaci poceli ste krizitiriati prijelazni rok dok jos nije poceojedan u nizu

    Da.
    Maxime Bernauer je primjer da nemoraš čekati ponoć i službeno otvaranje prijelaznog roka da nešto počneš raditi...naša sezona je završila 30.4., a do otvaranja prijelaznog roka 19.6. se imalo vremena na bacanje da se pročešlja tržište uzduž i poprijeko i da se pronađu dva (2) igrača za popunjavanje prve ekipe, lijevi bek i desno krilo...doveli smo ih krajem srpnja, a od Kaneka vjerojatno nećemo imati koristi još mjesecima jer se dečko nemože sporazumjeti ni sa jednim članom svlačionice.
  • nwankwo646
    342
    tako je, čemu kritizirati dok ne završi prijelazni rok, trebalo bi sačekati još i zimski da im damo vrimena pa ih sve skupa ubacimo u vremenoplov i pošaljemo na pripreme u sloveniji
  • CastAway1986
    853
    Hm ovako od stopera lako se mogao dovesti Jedvaj ili Benkovic, pa čak i Uremovic ili Pongracic koji je veliki navijač Dinama! Bartol Franjic odlazi na posudbu u Darmstadt isto se mogao dovesti da rastereti Mišića kao i Šunjic koji je evo konačno dobio priliku u Birminghamu i sad od tog nema nista! Nadalje od hrvatskih krila I veznih Pašalic , Bistrovic , Vidovic , Pjaca ...Napominjem da svi nebi bili pojačanja Al bi bili odlični u rotaciji i većina ih ima jako puno europskog iskustva!
  • Facke
    2k
    Jedvaj, Benkovic , Uremovic niti Pograncic nius igraci za Dinamo. Sunjic je katastrofalnu sezonu odigral u Herthe, izbacili su ga iz ekipe zbog "super ponasanja". On nije ni pol onuga igraca koji je bil.
  • austrijanac
    2.6k
    Jedvaj jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrač Panate protiv Marseilla. Samo njega treba platit.

    To što im karijera nije išla kao što smo očekivali, ne znači da su oni loši igrači.
  • Droljo
    4.8k
    Nemoj me krivo shvatit kolegaImamo Dinamo

    Kad mi netko počne rečenicu tako, ja ga odmah krivo shvatim :blush:
  • Eduardo
    17.3k
    Sevilla je blizu potpisa s Orjanom Nylandom iz Leipziga tako da oni ispadaju iz priče o Livakoviću.
  • gledatelj
    202
    Treba sve te idiote prijavite na tim društvenim mrežama za lažne informacije pa nek ih blokiraju. Onaj Romano je pred mjesec dana za Livija pisao Here we go.
  • marcio amoroso
    32k
    rb2wd5i8thj39f8q.png

    Očigledno nema dogovora.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Zadnja mu tekma :wink:
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.4k
    Pa i ja mislim. Kod nas ne moze nastupiti danas.
    Ocekujem predstavljanje najkasnije u utorak
  • mali M
    3.3k
    Al meni je najjače što i dalje ekipa zaziva pojačanja, ali koja bi bila rotacija.. i ne vidi nikakav problem u tome... I ovo "Šimić je u klubu "već" tri/četiri mjeseca..." Pa klubovi prate i gledaju igrače za transfer po godinu dana. Za njegovu "knjižicu" sam već rekao da je to rečeno figurativno i da ne postoji, ali dalje neki od vas pišu kao da stvarno postoji Šimićeva knjižica.. ono što neznamo je što se sve događa unutar kluba, ali i dalje tražimo krivca u izlogu, a ne iza pulta... Fascinantni ste mi svi skupa... Nakrcani smo prosječnim igračima i to nitko nije preispitivao ali na te nakrcane svi žele da dovedemo prava pojačanja... Koja bi sjedila na klupi i bila rotacija.. i svjesno na to pristali... To ja zovem direktnim FM mozgom jer se igrače smatra da su roboteki bez mozga i svojih stavova, želja i mušica... Već sam i predug pa ću reć, prijelazni rok se priprema sa strukom kojoj je to posao i kvalitetno odrađuje sa igračima koji se prate i analiziraju. Dinamo to do sada nije imao, bar ne zadnjih nekoliko godina. Šimić je tu najmanje kriv, ako li išta...
  • OsamŠest
    2.5k

    Znači Stojković i Kačavenda igraju dva vikenda zaredom protiv Rijeke :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.