• marcio amoroso
    33.3k
    Jako dobra tekma. U prvih 20 minuta je bilo opipavanje, a poslije smo ih pojeli. Raduje spoznaja da smo grupnu fazu već riješili i da tamo putujemo bez stresa. Sada fokus na Istru.
  • Ivdzo11
    3.1k
    Nije tema al vidim da se piše dosta... Ima li tko stream zrinjskog mozda... Hvala unaprijed
  • Rex Ramae
    2.6k
    Ja neću nikoga izdvajati, samo bravo Dinamo!

    Vrhunska utakmica, iskreno nisam očekivao da ćemo ih ovako razmontirati posebno jer nam je već tradicija postala da "sporije" ulazimo u sezonu i hvatamo formu ali ovo je bilo fantastično! Idemo uzeti prva tri boda ove sezone u HNL-u pa onda dovršiti posao sa Azijatima.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Špikić se konačno malo opustio i odigrao dobru utakmicu.
  • Fanboy
    2.3k
    Ne znam za vas, ali Bulat i Špikić ipak se bore i izgledaju bolje nego prošle sezone. Nisu Hajduk i Liga Prvaka makar pretkola klasične utakmice HNL-a.
    Imaju dosta grešaka, Bulat je makar dvije šanse imao da asistira da je malo požurio. No, ipak napreduju i djeluju više angažirano te energetski u odnosu na prošlu sezonu.
    Dignuti će se oni tijekom sezone, nebi se iznenadio da izrastu u jako dobre igrače.
  • Maksim Maksimirski
    4.6k
    Opet kritike na Špikića a on je bio jedan od najboljih igrača. Kako god čovjek odigrao bit će kritiziran. On je jednostavno nasljednik Petra Stojanovića, Josipa Pivarića i Hrvoja Čale.
  • Sunja86
    1k
    Bravo Plavi!
    A sad u Pulu po jako važna 3 boda sve osim toga ne dolazi u obzir!
  • Mr Anderson
    5.7k
    U ovakvim utakmicama je bitan rezultat, odigrali smo sigurno, mogli zabiti još koji gol. Uzvrat će biti samo formalnost, nećemo se puno potrošiti. Jedina šteta što je daleki put. Uz već standardne naše uzdanice, drago mi je vidjeti Bulata koji se diže iz utakmice u utakmicu i pokazuje da neće samo tako prepustiti mjesto Ljubičiću. Moharrami opet odigrao jako dobro, odlično koristi minutažu. Vidjet ćemo jeli ova opcija s Riletom na stoperu stalna ili privremena. U svakom slučaju je bolji od Perića za ovo što mi igramo. Za Mihajličenka je rano davati ocjene, ali vidi se na njemu da ima ono nešto i biti će pojačanje.
    I moram nešto reći. Ne mogu vjerovati koliko puslica ima na tom zapadu. Znači, čim su prve kapi krenule već je nastala bežanija. I to ne djeca i starci nego odrasli bikovi. Pa što je problem da te malo kiša poškropi kad je toplo?
  • ksapi
    2.2k


    Ta kazalisna publika sa zapada nerijetko odlazi vec prije sudacke nadoknade, cak i kad tekma jos nije rijesena. Nikad necu shvatiti taj mentalni sklop.

    Sigurno par stotina ljudi nije vidjelo gol hajduka za 1-2 u petak, zato jer su otisli ranije. U tom slucaju i bolje, ali moglo je biti i obratno.
  • Efes Pilsen
    7.1k
    Btw. Malo me cudi slaba obrana prekida jer Biscan je bio jedan od glavnih kod Vahe kad je on taj segment betonirao. Nista dramaticno za sada, ali vidljivo smo slabi tu.
  • Captain America
    14.6k
    Špiki upisan prvi gol odlukom sudaca.
  • Lynx17
    2.7k
    Ajde meni za ljubav još jednom gifove velikih dinamovih kroničara nakon ovog rezultata.vjeko1701

    Pokusao sam, ali sam dobio ovaj error:

    Upload failed because the server is low on disk space
  • Joey Barton
    255
    S ovom pobjedom smo dobili nazad samopouzdanje koje smo imali poslije osvajanje Superkupa. Svaka čast dečki na velikoj pobjedi!!

