• scooniepenn
    1.8k
    Zaista vjerujem da su ove cifre novinarska laprdanja jer mi nije jasno da itko sa zrnom soli u glavi moze i pomisljati prodavati Ivanuseca za 8, 8.5 milja ili bilo koji slican iznos u trenutku kad je rijec o standardnom A reprezentativcu i kljucnom igracu Dinama. Pritom nisam za to da ga se prodaje pod bilo koju cijenu u ovom trenutku, a za iznose koji se spominju to je jednostavno stetna radnja.
  • Lynx17
    2.6k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/drama-oko-livakovica-svi-detalji-su-dogovoreni-ali-je-transfer-potpuno-neizvjestan-jer-postoji-veliki-problem-15360451


    ULTIMATUM ZA MODRE

    Drama oko Livakovića! Svi detalji su dogovoreni, ali je transfer potpuno neizvjestan jer postoji veliki problem

    Reprezentativni golman tako je blizu a tako daleko odlaska u Fenerbahče, otkrivamo i zašto


    Piše: Robert Šola
    Objavljeno:30. srpanj 2023. 16:10

    Fenerbahče i Dinamo su se dogovorili. Modrima pripada osam milijuna eura odmah plus još dva kroz vrlo ostvarive bonuse. Financijski više nema nikakvog jaza između dva kluba. Nema ga ni između Dominika Livakovića i turskog velikana, dogovoreni su i posljednji detalji koji prvom golmanu Dinama i Vatrenih jamče gotovo četiri puta veću plaću od ove koju ima u Maksimiru. Dakle, na prvu bi se reklo da je ostalo samo pričekati liječnički pregled, te da će Livaković postati novi igrač Fenera.

    Međutim, priča nije završena, postoji problem, dosta veliki problem. Fenerbahče želi Livakovića najkasnije do kraja ovoga tjedna. Dali su mu "zeleno" da odigra za Modre još dvije utakmice - uzvratnu utakmicu pretkola Lige prvaka protiv Astane, te prvenstvenu protiv Gorice. Nakon toga pravac - Istanbul. I Turci po tom pitanju više ne žele ni dana ustuknuti, jer i ovako je trener Ismail Kartal već lud zbog toga što Livaković odavno nije priključen momčadi. Fener je već odigrao pretkolo Konferencijske lige, 13. kolovoza starta mu prvenstvo, a prvog golmana još nema.

    Dinamo s druge strane drži isti gard kao i Fener. Livaković može ići, ali tek nakon što odigra još dvije utakmice za Dinamo, ali ne protiv Astane i Gorice - u njima Dinamo može i bez Livakovića - nego protiv AEK-a. Prolaz protiv prvaka Grčke Dinamo bi doveo u "predvorje raja", u završnu rundu za ulazaka u Ligu prvaka. Prođu li AEK, imali bi Modri odmah zajamčenu i Europsku ligu. U pitanju su milijunski iznosi i stoga nitko u Maksimiru ne želi ništa riskirati.

    Naravno da je u svoj toj kalkulaciji Dinamo zasigurno svjestan i da je Livaković pod velikim pritiskom, te da će biti iznimno razočaran propadne li mu transfer zbog toga što Fener nije želio čekati još 10 dana ili zato što Dinamo nije bio spreman pustiti ga 10 dana ranije.

    Dominik Livaković za sada može samo čekati. I usput braniti kao da se ništa ne događa, kao da nije u pitanju transfer karijere. Koliko je to teško vidjeli smo u 1. kolu kada je protiv Hajduka primio gol koji Livaković nikada ne prima. Livaković zna za turski ultimatum, ali jednako dobro zna da je Dinamo taj koji odlučuje dok god mu netko izravno ne ponudi 10 milijuna eura izravno, a Fener nudi 8+2.

    Opet, ako postoji igrač koji je zaslužio da mu se izađe u susret ako je to ikako moguće, onda je to - Dominik Livaković. Nevjerojatan na Dinamovim vratima već niz godina, junak mnogih velikih pobjeda, a opet tako skroman i uvijek u službi momčadi. Zaslužio je to i više nego Mislav Oršić kojem je klub zimus izašao u susret.

    Situacija ne može biti teža, kako za Dinamo tako i za Livakovića. Je li moguće da Fener doista odustane nakon toliko pregovaranja i čekanja? Golmana Livakovićevog formata za takve novce mogu samo sanjati...
  • Patak
    2.2k
    Zašto bi mi prodavali naše top igrače za manje od 10 milijuna EURa kad nam ti igrači mogu svake godine osigurati +40 milijuna EURa od LP. Ako je do plaće onda tim igračima dati top plaće kao što bi dobili u tim stranim klubovima i držati ih do kraja ugovora. Tu mislim na Livija, Ivu, Petka, Baturinu, Šutalai Mišića. Dvojicu takvih smo već prodali (Oršića i Ademija). Za ligu prvaka nam treba pet top klasa jer uz njih i svi ostali igraju bolje.

    Sve ostalo je rizik da ćemo ostati bez LP jer te igrače ne možemo nikako nadomjestiti osim iz vlastite škole.
  • Jurki
    8.5k
    Opet, ako postoji igrač koji je zaslužio da mu se izađe u susret ako je to ikako moguće, onda je to - Dominik LivakovićLynx17

    Proljev sam dobil od ove recenice.

    8avopguolx6fevrg.png
  • Captain America
    13.4k
    Tjedan dana su izdržali bez apokaliptičnih najava. Taj tovar što je potpisnik teksta nek se drži problematike Lučića i oporavljenog Kalinića. Naši dnovinari postaju gori od turskih im kolega.
  • Lynx17
    2.6k

    Dodao sam zbog ovaj zadnji dio. I vise nego bargain, Lorenzo.
  • Mihaljević
    8k
    rgk6e4znagvc7gmc.jpg
    Glavu sam mu spilil
  • Ivdzo11
    2.9k
    Piše: Robert ŠolaLynx17

    Ne treba nista vise.....
  • emilperska
    3k

    Opet velim, da su ga prijavili kao pomocnog radnika u nekom resortu, igrao bi vec u superkupu. Banana drzava..
  • Beowulf112
    301
    Ima sta novosti oko onog meksikanca?
  • CastAway1986
    853
    Colombatto je je argentinac koji igra u meksičkom Leonu i mislim da je ono samo medijska izmišljotina
  • Šteco
    530
    (Štimac intervju) Ne znam ni sam zašto sam otvorio ovaj članak jer sam proljev odmah dobio kad sam ga pročitao. "Prva" rečenica i veličanje bjegunca, sasvim očekivano od navedene spodobe koju ni doma više ne vole niti ne podnose. Prostitucija novinara i uvlakača svaki dan dobiva medijski prostor. Strašno.
  • Šteco
    530
    Što se tiče članka o Livakoviću kojeg potpisuje Šola, još jedan dokaz da je sve doseglo dno dna novinarstva. Ako su ponudili 8 + 2 lako ostvarivih bonusa, sad ih jebe kao da Dinamo odugovlači. Jednostavno ponude 10 i Dinamo nema pravo glasa. Hoću reći, ništa od toga vjerojatno nema veze s istinom. I dalje sam uvjeren da Livi neće ići u Fener.

    Slično je s Ivanušecom. Cifra koja se spominje je smiješna i siguran sam da nitko niti ne razmišlja pustiti ga za 8.5 milijuna eura. Dno dna novinarstva.

    Ugušite se u svojim lažima novinari, kad već niste u pajcekima koje vam je bjegunac plaćao ili nekima još uvijek plaća. Fuj.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.