• Patak
    2.2k
    Tu je drugačije navedeno...

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/biscan-sada-je-kasno-ti-su-igraci-trebali-biti-tu-prije-mjesec-i-pol-puno-se-prica-malo-se-toga-realiziralo-15365327

    Što može učiniti za uzvrat da bude bolje?

    - Realno, teško ćemo previše moći napraviti. Treva dečke dići psihički i spremiti se za rat. Moram vidjeti kako je Špikić, nisam siguran da imamo blizu adekvatne zamjene. Idemo se boriti, ima u tom gostovanju nešto posebno, zbog svega što ćemo morati proživjeti i idemo sve napraviti da se vratimo kao pobjednici - zaključio je Bišćan.
  • MM17
    221
    Dinamu kronično fali igra u zadnjoj trećini, pa Petko koji bi nominalno trebao biti napadač prima loptu oko centra, a naprijed nikoga. Velim do zadnje pritivnikove trećine još nekako i izgledamo, a dalje od toga ništa. I to nije problem od jučer!
  • NORTE
    9.3k
    Ako je netko mislio da se na Aekovom stadionu ne može pobijediti...

  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    jučer mi nismo bili ništa posebno agresivni, bojim se da će nas dolje nagaziti jebeno dobro. Kak pobijediti u dobroj atmosferi i dok te protivnik gazi a ima prednost iz prve tekme.

    ne znam, trenutno sam presimist, daj Bože da sam u krivu.
  • xavier
    11.1k


    Moje je bilo s ovog linka:

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/igor-biscan-nakon-sokantnog-poraza-od-aek-a-jedna-stvar-me-jako-brine-mucimo-se-15365314

    Što može učiniti za uzvrat da bude bolje?

    - Realno, teško ćemo previše moći napraviti. Treva dečke dići psihički i spremiti se za rat. Moram vidjeti kako je Špikić, nisam siguran da imamo blizu adekvatne zamjene. Idemo se boriti, ima u tom gostovanju nešto posebno, zbog svega što ćemo morati proživjeti i idemo sve napraviti da se vratimo kao pobjednici - zaključio je Bišćan.
    Patak

    Ali i kod ovog tvog je dio rečenice sasvim izvučen iz konteksta jer je prvi dio odgovor na pitanje iznad:

    "Što može učiniti za uzvrat da bude bolje?

    - Realno, teško ćemo previše moći napraviti."

    Znači kaže da se ne može promijeniti puno stvari u 3 dana što je sasvim jasna stvar, ali kaže i:

    "Treva dečke dići psihički i spremiti se za rat. Moram vidjeti kako je Špikić, nisam siguran da imamo blizu adekvatne zamjene. Idemo se boriti, ima u tom gostovanju nešto posebno, zbog svega što ćemo morati proživjeti i idemo sve napraviti da se vratimo kao pobjednici - zaključio je Bišćan."
  • Droljo
    5.1k
    Ma možemo to dobit ali moraju se trgnuti. I to jebački! Moraju ići kao kamikaze. Teško ali moguće
  • thomas22
    256
    Znate onu priču goce jurića kak je partizan 3:0 gubil već u tunelu prije tekme, strah i pogledi u pod....tak bude i s našima u ateni
  • Zagi
    5.2k
    Evo direkt s pressice:

    Stjelja:
    (pitanje nastavno na par pitanja prije pa sam prenio u duhu , a ne riječ po riječ)
    U nekoliko utakmica smo bolji, puno puno bolji i onda dođe do tog pada. Što možete napraviti da ne dođe do tog pada (u periodu do uzvratne utakmice).

    Bišćan:
    (riječ po riječ)
    Realno ćemo teško previše moći napraviti , u ovih par dana. Treba dečke dići psihički, treba se spremiti na rat. Treba vidjeti u kakvom su stanju (Špikić problemi na poluvremenu). Svaki igrač je jako bitan itd..
    Nisam siguran da imamo iti blizu adekvatne zamjene za tih 10-11 igrača, eventualno 12. ALi idemo se borit', ima nešto u tom gostovanju i načinu na koji ćemo morati preživjet' i igrat'. Ima nešto posebno, izazovno i idemo probati napraviti sve da se vratimo od tamo kao pobjednici.
  • Cosey
    435


    Kao što sam gore napisao. Ovo je već malo gora manipulacija. Ti portali su zlo. Razlika je između teško ćemo previše moći napraviti (misleći na uzvratnu tekmu) i teško ćemo previše moći napraviti u par dana (misleći što možemo napraviti da bude bolje u tekmi za par dana).
  • Orc123
    5.1k
    Decki najvece uspjehe i prezimljavanje u europi nismo napravili kroz LP nit smo slijedom toga sve pobijedili u pretkolima!
  • Dudu9
    447
    Biscan je glavni krivac ocito momčad nije dobro pripremljena za ovu utakmicu,a izlike za pojačanja su promašene jer ni jedan igrac stožerni mu nije prodan, jer ako je ocekivao da ce mu uprava kupovat reprezentativce ocito je promašio klub, a to da nam je bolje igrat EL racunajte da ode barem 3/4 igraca da bi popunio manjak u proračunu jer ne igramo LP samim time smo slabija momčad za dalje
  • boem
    309
    Bez obzira sad na sve priče o Bišćanu, taktici, igračkom kadru, posjećenosti i drugim stvarima, ne mogu se oteti dojmu i da nam manjka sreće.

    Petkovićev penal protiv Hajduka i jučerašnji zicer Mihajličenka nismo zabili i obje tekme su otišle na drugu stranu.

    Ne znam, imam osjećaj da je ovaj zabio penal, da bi nas ta pobjeda digla i danas bi bila potpuno drukčija situacija.
  • Zagi
    5.2k
    a izlike za pojačanja su promašene jer ni jedan igrac stožerni mu nije prodanDudu9

    Umm , kaj?
    Ovo su kvalifikacije za europu, ne igramo po kojekakvim selima po hrv.
    U odnosu na prošle kvalifikacije, meni pada na pamet par igrača koji fale. Poprilično bitna, rekao bih.
  • morales
    128
    bišćan je iskljucivi krivac,od kad je trener samo pesimizam,pojacanja itd imas 4 reprezentativca,zaostaje pet bodova u prvenstvu o jucerasnjoj utakmicic ne ntreba ni komentirat,samo je i dalje trener jer ga drzi prijatelj Šimić
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.