    Ruku na srcu, Astana je po snazi jednaka Dragovoljcu, Gorici iz prvog dijela prošle sezone, Rudešu i sličnim ekipama, i moglo si im realno ubaciti još 2-3 komada. Međutim kako je krenulo, bio sam zabrinut prvih 20minuta ali onda je moj miljenik Rile opalio s 30m, kao da je u sebi izustio kako mi više nemamo šut na gol. Zatim prilike Petka kada je pucao s vrha 16m i Čondrić je vršcima prstiju skinuo, Rile prečka nakon kornera i Ivanušecov trapavi šut izvana, sve između 20 i 30min. Zatim kreće naš uragan s tri gola i majstorijama Petka, Ivanuseca, Mohe (asist). Kako je uopće upisan gol Špikiću? Jer se odbila od njega? Drugo poluvrijeme smo sakrili loptu i bombom Ivanušeca smo zaključili utakmicu.

    Samo bi jako volio da je Bišćan ranije napravio zamjene, svaku ranije barem 5-6minuta kako bi odmorio pojedince. Jer ako je izjavio kako će u Puli dati šansu igračima s manjom minutažom onda bi predložio da tu izjavu premjesti na Kazahstan. U Puli može dati šansu jednom ili maksimalno dvojici, nikako više jer nam iz Pule treba pobjeda. Radije neka se udarna postava potroši u Puli, pa neka onda današnja klupa istrči u Kazahstanu, a današnjih prvih 11 se premjesti na klupu. Jer teško možemo ovo ispustiti, a s našom klupom možemo izvući i nekakvu mršavu pobjedu.
    Iako su prošle tri utakmice, već njih par treba dozirati - Rile, Moha, Mišić, Šutalo, Baturina, Ivanušec.

    Znam kako su pred kraj utakmice naši pali s koncentracijom ali definitivno moramo poraditi na obrani prekida (nabačaji, korneri), jer užasno reagiramo. Mogli su nam ladno uvaliti jedan gol bez ikakvog problema da su bili prisebniji.

    Ocjene igrača:
    Livi- besposlen, nisu imali udarca na gol
    Ljubo- na lijevom boku okej, ali kada ga je prebacio u sredinu onda je pokazao više nego Bulat u 3 utakmice i čak je hrabro opalio izvana, takve šuteve čekamo od Bulata također tri utakmice; i još jedan dokaz zašto igra za prvi tim - u 85 minuti radi maximalan presing dok Emreli i Marin laganije trče
    Šutalo- s njime smo odzada sigurniji xy posto, svaki duel njegov
    Rile- u utakmicama gdje smo izraziti favoriti možemo ga koristiti kao drugog stopera jer u izgradnji napada postaje druga šestica uz Mišića i stoji doslovno u suparničkoj poli 35-40m od njihovog gola i aktivno sudjeluje u izgradnji napada, a Bulat se onda pridodaje Baturini i ubacuje se u napad, nešto što je radio Ademi
    Moha- pod Bišćanom igra svoj najbolji nogomet, jer Igor traži non stop trku a to Moha može izdržati, a Rileta lagano hvataju godine i on to ne može vise podnijeti jer lako na Riletu primjetim iza 75minute teško stiskanje zubi; Moha odličan asist za Ivanuseca
    Mišić - doktor, naklon do poda; samo ga je Sučić trebao zamijeniti barem 10minuta ranije; ne volim vidjeti povez oko koljena na zagrijavanju
    Bulat- napreduje, vidi se da se bori za poziciju ali je više Ljubo pokazao na njegovoj poziciji u zadnjih 20minuta nego on sam u prvih 70min; neodlučan pred golom kada ga je Špikić uposlio nakon maestralne finte
    Ivanušec- danas se baš igrao i ako njega krene onda ga svaku utakmicu možemo očekivati ili gol ili asist, odlican 9,9 na sofi
    Baturina- vrlo dobar, šteta za propuštenu priliku za 5:0 kada ga je Ivanušec sjajno uposlio; treba mu malo odmora jer se kasnije priključio prvom timu
    Špikić- sve govori što je Bišćan njega i Bulata prve izveo
    Petko- danas odličan, maestralan, lopte namještao, gradio se, zaslužuje veću plaću nego DJ s klupe

    Bogdan- klasični lijevi bek, lako se vidi kako mu nedostaje još fizičke spreme pa očekujem da će ga se lagano ubacivati u sljedećim utakmicama i očekujem iza V. Gospe da može izdržati napore cijele utakmice; imao je dva kriva dodavanja
    Menalo- radio presing, fizički aktivan, to nam treba s klupe i odlično zamijeni Špikića; nije kapacitet za prvi tim ali je odličan joker s klupe (Lokosi dva puta, europske utakmice) i takav može biti uvijek
    Emreli i Marin- oba mogu u isti opis= dečki svaka minuta vam je ključna i iskoristite je maksimalno pa grizite za svaku loptu a ne da Ljubo radi presing umjesto vas iako ste vi svježiji
    Sučić- nedovoljno sekundi za detaljniji komentar
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.