• Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    bilo bi lijepo. strašno fali ta komunikacija prema van
  • austrijanac
    8.8k

A jesi nadobudan, pa De Gea logicno.
  • sport
    5.5k
    Pošto klub nije privatna prćija Mamića,ni ostataka iz njegove vladavine,članovi i navijači imaju pravo znati što se događa u klubu,zašto propadaju transferi,zašto su zatvoreni za javnost kao Kim Jong-un (predsjednik S.Koreje) i dati im do znanja da nećemo dopustiti njihova spletkarenja i držanja fige u džepu kad su u pitanju Bišćan i Šimić.
  • LeonianWrynn
    162
    Slažem se s idejom, ali kako bi to organizirali?
  • superhik
    12.1k
    Napraviti anketu ovdje s popisom koje stvari najviše zabrinjavaju ljude koji vole Dinamo i o čemu bi željeli biti informirani. Na osnovu toga napraviti dopis klubu
  • emilperska
    12.8k
    Da se ne duplaju pitanja, predlazem da netko sastavi listu od 10ak pitanja (s rednim brojevima) Onda ih prokomentiramo i neka maknemo / dodamo i preko skupstinara ili nekog od admina ovdje hitimo sa zoninog maila.
  • Infinity
    20.7k
    Kakvi dopisi klubu? Koji ozbiljan klub ce odgovoriti grupi ljudi na to? Prije cemo dobiti stadion nego neke odgovore, a smatram da mnogi odgovori koje neki traze ne bi ni trebali doci u javnost. Konkurencija, stalni ili buduci suradnici jednostavno ne trebaju znati neke stvari i to je bitnije nego 'ja kao navijac imam pravo znati'.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Daj nemojmo se blamirati.
    Koja crna pitanja i koji odgovori.
  • emilperska
    12.8k

Ne bi ja tu detalje o tipa Kacavendi ili Alzircu, vise generalno..
    Koja je alternativa, pustit da sve ode u vrazju mater?
    I da s Kacavendom, Spikicem i Goranom Tomicem na klupi idemo po naslov?
  • Infinity
    20.7k
    Pitanja i odgovori ce promijeniti stanje? Sta ce se konkretno postici?
  • San Lorenzo
    23.7k
    Daj nemojmo se blamirati.
    Koja crna pitanja i koji odgovori
    marcio amoroso

Ažurni su ko Internet Explorer, na postavljena pitanja bi odgovorili nekoliko godina kasnije...ali da postavljam pitanje, zanimalo bi me kad će skupština i šta je sa statutom?
  • emilperska
    12.8k

Pa eto, to je primjer generalnog pitanja..
    Mene bi npr.zanimalo da li Marijan Vlak radi u klubu i koja je njegova uloga danas u transfer politici..
  • Orc123
    14.1k
    Mislim da cemo se jos iznenaditi do kraja tjedna...nadam se pozitivno po pitanju tekme u subotu ali bit ce toga i negativnog...
  • emilperska
    12.8k

Mislim da nece ni odmoci. Pasivno promatranje trenutno sigurno ne pomaze dok nam je transfer politika smislena kao HDZovo upravljanje HEPom, statuta nema, skupstine nema, glavini kadrovi "navodno" sabotiraju transfere, "celicna lady" a.k.a. bivsa tajnica kriminalca je odjednom postala Florentino Perez itd.

Ne znam, mozda ste vi u pravu
  • Jurki
    20.9k
    Nicota: Loksin dvojac blizu Dinama

Valjda bu uskoro predstavljanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.