• austrijanac
    9.7k

I to je opcija, ali poanta da s vizama je to uvijek jebada.
  • OsamŠest
    7k
    Nisam siguran na koju foru misle dovest čovjeka čiji ugovor traje do 2027. i po TM vrijedi 9m eura..
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ne samo to nego: Mišić, Bulat, Ljubičić, Titraoui, Sučić i eventualno Kačavenda.
  • Zagi
    15k
    Od viška glava ne boli...
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Meni je tu više pitanje gdje bi igrao? Moguće da uopće nije plan vratiti vise Ljubu u vezu, pa zato? Makar mi onda nema smisla dovođenje beka koji bi onda bio šta... zamjena?
  • PlavacZRima
    394
    Neki rikverci su sigurno u igri :)
  • San Lorenzo
    23.7k
    Ma ne vjerujem da ima i 1% šanse za taj transfer, isto kao i oni Agoume, Kaba i ta ergela Francuza...ali eto, ako taj 1% prevagne, stvarno bi bilo krcati veznjacima.
  • Salva
    3k
    Čovjek ima više od 80 utakmica u La Ligi. Kako on može ići u istu rečenicu s jednim Bulatom ili zasad premladim Sučićem? Titraoui još nije potpisao, a ako i dođe, tko zna hoće li biti pojačanje. A i Kačavenda je jako upitan.

Igrač od 9 milijuna bi trebao pomoći u Europi i da se nešto napokon napravi i u toj Ligi prvaka. Ako nas zanima samo HNL, onda su dovoljni i gore nabrojani. Teško da netko od njih može biti prevaga u LP ili čak EL.
  • Zagi
    15k
    Ma ni ja ne vjerujem nimalo ali moram priznati da zadnjih dana
    GUŠTAM
    Toliko kataklizmičnih najava, kad ono...

K'o pajcek u loju sam.
  • Captain America
    20.4k
    Nisam siguran na koju foru misle dovest čovjeka čiji ugovor traje do 2027. i po TM vrijedi 9m eura..OsamŠest

Upravo su doveli lijevog beka koji vrijedi 4 milijuna, reprezentativac je, ima iskustvo Lige prvaka i platit će Anderlechtu po učinku. Nerealno je, ali... Polako, očito smo ih podcijenili.
  • Kaktus Car
    1k
    Po stranu što ova glasina skoro sigurno nije istinita, ali jedina pozicija na kojoj trenutno (dok nitko nije otišao) treba pojačanje je zadnji vezni - netko tko može igrati u sredini pored Mišića u Ligi prvaka. Bulat i Ljubičić nisu za startere na tako osjetljivoj poziciji u Ligi prvaka.
  • Zagi
    15k
    Bulat i Ljubičić nisu za startere na tako osjetljivoj poziciji u Ligi prvaka.Kaktus Car

A jbg sad. Ako im ne damo priliku, neće nikad ni biti.
  • Dinaminjo
    1.9k
    Sve se vise cini da je Lovrina mama mala maca za pregovore naspram Daria.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Bulat ne, ali ne vidim zašto bi Ljubičić bio upitan...kad je bio u veznoj liniji na proljeće uglavnom bio među boljima, a ima i europsko iskustvo iz Rapida također na osmici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.