• Neki tip
    19.3k
    nijedan naravno, zato sto se bivsi igraci dinama vrate u dinamo tek onda kad su - bivsi igraci (ne samo dinama)
  • Kwedi
    3.8k
    marić, bišćan i mikić od gore nabrojanih došli su u najboljim igračkim godinama, od toga mika mi se čini kao jedini koji je održao barem razinu kvalitete pa čak i poboljšao u odnosu na prvi mandat
  • Neki tip
    19.3k
    Marić je najbolje godine imao puno prije nego što je to kod većine ostalih igrača, i on i mi znamo zašto.

    Gdje je poslije igrao?

    Mikić, sam si rekao..

    Bišćan nije bio tak loš, ali njemu je karijera krenula nizbrdo prije no obicno kod braniča.. zašto, ne znam, ali je dosta rano krenuo silazno.
  • Krizy
    36.2k
    Ne znam baš tko bi od bivsih igrača bio pojačanje a da je realno očekivati dolazak. Mozda Badelj za godinu naprimjer iako sumnjam da ima nešto od toga. Mozda i Jedvaj ako sad zajebe opet u Augsburgu te eventualno Uremović ili Kulenović. Ne mogu nikoga zamisliti da bi realno došao a ujedno i podigao kvalitetu.
  • Kwedi
    3.8k
    Bišćan nije bio tak loš, ali njemu je karijera krenula nizbrdo prije no obicno kod braniča.. zašto, ne znam, ali je dosta rano krenuo silazno.Neki tip sa Zapada

    4 godine izgubio u Liverpoolu do 2005., nakon Grčke pola godine bez treninga pa Dinamo gdje je imao amplitude s ozlijedama i plus da je prvi dio karijere bio DMC, a drugi DC
  • Neki tip
    19.3k
    ok, al eto ti onda time i kompletnog odgovora na tvoj komentar da su došli u najboljim godinama..

    Nisu godine nužan uvjet da netko bude bivši igrač. Došli su "još jednom pokušat", nije išlo. Na vrhuncu se nitko nije vratio u Dinamo, razumljivo, ali uspješnih povrataka je bilo, davno i iznimno doduše. Prosinečki.
  • Infinity
    15.2k
    Ne tvrdim da nam ne bi bio pojacanje, ali mi je jednostavno mrzak igrac. Sutra moze doci i 'osvojiti' me, al ovako na prvu mi je to igrac kojeg ne zelim u Dinamu. Covjek mi je antipatican i jbg.
  • Kwedi
    3.8k
    Spomenuo sam one koji su igrali u drugom mandatu, a da ne govorim o Agiću, Šimiću, Cvitanovićima...
  • El Capitan
    74
    Bišćan je čudna biljka, nisam ga osobno upoznao ali vidiš da ima neke svoje demone. Bježi iz repke, tuče taksiste... Ja neću zaboraviti da je onda kad se vratio mislim protiv Cibalije dobio crveni karton i onda bacio kapetansku traku. To se zbilja ne radi. Ne znam što da mislim o njemu. Problemi su očito bili u glavi.
  • Neki tip
    19.3k
    ok, protiv toga se ne moze. :smile:

    Kad netko ne leži, onda nema racionalne argumentacije. Puno ljudi ne voli Mandžu (sjećam se ismijavanja opcije da on igra ispred Kalinica, a kamoli Kramarica). Meni je jedan od najdrazih igraca uopce..
    Ali nije da ja nemam svoje "mandžukiće".. Ćorića, Halilovića, Murića i slične "šmekere" ne bih htio ni na Dinamovom posteru vidjet. :)
  • marcio amoroso
    32.4k
    Bišćan je odigrao ok kad se vratio.
    Što se tiče bivših igrača koji su realni da dođu i da bi nam bili pojačanja ne znam. Možda Badelj da je sad došao. Za godinu će već biti kasno.
    Uremović i Kulenović bi u ovom Dinamu bili u najboljem slučaju Leskovic i Andrić.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Uremovića nikako jer nije upgrade ni na Leškoviča ni na Gvardiola malog, a Kulenović bar ima bolji potencijal od penal mana
  • dinamo vitez
    214
    O Mandži su uvijek više novinari baljezgali gluparije da bira utakmice, nego što je to imalo ikakvo uporište u stvarnosti. On je personifikacija ratnika, utjelovljenje borbenosti, ljubitelj navijačica i navijača u čijem god dresu da se pojavi. Ljudska i nogometna veličina. Kritiziraju ga novinari koji u životu nisu vidjeli loptu.
  • Eduardo
    17.6k
    Atletica (ajd, malo slabija epizoda)Neki tip sa Zapada

    Pa... i ne baš... 43 utakmice, 20 golova i 5 asistencija je njegov učinak u toj jednoj sezoni u Atleticu. Ne znam što se tu dogodilo i gdje je puklo. Iskreno, očekivao sam ljubav njega i Simeonea. Mislio sam da će se savršeno uklopiti u taj klub.
  • Neki tip
    19.3k
    da, i ja.. činilo se kao savrsen spoj.

    A sezona.. ma je statisticki, nema Mandzo slabu sezonu u karijeri maltene, ali eto iz perspektive cinjenice da je otisao odmah nakon nje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.