• emilperska
    3.1k

    Tzv. "srpsko more" do prije Oluje :lol:
  • SAS1987
    13.5k
    Tzv. "srpsko more" do prije Olujeemilperska

    Bolje da ne ciljaš na Istru, jer ona će jednog dana biti vraćena Sloveniji :lol:
  • San Lorenzo
    11.7k
    Ni danas ništa od Stojkovića i Kačavende?
  • Neki tip
    19.4k
    Tzv. "srpsko more" do prije Oluje :lol:emilperska

    Realno, ovo i spada pod transfere. :eyes:

    Bolje da ne ciljaš na Istru, jer ona će jednog dana biti vraćena Sloveniji :lol:SAS1987

    A ovo se posve lijepo uklapa u nagađanja i tračeve. :snicker:
  • CastAway1986
    853
    Wolfsburg posudio Bartola Franjica Darmstadtu!!Zar nismo mogli ga uzeti mi kao zamjenu za Mišića?
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Nemoj me krivo shvatit kolega, al jel moguće da malo barem smanjiš broj uskličnika po rečenici? Baš bode u oči, ispada agresivno jako
    Znam da nisam moderatura pa da zapovijedam il nesto nego samo zamolba
  • OsamŠest
    2.6k
    Krdžalić ide u Lokomotivu
    Nakon što je iz Maksimira na posudbu u Lokomotivu otišao Sandro Kulenović, istim bi putem trebao krenuti i Anes Krdžalić. Taj 19-godišnji veznjak i U21 reprezentativac BiH vratio se ovog ljeta u Dinamo iz ljubljanske Olimpije, nakon dobrih partija prošle sezone, no nije dobio priliku i nije se nametnuo u Maksimiru pa će do kraja sezoni igrati na posudbi u Lokomotivi.

    Vrlo dobar potez obje strane. Krdžalić je ozbiljan igrač..
  • Hrc-Vg
    222
    Ja mislim da Ivanušec i Šutalo odlaze idući tjedan po onome kaj pišu novine…Mislim da naši imaju dogovorene neke transfere koje će iskoristiti kao protutežu ovih odlazaka. Mislim da bj jedan od tih mogao biti Pjaca i neki dobar napadač po Bišćanovom ukusu…Ak Pjaci daju neku plaću ovisnu većim dijelu o učinku, ja bi s njim riskirao.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Očigledno se sa transferima čeka dok se ne vidi kako će proći Atena. Ova utakmica sutra nosi desetak milijuna više u blagajnu ako dobro prođe i to mi je čak razumljivo.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Ako već imamo fetiš na te polomljene onda neka dođe i Pjaca. On da nije polomljen ne bi bio blizu Juventusa, a kamoli Dinama.
  • Hrc-Vg
    222
    Istina.
  • jedan u nizu
    6.1k
    lagani osvrt na ovu 'propalu suradnju sa alzirskom super akademijom'

    dajte nemojte me j...t ....
    kakva mrtva alzirska akademija? da je akademija tako super tu bi se more razvojnih klubova iz europe trgalo za njih, a ne tu samo dinamo za tog nekog velikog talenta od 500k eura.
    kada bude sljedeci igrac ako opet jedini dinamo bude zainteresiran naravno da ce prihvatiti ponudu ako je dobra.
    sta mislite da recimo sad dode ajax i odustane od sutala jer mu nadu neku srcanu manu? mislite da bi dinamo prekinuo ikakvu prodaju u buducnosti sa ajaxom? naravno da nebi, prihvatili bi ponudu za koju bi mislili da je ok. pogotovo ako igrac zeli otici u ajax, ipak je to malo jaci klub od dinama.
    isto kao sta je dinamo jaci od tog nekog alzirskog kluba (zapravo je vec razlika izmedu nas i alziraca nego ajaxa i nas al nebitno)

    al stvarno, stvarno sste tu pesimisti vecinom i dezurni seratori, samo da se ima po cemu srat.
    da dinamo sad dobije tamo 5-0 opet bi se nasla tu ekipa koja bi rekla kako biscan nije trener za dinamo jer je gledao u pod na intervjuu nakon pobjede.

    padnemo u igri, svi seru da je zbog slabih kondicijskih priprema pa ovo ono, pa novine pisu tako, pa sve nesto negativno oko kluba. a kad gle cuda, u stvarnosti je ipak drugacije, treninzi su prejaki a ne preslabi.
    kao trener nije rijecit, ne trci i vice uz aut liniju. ali gle cuda, ima potporu igraca, svi su se digli kad je dosao na klupu i svi ga hvale kako je sa njim bolje trenirat, i da ima veci autoritet i respekt.

    mi da dovedemo 12 igraca rekli bi da je previse dovedeno i da bacamo pare.
    da dovedemo samo 2 igraca rekli bi da je premalo i da skrtarimmo.
    realno za sada je doslo 3 igraca, uz dva vrlo vjerovatna, i nitko nije otiso jos.
    negdje sam izvadio tranfere sa transfermarkta na ljetnom prijelaznom roku. uglavnom su dovedena po 2 mozda 3 igraca, uz odlaske ....

    svi imaju naviku nesto prigovarati i biti izbornici iz fotelje i mijenjati pricu iz tekme u tekmu.
    sad kada razbijemo AEK sve ce biti u superlativima. u slucaju da sljedecu tekmu protiv atwerpena izgubimo opet ce se vratiti na sve ove razloge iznad.
    prestanite biti papagaji i produzena usta zutila sa portala.

    navijajte za dinamo kao sta ste navijali do sad. kritizirajte, ali kritizirajte sa zaledom, konstruktivno, a ne sa jednom recenicom koja nema veze s vezom ili koja je copy/paste sa nekog clanka ili necega.
  • Lynx17
    2.6k
    Ako ode Sutalo, neka dovedu Stanisic na posudbu.
  • Olmic
    2.7k
    da jos jedan desni bek igra stopera?
  • San Lorenzo
    11.7k

    Pa prije mjesec i pol dana je nemali broj nas seratora pisao da prijelazni rok smrdi i da je bar prva ekipa trebala popunjena i u autobusu za Sloveniju i pripreme, tad je isto bila graja da zašto paničarimo i da je prijelazni rok tek počeo.
    U utorak je sam trener javno rekao da su pojačanja trebala biti tu prije mjesec i pol dana, jel to znači da i on bezveze sere i diže paniku?

    Trenera se kritiziralo još nakon uzvrata u Kazahstanu zbog raubanja Mišića, našeg najvažnijeg igrača i da čovjek baš nemora igrati 80 minuta na plastici Astana Arene nakon što je par dana ranije odigrao 90 minuta na Drosini...tri dana kasnije ga opet izbombardira sa 97 minuta protiv Gorice...logično, Miško je riknuo, vjerojatno ga nema sutra, a obzirom na izdanje u utorak, vjerojatno je i tu igrao pod blokadama.
    Zamjerke na njegovo vođenje utakmica i neprepoznavanje novonastalih situacija na terenu traju još iz u21 reprezentacije.

    P. S.
    Kad se ismijavate iz alžirske akademije i Titraouija, zapravo se ismijavate iz Šimićevog odabira i skautskih vještina, te idete na ruku Vlatkici, neznam jeste li toga svjesni?
    ***
    Uglavnom, radije pročitam negativan post sa uporištem u stvarnom svijetu, nego da se ponašam kao lsd-em natopljen član kulta kojem je sve idealno, samo ljubav i ružičaste naočale.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.