• striko
    1.2k
    Brzo zaboravljamo da jedan kiks će ih na tvorničke postavke vratiti. Psiha je to
  • Jurki
    9.2k
    Frende, ovo nije liga otprije 5 godina gdje su svi klubovi solidni nego je ovo liga gdje će onaj peti na tablici biti bliže Rudešu po kvalitetiMaksim Maksimirski

    Super i to si zakljucil nakon 180 odigranih minuta. Pa kaj mislis da bas nitko nist nebu dopelal od igraca? Da je to to kaj se rostera tice ovih manjih do zime? Za Hnl tek pocinje prijelazni rok iza 1. rujna.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Protiv nas su bili na konopcima 70 minuta, onda im je Bruno iz sebi svojstvene zajebancije dao pojas za spašavanje.
  • Captain America
    14.6k
    Dobro pa nisam gledao. Vidim da pomalo lovi nervoza neke. Nema mjesta nikakvoj panici, igramo još 3 tekme s jugićima i sve je u našim rukama. Mogli bi lako izbacit PAOK, postat nositelji i ući u miki maus natjecanje. Kroner ne može izdržat 2 utakmice tjedno, a sve ovisi o njemu i Amerikancu. Sam nek drže oni ovakav tempo do kraja prijelaznog roka, dobre su šanse i da naši spuste onda rampu odlascima.
  • runtothehills
    382
    Trapattoni je jednom rekao “don’t say the cat is in the sac when you don’t have the cat in the sac”.
    Fali jos 36 utakmica a prvenstvo ti 99,9% osiguravaju pobjede nad Rudešom, Belupom, Istrom, ..

    Tako da… neka juznije “gori cili grad” nakon dva kola…
  • Mlađi referent
    11.1k
    Hajduk je prošle godine na današnji dan izgledao bolje nego trenutno. Utakmica protiv Vitorije je bila bolje odigrana i od derbija i od ovog danas

    Vidi se da nisu kaotična momčad više, Leko ima viziju, ali trenutno se ne nazire tu kvaliteta za 36 kola… kad stegne umor, najbliže gostovanje 400 kilometara, kartoni i ozljede. Onda će se moći sudit jesu li od šampionskog materijala
  • Ivanmtk
    690
    Ova jugoslavenčina Gudelj se ne zaustavlja
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Protiv nas su bili na konopcima 70 minuta, onda im je Bruno iz sebi svojstvene zajebancije dao pojas za spašavanje.San Lorenzo

    pa nije ni da su danas ubili rijeku, doslovno na silu utrpali nakon prekida.

    treba uzeti u obzir i da je rijeka igrala utakmicu preko tjedna...što je ogroman problem za hrvatske klubove. osijek je jedva dobio rudeš nakon europske utakmice preko tjedna...
  • Jurki
    9.2k
    Ovi nemaju za biber i da sutra neki Sochaux baci 3-4 milje za Pukstasa i ode Amerikanac. Ostalo im nije vrijedno spomena.

    Molio bi moderaturu Zone da angazira nekog psihologa za neke forumase da im se malo poštelaju vijuge.
  • Svi na Sjever
    2k
    Kad pročitam neke upise ovdje imam osjećaj da je 31 ili 32 kolo.
    Rijeka limitirana,igrački puno slabija nego prošle godine.
  • Zagreb1992
    1.4k
    Mi trebamo gledati sebe oni neka gledaju sebe i amen...Zato je ključ svega pružiti sad Igoru podršku i bit će to sve u redu :)
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Ovi nemaju za biber i da sutra neki Sochaux baci 3-4 milje za Pukstasa i ode Amerikanac. Ostalo im nije vrijedno spomena.Jurki

    baš to...

    medijsko izdrkavanje s euforijom nakon dvije utakmice očito pali i kod navijača dinama.
    realno...nakon dvije utakmice su bez pardona mogli imati i 1 bod, nijanse su odlučile...i najbolje od svega...čak ni sad nisu prvi :lol:
  • Svi na Sjever
    2k
    Ova jugoslavenčina Gudelj se ne zaustavljaIvanmtk

    Degutantno ga je za slušat,realnosti ni malo kao i uvijek.
    Nama savršeno odgovara ovo stanje uma kao i svake godine.
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    ovaj hajduk je u 10 deka sa prošlogodišnjim hajdukom, koji je u HNL-u osvojio 65% bodova... ako misliš da par igrača bez ugovora mogu to podići na 100% osvojenih bodova u 10 kola...ok, sasvim legitimno.

    mislim, moguće je...kao što je moguće i da dinamo prođe skupinu LP kao prvoplasirana momčad nakon 6 utakmica. Moguće je i da ja dobijem na eurojackpotu...kojeg odigram 2 puta godišnje.
    db-izbjeglica

    Moguće je. Ja sam i prije dva derbija upozoravao na Hajduk pa se sve shvaćalo olako, nakon pušione u derbiju usred Zagreba se govorilo da će Hajduk ionako kiksati protiv Rijeke dok sam ja predvidio pobjedu Hajduka i Hajduk to dobi i to prilično dominatno, Rijeka 0 udaraca u okvir gola...zasad nekako ja pogađam.

    Evo sada prognoziram da će u 4 sljedeće utakmice (Belupo, Rudeš, Varažin, Istra) Hajduk uzeti svih 12 bodova i da će Hajduk drugi derbi na Poljudu dočekati sa najmanje 3 a moguće i više bodova prednosti nad Dinamom koji će se trošiti u Europi i kojem slijede teže utakmice nego Hajduku.

    Slobodno zapamti pa se čujemo tamo početkom jeseni da vidimo ko je bio bolji prognozer.
  • Ivanmtk
    690
    - imam velik želudac ali reć nikad nisam vidio ozbiljniju ekipu od sadašnjeg hajduka...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.