• emilperska
    3.2k

    Po vodenju karijere Adriana Sempera :lol:
  • vjeko1701
    5.9k
    Možda prva seniorska na bude u Sloveniji?
  • Mihaljević
    8.2k
    Vidi se da ne gleda pare ... Horkaš je imao ponudu od Lorienta prošle zime mislim da bude rezervi golman, Horkaš je htio ići ali ga Darko nagovorio da ostane u Plovdivu biti prvi golman... Ima 3 agenta na Brazilskom tržištu... Za HNL top agent po meni.
  • Kaktus Car
    341
    Vidovic uvjerljivo prije svih jer momentalno moze najvise pomociemilperska

    Na koju foru igrač koji ima jednu profi sezonu i to kao rotacijski igrač osrednje nizozemske ekipe može odmah pomoći? Izgurati će Baturinu?
  • Mlađi referent
    10.8k


    Zato kaj je fora dovest igrača iz Bundeslige i inozemstva, a igrača iz HNL-a je dosadno, kuiš?
  • NitkoBitan
    12.4k
    Koščević je strašan igrač + znam mu agenta Darka top agent...PlavaSlavonija86d

    Takve koji su dobri sa Mamicem sto dalje drzat od kluba. Vise oni o Dinamu ovise nego obrnuto.
    https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/mamic-ide-u-novi-posao-oko-njega-samo-rakija-a-pojavio-se-i-zanimljivi-lik-1928463/
  • emilperska
    3.2k

    Nizozemska je (na danasnji dan prema Kasiesi) peta liga Europe, na kraju prosle je bila sesta s 2 boda iza Francuska. Imao je tamo finu statistiku. U U21 mi se svidio. Ne velim ja da ce on za dve godine biti zvijezda, a Stojkovic ne, ali govorim o nekoj rotaciji u ovoj polusezoni. Mislim da je sad za veci nivo spremniji Vidovic od Stojkovica, za god dana mozda bude obratno.
  • vjeko1701
    5.9k
    Jel se još ko sjeća one ideje sa zajedničkom Nl-Bel ligom? Trenutno izgleda kao da bi ta liga bez problema imala status jedne od Lige 5.
  • Infinity
    15.3k
    Ja bas neki dan gledam kako su ovi top pet i kako im sad to vjerojatno s jedne strane izgleda smijesno.

    Opet, tu se najvise govorilo o financijskim plusevima, a pare danas kupuju svasta, pa bi im i kvaliteta mogla skociti.

    Mislim da ta prica i dalje ima nekog smisla. Twente je peti klub u Nizozemskoj, Belgija siguno ima jacih, a ovi ce od iduce godine imati i sestog predstavnika. Nizozemskoj se dogadjalo vec da dodju do tog, pa naglo padnu zbog dijeljenja bodova na veliki broj klubova. Sami vrh im je kvalitetan, ali ovi peti, sesti, sedmi... Tu bas i nema kvalitete za ligu petice. Popuna iz Belgije bi im znacila jako puno po pitanju odrzavanja u top pet. Ipak je to ujedinjenje pete i osme lige Europe.
  • Kaktus Car
    341

    OK i? Nizozemska je 6. liga Europe i trebali bi samo time biti impresionirani? Nije Dinamo, Hajduk, Osijek, Rijeka...

    Vidović u Nizozemskoj nije briljirao, nakon te sezone ga je Bayern odlučio otpisati. Nije bio dovoljno dobar za startera u desetoj ekipi Nizozemske, ali očekuješ da će odmah biti dovoljno dobar za ozbiljnu minutažu u Dinamu? Znači da je po tebi Dinamo slabiji od nekakvog Vitessea? Nije ni čudo da onda najbolji nizozemski klubovi pokušavaju za sitniš dovesti Dinamove zvijezde kada Dinamovi navijači toliko podcijenjuju vlastiti klub...

    Da ne bi bilo zabune, moguće da će postati dobar igrač, ali pojačanje sigurno nije i očekivati od njega odmah ozbiljan doprinos je nerealno. Još ni on sam valjda ne zna koja mu je uopće primarna pozicija.
  • Odglavedopetedindijete
    97
    Koščević je strašan igrač + znam mu agenta Darka top agent... Najbolji igrač generacije , tip igrača kojem ne treba posudba u neki HNL klub da se dokaže... Očekujem najviše od Košćevića.PlavaSlavonija86d

    Alaga jesi to ti hahahaha. Jedan od rijetkih pozitivnih komentara na temu dotičnog ''agenta''
  • Mihaljević
    8.2k
    I Marjan Šišić je izuzetno dobar sa Mamićem (Gvardiolov agent.) , ne vidim poentu tvog komentara, sorry.
  • vjeko1701
    5.9k
    Pa da, veće tržište, više jakih klubova. Ok, možda nijedan belgijski klub ne bi mogao biti na razini Ajaxa, ali uz garantirano veće prihode bi se top belgijski klubovi vjerojatno ravnopravno nosili s preostalim nizozemskim. Također, i jedni i drugi su po meni dosta poznati po nekonsistentnosti pa tako jedne godine se probijaju po knokoutu LP a godinu dvije kasnije završe 4. u grupi EL. Ja sam gotovo pa siguran da bi ta liga imala bolje rezultate u UEFA natjecanjima od francuske koju u top 5 drži praktički samo PSG
  • emilperska
    3.2k

    Ja sam Stojkovica zagovarao jos na zimu, tako da mi je glupo da ja sad tu velicam Vidovica naustrb njega. Samo sam rekao da moram birat jednog od njih za ovu polusezonu (da ce vise pomoci), biram Vidovica.
    Ipak, to neko velicanje HNLa gdje kad maknemo Dinamo, najvece izbacivanje nekog klub od 2018. je proslogodisnje jogurtovo (jedva) prolazenje Vitorije. Osim tog, od 2018. najveci uspjeh nam je Rijekino izbacivanje Kopenhagena na 1 tekmu u koroni.
    Malo mi je pretenciozno onda omalovazavanje igraca koji je s 19 godina imao 24 nastupa i 4 gol u petoj/sestoj ligi Europe. I to kak i sam velis kao igrac s klupe ugl.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Problem su kao i uvijek europska mjesta, cinjenica da Nizozemci startaju iz bitno bolje financijske pozicije (PSV kupio najboljeg igraca Bruggea za 15 mil. eura, dakle PSV, a ne Ajax). Belgija je prosle sezone imala klub izravno u skupini LP i ne znam zasto bi se toga odrekli da im financijski mocniji Nizozemci uzimaju mjesta.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.