• markoli
    1.7k
    Moj bed, sad vidim da sam napisao Vidović, mislio sam na Rukavinu.
  • Efes Pilsen
    7k
    Dolasci Kaneka, Mike, Bernauera kao iskusnih igraca znaci da se nece dovodit samo potencijali. Ako ide neko od kljucnih igraca valjda nesto imaju u vidu..
  • luka modic
    617
    Menalo je duplo bolji i korisniji igrač od Špikića
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    Na kraju tu je i statistika koja nije sve, ali ipak govori nešto:Kaktus Car

    Ima i druga statistika koja nije sve, ali isto govori nešto:
    1. Špikić je 4. Igrač u HNL po uspješnim driblinzima po utakmici sa 1.6 driblinga i 58% uspješnosti (po čemu je također pri vrhu)
    2. Špikić je po statistici stvorio više velikih prilika prošle sezone od Petkovića, Teklića, Caktaša, Miereza, Selahija, Marina, Frigana itd (on ih je stvorio 5 a ovi ostali 4 ili manje)
    3. Špikić je poznat kao igrač kao igrač koji ne zaboravlja svoje defanzivne zadaće, te je tamo jako koristan

    Špika nije vrhunski igrač, pa vjerojatno nije ni igrač za našu prvu momčad, ali uspoređivati ga s Menalom i govoriti da nije ni za našu rotaciju je, po meni, apsurdno.
  • Kaktus Car
    361
    3. Špikić je poznat kao igrač kao igrač koji ne zaboravlja svoje defanzivne zadaće, te je tamo jako koristanImamo Dinamo

    To je glavna pozitivna odlika Špikića, ali i dalje ostaje dojam da je s klupe čak i Menalo korisniji i prije će donijeti pozitivan impuls, a Špikić za prvih 11 definitivno nije.
  • IstokKa96
    560
    Cekam dan kad ce na forumu osvanuti da Petkovic, Livakovic, Sutalo i Ivanusec nisu uopce igraci ni za rotaciju, a kamoli za prvih 11 Dinama.
  • Orc123
    5.5k
    Kaktus je poznat po tome kako ne voli Spikica, od prvog dana. Nebitno, svatko ima pravo na svoje misljenje. Spika je definitivno puno bolji igrac od Menala i to nije subjektivno misljenje. Ocito igra kod svakog trenera prije Menala, znaci da struka misli isto. Istina da stagnira zadnje pola godine ali definitivno bi rađe imao njega u kadru od Menala. Menalo je bolja kopija Kastratija ali isti zahvalan igrac. Ocito se procijenilo da nije vise mlad za neki iskorak, a nije puno kvalitetniji ili nije uopce kvalitetniji od mladosti koje imamo ili cemo imati. Menalo je posten decko i hvala mu za sve. Mogao se je bolje utrziti ali jbg, definitivno nije promasaj njegova akvizicija. Da se opet vratim na spiku on nam je trenutno 2. Krilo iza Ivanuseca. Tehnicki je odlican, ima solidan sut ali u zadnje vrijeme ga nejde. Mislim da kad mu se otvori da ce biti jos bolji....Kaneko ce ga sad pritiskati da bude bolji. Kaneko pak tehnicki losiji od njega, mozda cak i sut malo losiji ali agilnost koju nosi Kaneko, odgovornu igru i dribling dize ga da se ravnopravno bori sa Spikom za poziciju. Ukoliko ode Ivanusec uz Stojka(ako dodje) ce nam trebati iskusnije krilo, ali nadam se da ostaje Ivanusec iako su sanse za to jako male.
  • Zagi
    5.6k
    Da itko u klubu još vjeruje u Špiku, nebi dovodili Kaneka.
    Još lako za sve promašaje, zaleđa, zabijanje u igrače pri driblinzima koji ne mogu proći..
    On je još uvijek mrtvo tijelo nakon 60. minute. Pa kaj je to? 24 godine, prošao ponajbolju nogometnu školu u europi i nema izdžljivosti za 90 minuta? Nekaj tu ne valja.

    Startat Kaneka, uvest Špiku zadnjih 30 minuta. Na svježinu protiv umornijih obrana.To je to od njega.
  • Lynx17
    2.7k

    Kaj je ovo? :lol:
  • dZg1986
    388
    Ma nema šanse, sumnjam da ovo ima veze s istinom. Ali da bar...
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Moglo je to i bolje :rofl:
  • Ludovic IX
    5.8k
    Mislim da je netko negdj2 zbrojio ono što smo dobili prije i što smo dobili sad
  • scooniepenn
    2k
    Nije se moglo zbrojiti do sada dobiveno kroz inicijalnu odstetu i bonuse jer smo tu na sigurno barem 22, 23 milje, a sigurno nismo sad dobili 8,9. Iskreno volio bih kad bi se saznalo kolika je nasa ukupna zarada na Gvardiolu, ali sumnjam da je manja od 35 milja.
  • Mali dioničar
    14.7k
    Kaj je ovo? :lol:Lynx17

    Pa jedino ispravno.

    RB “earned” znači ovo im je zarada računajući transfere Dinamo-RB i RB-City.

    Doduše pretpostavljam da nisu oduzeli Gvardiolovu plaću za vrijeme igrano u Leipzigu, ali je jasno koja im je misao.
  • boem
    309
    Špikić je idealan za rotacijsku ulogu na krilu, Menalo nije dovoljno dobar po meni ni za to. Njegov forte su lopte u prazan prostor, to je u Dinamu rijetko moguće kad svi igraju bunker protov nas. Tj. tako igramo često u europskim utakmicama, no završnica mu je preslaba za takve utakmice.

    Šteta za Menala što nije mrvicu bolji igrač jer je veliki Dinamovac.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.