• Armagedon13
    959
    Ako ona pregovara sve može,zna se tko je gazda-rica
  • bluepower86
    1k

Na cemu ste vi ljudi?Covjek je pao lijecnicki,sta smo sad ocajnici da uzimamo bilo koga?
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Top, zamjenit ćemo igrača koji je odličan samo kad mu se da, s drugim igračem koji je odličan samo kad mu se da
  • Rex Ramae
    4.3k
    Koliko god cjelokupna situacija djelovala neozbiljno ja ipak više vjerujem našima nego Arapima, pao liječnički, jebi ga, hvala i doviđenja.
  • Armagedon13
    959

Nije problem taj mali,problem je bušenje Šimića od tajnice, usput Bognan je sigurno u gorem stanju pa igra,plaćen po utakmici
  • bluepower86
    1k
    Fascinantno je kako ekipa vjeruje novinarskim clancima oko Simica,tajnice i transfera a u vezi dogadaja u Ateni ne.You know what i mean.
  • nemapredaje
    6.8k

a daj mi reci od kud tebi te informacije o bušenjima i o pravoj gazdarici?
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    usput Bognan je sigurno u gorem stanju pa igra,plaćen po utakmiciArmagedon13

S kakvim renomeom dolazi Bogdan a s kakvim bi došao Titraoui? Apsurdno je uspoređivati ta 2 transfera
  • xavier
    12.1k
    Odličan igrač kad mu se da, ali ima problema sa ponašanjemdZg1986

Zvuči kao dostojna zamjena za Petka :cool:
  • dZg1986
    570
    Ali kada već pričamo o napadačima, nije mi jasno zašto se nije išlo po Olayinku. Odlično igra u Zvezdi, odlično je igrao u Slaviji. Brz je, visok i puno trči. Može igrat u sredini i na krilu. Bio bi bez sumnje odma pojačanje
  • emilperska
    14.5k

Nasi interno zaposleni doktori i osoblje, a i vanjski savjetnici doktor (doktor T.M. a.k.a. jeftini covid test za navijace) toliko vrhunski i detaljno odraduju te preglede da su postali strah i trepet u Europi i sjevernoj Africi. Kad igrac cuje da ide na Dinamo u lijecnicki, pobjegne odmah na drugu ponudu za manju plaću..
  • Yovitssa
    960
    Ali kada već pričamo o napadačima, nije mi jasno zašto se nije išlo po Olayinku. Odlično igra u Zvezdi, odlično je igrao u Slaviji. Brz je, visok i puno trči. Može igrat u sredini i na krilu. Bio bi bez sumnje odma pojačanjedZg1986

Olayinka je potpisao za Zvezdu u siječnju, još dok se u Dinamu nije znalo tko pije, a tko plaća... Ali volio bih da je tad kao ishitren alibi transfer odrađen upravo Olayinka, a ne Perković... Kad smo kod Zvezde, propušten je Krasso - po meni čak i bolja akvizicija od Olayinke.

I da se nadovežem na cmizdrenje o propalom transferu Alžirca, nije to nikakav smak svijeta. Pao je liječnički i točka. Malo nam je to sad sjebalo reputaciju, ali glupo je sad spominjati neki oportunitet suradnje s tim klubom kao važnom akademijom, ima takvih po cijeloj Africi...

Morelos, on je tempirana bomba. Jeben napadač, ali skupa tempirana bomba i ne uklapa mi se u Šimićevu politiku stednje i racionalizacije jer je izrazito rizičan transfer... I nije bezveze free agent duboko u kolovozu...
  • Mihaljević
    14.3k
    Odakle priča o Morelosu? Ako je preko one Arene Max to je sprdnja portal.
  • DinoLeonix
    2k
    Jednostavno cijela priča oko Alžirca nema smisla.
    Ako je došao u Zagreb i viza je bila u procesu, vjerujem da su se u klubu usuglasili oko transfera. Inače nebi cijeli proces bio pokrenut. Ukoliko su se mišljenja promjenila nakon njegovog liječničkog, imali su apsolutno pravo odustati. I ako je istina da je njegov klub pristao na manju odštetu nego sto je dogovorena, meni izgleda kao da su svjesno pristali na to zbog nekog određenog razloga. A koji je to? Ja iskreno vjerujem rezultati liječničkog pregleda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.