• Gražvydas Mikulėnas
    11.3k
    normalno da bi se isplatilo, čak i ako ne financijski, onda da privučeš turiste a i naše mlađe generacije da krenu pohoditi stadion i pratiti više naš klub
  • NitkoBitan
    11.7k
    Za te novce (nesto malo vise) bi rade umjesto plave kvacice imao dodatnu strucnu osobu u marketingu. Mislim da nam fali jos struke u tom polju. Twitter kao mreza bi nam trebao biti najmanji prioriter. Tik tok je dosta popularan medu mladima a mi ga jos nemamo. U pocetku sam bio protiv toga ali jbg, svako vrijeme nosi svoje.
  • mokoxax468
    370
    Odličan si :clap: tvoje ideje su mi danas poboljšale dan.
    I dalje mi nisi odgovorio šta ti treba moj IBAN? Tražio sam Dinamov pošto znaš... Dinamo nema para jel ?
    Kada narasteš i otvoriš račun u banci pa ćeš skužiti neke stvari.
    og1986

    Gle, glupost na tipkovnici dok tipkam, znamo obojica na što sam mislio. Poslao sam dovoljan broj uplatnica da znam da ti treba IBAN od primatelja, ali to nije ni bitno u ovoj raspravi.

    Ali i dalje ne znamo hoćeš li ti uplaćivati za Twitter znakić da se osjećamo ponosno na Twitteru?

    A o vašem poznavanju materije dovoljno govori što ste do sada mislili da za 8 dolara Dinamo može dobiti plavu značku, pa se sada vadite kao da tisuću nije puno. Toliko od mene na ovoj raspravi. Ionako neće imati smisla za neka 2-3 mjeseca :)
  • Jaro
    5.4k
    Plave kvacice imaju i veci "reach" koliko ja znam. Al, da - zasto twitter (ili X.com po novom) iskljucuje face ili TikTok?
  • og1986
    2.9k
    Toliko od mene na ovoj raspravi.mokoxax468

    Fala Isusu dragom.

    Plave kvacice imaju i veci "reach" koliko ja znam. Al, da - zasto twitter (ili X.com po novom) iskljucuje face ili TikTok?Jaro

    Poanta cijele rasprave. Nije ovo ili-ili situacija.
  • The Undertaker
    3.9k
    Lesički je rekao u onom podcastu da trenutno jedna osoba radi u marketingu. Izvor je upitne vjerodostojnosti ali ako je stvarno tako onda nije ni čudo da se ovako radi.
  • Bosskovitz
    7.3k


    Nećeš mlade pronaći na twitteru, pogotovo u Hrvatskoj. Twitter moras imati (jos uvijek, pitanje je koliko dugo s obzirom na ne bas optimistične trendove), ali ono kaj zaista ne mogu vjerovati da jos uvijek nemamo je TikTok. Pretpostavit cu da je to zato sto i u klubu ima ljudi kao nekih ovdje na temi koji misle da je TikTok neozbiljna glupost za klince zato kaj ih je vrijeme pregazilo.
  • Bosskovitz
    7.3k


    Nemoguće je da samo jedna osoba radi jer bi to značilo da Rukavina radi sve, a sigurno ne radi.
  • The Undertaker
    3.9k
    Navodno je Rukavina smijenjen, bar po Lesičkom.
  • Šteco
    530
    Mislim da nam dio posla odrađuje neka vanjska firma, ako je tako, bilo bi zanimljivo provjeriti koja i pod kojim uvjetima.

    Google mi kaže da s marketingom u Dinamu, osim spomenutog Rukavine, ima (ili su imali) i neka Simona Minić, zatim Ivana Perić, eventualno se tu može dodati Ivan Blažević koji je novinar/PR.

    No svi navedeni su neke vodeće pozicije i administrativne, koje po meni samo dogovaraju poslove s vanjskim firmama i provjeravaju/odobravaju kampanje/objave i slično.
  • Crle
    350
    Što se tiče svega oko dinama kao branda mislim da je problem što klub nema (pretpostavljam) nikakvu knjigu standarda, tj. vizualne smjernice identiteta. Tako i svoje template za objave na društvenim mrežama koji mogu biti standardizirani za klasične objave (najava utakmice, igrača, statistika, plavi vremeplov...) kao i nekog kreativnijeg tko bi smišljao neke kreativnije objave za "posebne trenutke".

    To bi naravno trebao napraviti netko ozbiljan uz istraživanje tržišta (navijača, povijesti kluba...) i to bi trebalo solidno platiti. No za veliki klub kao dinamo to ne bi trebalo biti problem.
  • superhik
    10.2k
    Twitter više ne postoji. I kad je postojao nije imalo smisla u njega ulagati neku lovu ako nisi na US tržištu
  • Bosskovitz
    7.3k


    O ovome sam već nekoliko puta pisao. Dinamo trenutno koristi 4 ili 5 različitih verzija klupskog grba, da ne govorimo o fontovima, bojama i sl.
  • Imamo Dinamo
    3.2k
    34qg3ngkkek5zmhb.jpg
    Kaj bi ovo trebalo bit?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.