• mali M
    3.3k
    sigurno će tražiti informacije jer su turski novinari dobro proučili dinamove igrače :rofl:
  • NORTE
    8.9k
    A di su naše zvijezdice?Droljo
    Grb dinama ne sadrži zvijezdice.

    Zvijezdice su dodatak za dres i opremu.
  • Neki tip
    19k


    Malo je rastegnuo popis, jer Nevistić ni po čemu nije igrački promašaj (mada jest prilično puno plaćen za golmana). Doveden je jer se računalo sa sigurnim Livijevim odlaskom tog ljeta. Može biti promašaj u financijskom smislu, ali kod njega je sve skupa više splet okolnosti, nego što je on svojom nekom nekvalitetom tome pridonio.

    A promašajem se teško može smatrati i Andrića, jer mu je u Dinamu porasla vrijednost, odigrao je ok rolu za rezervu i otišao je za više nego što je plaćen kad je dolazio.

    (Doduše, i napisao je "velikom većinom promašaje" pa ostaje prostor za "nije na njih mislio" :))
  • marcio amoroso
    31.9k

    Također se za diskontnu cijenu uz Čabraju dobilo Špikića koji hladno isplati pola ove liste. Osim toga se prodao i Kastrati za više nego je plaćen.

    Promašaji su realno Atiemwen koji je čak nešto i odigrao
    U onoj povijesnoj sezoni, Bočkaj koji ako donese 1,5 također ide van iz ove liste i Kulenović koji je dosta placen, ali možda još i donese uloženo.
  • mali M
    3.3k
    ni po čemu nije promašajNeki tip
    nije nigdje napisao da je riječ o promašajima nego je pobrojao koga je sve dinamo doveo u zadnjih 5 sezona. ako i gledamo kroz prizmu promašaja, s obzirom na potrošene novce, dva možda nisu promašaj.. ostali...
  • marcio amoroso
    31.9k
    nije nigdje napisao da je riječ o promašajima nego je pobrojao koga je sve dinamo doveo u zadnjih 5 sezona.mali M

    A one na kojima se zaradilo i koji su odlične kupovine je jednostavno izostavio? Obožavam ovakve skupljače jeftinih poena.
  • Crusades1986
    9.5k
    Pa to je i napisano u kontekstu "promjene paradigme" aktualnog sportskog vodstva. Nije se analizirala kompletna sportska politika i stavljala u kontekst, već se analiziralo skupe igrače iz HNL-a koji su se pokazali kao promašaji.
  • Papastrumf
    9.3k

    Ja se ne mogu sjetiti nikoga osim Majera, a da smo ga doveli iz HNL-a i prodali dalje u zadnjih 5 god?
  • scooniepenn
    1.7k


    Rekao bih da je ovo jedan veliki čušpajz što je dotični složio.
    Komnen Andrić je koštao manje nego za što je prodan, koristan rotacijski napadač.
    Nevistić je odličan vratar, koji će se sigurno isplatiti ukoliko ode Livi. Ako ne, može se na njemu sigurno najmanje 2 milje vratiti kroz posudbu s mogućnošću otkupa negdje, s obzirom na CV.
    Nadalje, Čabraja je već toliko prožvakana priča jer je iznos za koji je plaćen zapravo transfer Špikića za kojeg sam isto siguran da se ako će se prodavati jednog dana može dobiti 3 milje. Atiemwen je već golom protiv Wolfsbergera osigurao preduvjete da ostanemo u igro za povijesne rezultate te sezone u Europa ligi. Vjerujem da se može u perspektivi vratiti iznos plaćen za Kulena, a nešto će se vratiti i od Pere. Sve u svemu, nije sve baš crno bijelo kod ovih transfera i povrata uloženog. Osim toga, ne postoji klub koji nije na nekim igračima popušio. No, slažem se da treba racionalizirati plaćanja za igrače iz HNL-a, za što je prvi preduvjet ukidanje rikverca iz jednadžbe.
  • Jaro
    5.4k
    U kontekstu dinama - Nevistic je promasaj. 3 milje za golmana koji je rezerva. Sto je uzrok, nebitno...
  • marcio amoroso
    31.9k
    Sportska politika je bila odlična. Problem su rikverci i razne provizije. Ovakvim listama ne dokazuješ doslovno ništa. Svaki klub na svijetu promašuje sa igračima. Izvaditi 10 najlošijih transfera u zadnjih 5 godina i na osnovu njih donositi neke zaključke je meni osobno loše.
  • marcio amoroso
    31.9k

    Jakić?
    Pa Jakić i Majer su ove sve isplatili.
  • Neki tip
    19k
    nije nigdje napisao da je riječ o promašajimamali M

    msf7wsf36ngrcbbb.jpg

    (Doduše, i napisao je "velikom većinom promašaje" pa ostaje prostor za "nije na njih mislio" :))Neki tip
  • Papastrumf
    9.3k

    Jakić, da. Nije mi bio ni na kraj pameti. Taman je to negdje na nuli onda.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.