• Kaktus Car
    1k
    Ta ponuda bi bila lošija od Ajaxove (čak i da su identične) jer sve da i ponude postotak od sljedećeg transfera lako moguće da do tog transfera ili neće doći (ako Šutalo uspije u Premiershipu i zadrži se dugoročno u Arsenalu) ili neće biti visok (ako slučajno flopa), s druge strane odlazak u Ajax bi vjerojatno garantirao još jedan veliki transfer.

Naravno, sa strane prestiža bi bilo puno bolje preskočiti posrednike poput Ajaxa i poslovati direktno s vrhom Premiershipa, ali za to bi Arsenal trebao u startu ponuditi više love.
  • superhik
    12.1k
    jedino što se nešto i Šutala pita :smile:
    Ako on izrazi želju za odlazak u Arsenal, lako moguće da će doći do dogovora
  • Patak
    3.5k
    Pa nešto se pita i Dinamo. Ima ugovor do 2028.
  • Kaktus Car
    1k

Tehnički Dinamo može odbiti svaku ponudu koja klubu nije po volji. Ne mora klub redovito ispunjavati svima želje i željice. Šutalo nije ni Ademi, ni Oršić i nije "zadužio" klub. Realno ovaj transfer rok bi trebali odbiti sve ponude i ovako i onako. Pričekati da prođe Euro.
  • Jaro
    11.4k
    Ako on izrazi želju za odlazak u Arsenal, lako moguće da će doći do dogovorasuperhik

Normalno da moze, ako Arsenal zadovolji zahtjeve Dinama koji ima ugovor s igracem do 2028. slobodno se mogu dogovarati s igracem koliko i kako hoce.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Od "top tier" klubova poput Arsenala ne treba ocekivati postotak od daljnje prodaje. Treba opalit po dzepu i fiksni iznos i bonuse. Kaj se tice dobrih strana transfera u vece klubove (umjesto neke preprodajne poput Leipziga ili Ajaxa) je ta sto su uglavnom spremni ostavit igraca na posudbi neko vrijeme. Cisto sumnjam da bi se Sutalo nakupio minuta u Arsenalu odmah pri dolasku a minutaza je definitivno potrebna prije EP.
  • Beowulf112
    422
    Kaze index da nam je kapnulo zajedno sa naknadom za razvoj igraca 13,2 milijuna eura
  • xyz
    840

U tom slučaju, kad vjerojatno neće biti sljedeće velike prodaje, se trebaju bonusi staviti na osobni i klupski uspjeh. Npr. svaki plasman u Ligu Prvaka kad je igrač bio u rosteru, osvojeni trofeji za klub, a za igrača broj odigranih utakmica i sl.
  • Joey Barton
    255
    Nema mi nikakve logike ovo rješavanje Menala u ovom trenutku jer nas čeka još 7 utakmica u kolovozu i svakako bi zaslužio koju minutu u rotaciji. Ako ga se žele riješiti onda zadnji tjedan u kolovozu. Još mi nema logike što je Menalo zahvalan igrač i vrlo dobro reagira sa svojom hitrinom i agresijom kada uđe s klupe. Moglo se na njemu dignuti barem 750 tisuća eura.

Iz pouzdanih izvora imam informaciju ukoliko zaigra još jednu utakmicu u HNLu u modrom dresu, onda Dinamo mora isplatiti NK Širokom Brijegu 100 tisuća eura. Zato i na proljeće nije skupio neki broj utakmica, i zato je u ovoj sezoni ušao samo u Superkupu i protiv Astane.
  • deda
    42.1k
    Ovo je na cent i moj izračun.
  • Jaro
    11.4k
    Moglo se na njemu dignuti barem 750 tisuća eura.Joey Barton

Da se moglo, diguran sam da bi se diglo... Jos ako je istina o ovih 100k, logicno da nece vise igrati kad SB ima novog partnera u Hajduku pa nek se tamo financiraju...
    Skidanje Menala i Kule s place je velik pomak i fina cifra. Ne svidja se ni meni sto svi ti aranzmani zavrse u Rijeci al ne mos tu nista kad nije bilo ni opcije kao s Bockajem da se sparkira negdje vani i skine se placa...
  • Kaktus Car
    1k
    Ovo je na cent i moj izračun.deda

Kako? Čak i da je samo 20% od razlike to i dalje ne štima?
  • OsamŠest
    6.4k
    Ništa, možemo u šoping dalje.. :smile:
  • deda
    42.1k
    15% od razlike i 2,75-3,00% fond solidarnosti. Cca 10,5 + 2,7.
  • Kaktus Car
    1k
    Imamo negdje potvrdu iz kluba da je na kraju stvarno riječ o samo 15% od razlike ili su to i dalje samo novinarska nagađanja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.