• marcio amoroso
    48.7k
    Bulat
    — marcio amoroso

Gdje si njega transferirao? Newcastle?
    Mali dioničar

Ja ga nisam nigdje transferirao, ali znam da nema volje da više sjedi na klupi. Po meni itekako ima mjesta u rosteru i volio bi da ostane.
  • The Undertaker
    9.5k
    Europu, osim Baturine, sigurno neće. Ostaje HNL a tu je, po meni, premalo minuta za sve.
  • CastAway1986
    5.2k
    Ja bi Vidovića uzeo na posudbu a kupovinu bi ipak odgodio!!Dobra stvar je da ga Bišćan dobro poznaje iz mlade reprezentacije i upoznat je s njegovim vrlinama i manama!Ako se kupuje radije bi dao pare za Stojkovica!!
  • The Undertaker
    9.5k
    Ako neće igrati barem 50% ukupne minutaže radimo štetu i njima i nama. Ne vidim taj prostor jer i iskusne igrače moraš držati u formi.
  • CastAway1986
    5.2k
    U Bayern 2 je par sezona dominirao balkanski dvojac Gabriel Vidović i srbin Nemanja Motika koji je bio najbolji strijelac..Njega je kupila Zvezda ako se ne varam za 2.5M i tamo nije nimalo odskakao da bi polusezonu bio na posudbi u Austriji Lustenau gdje isto ništa nije odigrao!Pocetkom ove sezone je dobio raskid ugovora i prešao je kao slobodan u Olimpiju!Tako da ne treba imat očekivanja od Vidovića da je novi Pjaca Ivanusec i slično možda je tek bolja verzija Marina ili Špikic i mislim da je bolje neka posudba za početak!! I za Marca Pasalica su neki tvrdili da će imati 15 golova po sezoni za Rijeku pa se još nije nametnuo za prvih 11
  • marcio amoroso
    48.7k
    Baturina, Vidović, Stojković i Kačavenda definitivno neće biti odjednom u kadru Dinama.
    Rukavina će gotovo sigurno na neku posudbu.
    Perković bi morao biti rezerva Periću i Mihajličenku i skupiti ce dosta minuta.
    Sučiću je ovo prva ozbiljna sezona i sigurno ne mora imati 50% minutaže.
  • marcio amoroso
    48.7k
    I za Marca Pasalica su neki tvrdili da će imati 15 golova po sezoni za Rijeku pa se još nije nametnuo za prvih 11CastAway1986

Tek su dvije utakmice odigrane. Polako :grin:
  • Dinamouberalles
    273
    A šta ako/kad dogodine ode baturina ? Po meni bolje ih je sad uzet . Razumijem ja šta ti govoriš . Al ni majer ni ivanusec nisu imali 50 % ukupne minutaže prve sezone koliko me pamćenje sluzi
  • Zagi
    15k
    Pašalić je non stop ozlijeđen. To je Rijekin app.
  • Dinamouberalles
    273
    njih dvojica su uvik bila velika razlika u kvaliteti . Motika je 50 % od Vidovića
  • Dinaminjo
    1.9k
    Kolko sam cuo Mika je motorican dovoljno za LWB

Peric - Sutalo - Ristovski
    Mika - Misic - Ljubicic (Bulat) - Kaneko
    Vidovic (Stojkovic) - Baturina (Kacavenda)
    Petkovic

U zagradama dijele minutazu.
    Odreci se krila Marina i Menala, dovesti dobrog obrambenog i jedino sto nemas onda zamjenu za lwb (desno Moha, cak i Spikic)

Dobra postava, dovoljno igraca koji s klupe mogu dat poticaj

Cekamo Khapa ili barem Thalca pa da vidimo
  • Kaktus Car
    1k

Zašto bi Baturina dijelio minutažu s bilo kim? Ovo je za njega ključna sezona i ako je u stanju napraviti još korak naprijed u odnosu na prošlu i početi u kontinuitetu igrati na razini na kojoj može onda bi mogao imati stvarno vrhunsku sezonu.
  • Lynx17
    4.5k
    Peric - Sutalo - Ristovski
    Mika - Misic - Ljubicic (Bulat) - Kaneko
    Vidovic (Stojkovic) - Baturina (Kacavenda)
    Petkovic
    Dinaminjo

Nikada necu kuziti kako "vi" (nisi ti sam) ovako slozite momcadi.

Peric i Mika na desnoj, Ristovski i Kaneko na lijevoj? Znam da si mislio obrnuto, ali ne kuzim kako uvijek na taj nacin grijesite.

To mi se cini kao neka vrsta dislekcija sa slovima. :grin:
  • Lynx17
    4.5k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/o-transferu-luke-ivanuseca-u-mnogome-ovisi-i-jedan-drugi-veliki-dinamov-posao-15359968

O transferu Luke Ivanušeca u mnogome ovisi i jedan drugi veliki Dinamov posao

Nema definitivnih odluka u svezi možebitnih izlaznih transfera plavog ‘pokera asova‘

Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 28. srpanj 2023. 16:35

Nema novih pomaka u svezi možebitnih izlaznih transfera Dinamova "pokera asova" Dominika Livakovića, Josipa Šutala, Luke Ivanušeca i Brune Petkovića. U tijeku su pregovori s Fenerbahčeom za Livakovića, a za Šutala se, nakon Fiorentine i Ajaxa, zainteresirao i Napoli.

Kako smo uspjeli doznati, talijanski je prvak poslao i najizdašniju ponudu za srednjeg braniča Plavih, tešku oko 20 milijuna eura. U Maksimiru su vrlo jasni kad je riječ o tom potencijalnom transferu - 20 milijuna eura minimalna je svota koja bi mogla inicirati početak pregovora i nagnala klupsko vodstvo da sjedne za stol sa zainteresiranim kupcima.

A blistava partija Luke Ivanušeca protiv Astane podarila je Dinamovim čelnicima još poneki adut u ruke u pregovorima oko izlaznog transfera spomenutog igrača. Feyenoord je i dalje "broj jedan" među potencijalnim kupcima, a Ivanušeca također ponajviše intrigira odlazak u Nizozemsku. Poglavito stoga jer bi, budu li financijski uvjeti isti kao i u nekim drugim klubovima koji ga žele, s Feyenoordom igrao u Ligi prvaka. Još uvijek se pregovara o visini odštete, nekako bi realno trebalo očekivati da bi transfer bio "težak" oko deset milijuna eura, a s eventualnim bi se bonusima mogla doseći i svota od 12 milijuna eura.

K tome, Plavi žele zadržati Ivanušeca barem još za treće kvalifikacijsko kolo za ulazak Ligu prvaka. Prođe li se, dakako, Astana, nakon zagrebačkih 4:0, uzvrat bi, uz maksimalnu ozbiljnost, ipak trebao biti formalnost. A onda će suparnik našem prvaku biti grčki AEK i Dinamo želi tu utakmicu dočekati u najjačem sastavu, s razigranim i ubojitim Ivanušecom. Dolazeći će dani pokazati u kojem će se smjeru razvijati daljnji razgovori, Dinamo inzistira na spomenutom Ivanušecovu ostanku što duže u Maksimiru.

A o transferu Ivanušeca u mnogome ovisi i dolazak Lokomotivina nadarenog dvojca, Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende. Dinamo definitivno želi obojicu, razgovori s vodstvom Lokomotive zasad idu u dobrom smjeru i trebalo bi očekivati kako će klubovi uskoro pronaći zajednički jezik. Dakako, onaj financijski jezik...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.