• scooniepenn
    1.9k

    I dalje ne kuzim sto je tu laz da bi decko dobio takav slabouman nadimak. Ovo je u rangu Hajdug i slicnih puckoskolskih uspjesnica. Btw. vidim da stalno spominjes Mamicevo presadjivanje kose, a to je iskreno zadnje sto me kod tog djubreta smeta. Najnormalniji estetski zahvat kao operacija nosa ili cica kod zena. Koliko to spominjes covjek bi rekao da imas kose ko’ Mirko Mumija, i to po onoj da se covjek cese tamo gdje svrbi.
  • Mr Anderson
    5.4k

    Nikad nigdje nisam ni čuo ni vidio da netko Kačavendu zove Lažavenda dok to ti nisi napisao. Ne znam jeli nadimak više kretenski ili djetinjast.
  • Neki tip
    19.4k


    Google veli da Lažavenda postoji isključivo na Zoni, ali ak vele da već neko vrijeme nosi tu etiketu (bez da i dalje znamo zašto), tko smo mi da se tu sad nešto čudimo toj inventivnoj i duhovitoj besmislici.
  • marcio amoroso
    32.5k
    To je sigurno došlo od kreativnih navijača rijeke sa sportneta koji svakom svom igraču malo izmjenu ime i onda se kolektivno smiju tome hahahaha :monkey:

    Duhoviti su kao svećenik na pogrebu.
  • emilperska
    3.2k

    Ako mi se igrac ne svida, zvat cu ga kako mi se svidi i ako negdje procitam. Sta ste svi moralni cistunci pa vas smeta i vrijedate radi tog?
    Mogao bi ja tebi reci da tvoji upisi zvuce sluzbeno kao da ti ih Plenkijev glasnogovornik pise, pa ti ne velim to

    Mali ima polomljeno koljeno, slabu promjenu smjera i kupujemo ga za 3 milje EUR + bonuse da i nama ode na bolovanje. Ako mi je to za sprdanje, sprdat cu se.
    Pusa svima
  • Nevo7
    608
    forumaš koji si je nadjenuo ime po legendi Građanskog već duže vremena pljuje po Kačavendi. Vjerojatno se radi o nekom kompleksašu, tako da je njegove postove najbolje izbjegavati. Ad hominem uvrede prema igračima koji su uvjereni dinamovci, koji su odbili bogatije ponude stranih klubova jer žele u Dinamo i kojima je jedina "mrlja" u karijeri ozljeda, ako je to uopće mrlja, nemaju nikakvog smisla. Ispada kao da se Kača sam želi uvaliti u Dinamo i tako ga sjebati, ili kaj?

    Inače, igrači sa "polomljenim koljenima":
    https://www.givemesport.com/1609268-virgil-van-dijk-9-worldclass-players-who-suffered-acl-injuries-including-ibrahimovic-xavi-and-keane/
  • emilperska
    3.2k
    Evo vidim da je nastala strka bzvz, prestat cu s tim. Maknut cu to dapace, ali mali mi se ne svida i ne zelim ga u Dinamo osim ako je jako jako povoljno. Da se gleda Dinamovstina (iako za Kacavendu nema dokaza), Tolic bi bio playmaker, Dario Tomić lijevi bek..
  • Mr Anderson
    5.4k

    Pa jasno, nije dečko kriv što se ozlijedio i ne vidim što bi se tu lagalo kad vrapci na grani i kumice na placu znaju za njegovu ozljedu. Ionako mora prije proći liječnički nego potpiše.
  • emilperska
    3.2k
    Me culpa ugl, ja priznam kad sam sjebao..
    Drzite mi se svi..
    Ali ove uvrede vase, isto degutantno..
  • marcio amoroso
    32.5k
    Lijepo je kada netko prizna grešku. Bravo Perška :up:
    Ajmo sada dalje na temu.
  • The Undertaker
    4.1k
    Kad "svi" budu vidili da je Kačavenda igrač za Dinamo on će vrijediti 5-6 milijuna i bit će nam preskup. Slično kao Frigan kojeg smo lani mogli dobiti za pola iznosa. Od naknadne pameti nema previše koristi a ni produktivne rasprave.
  • scooniepenn
    1.9k

    Shvatit cu tvoju kvalifikaciju kao kompliment s obzirom da sam PR-ovac po struci pa je valjda do toga. Zasto bi me to vrijedjalo. Nitko ti ne brani da pises po vlastitom osjecaju, samo mi nije bila jasna kvalifikacija decka koji je veliki Dinamovac i silno zeli kod nas. Sto se tice ozljede one su sastavni dio vrhunskog sporta i s napredovanjem danasnje ortopedije/kirurgije koja je u hrvatskoj na svjetskoj razini ovo sto se desilo Kaci je jako daleko od neke tempirane bombe. Uostalom proci ce detaljan lijecnicki pa ce strucnjaci dati svoj pravorijek.
  • Droljo
    5.1k
    Pa prije mjesec dana ste mene tu iznapadali kad sam rekao da je mlad i da se može super oporaviti. Ak se kome traži nek nađe. Borio sam se sam protiv svih. Iako nisam tvrdio jel igrač za dinamo (jer to ne znam) samo da ozljeda ne mora biti toliki problem jer su se mnogi oporavili potpuno. Puno vas je tu pisalo da je gotovo s ozbiljnom karijerom. Eto
  • Neki tip
    19.4k
    Borio sam se sam protiv svih.Droljo

    Meni ni danas nije jasno kako si izvukao živu glavu tada.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.