• thomas22
    256
    Ma ne samo za livija, pljuje se i petko svako malo, sad i luka, orša nakon odlaska, ma čudo jedno. Čitam ponekad i ne vjerujem.
  • Nino Bule
    11.9k
    Za livija takvo nesto napisat treba prespavst zadnjih 5 godina, ivanusec nije slicna prica, predugo on igra toplo hladno
  • dinon7
    538
    Za Livija je ludost napisati tako nešto.
    No za Ivanuseca i dalje tvrdim da je veliki dužnik
  • thomas22
    256
    Ivanusec igra kak igra ali je dio nezaboravne generacije koja nam je priuštila toliko veselja i radosti i svaki zasluzuje respekt i postovanje. Od malih nogu ga pratim jer je iz mojeg kraja, cesto mu s tatom komentiram nogomet i dinamo i zadnja stvar je da igra loše jer je glavom u transferu. Odigral je lošije derbije jer je odigral lošije i to je to.
  • Nino Bule
    11.9k


    Respekt i postovanje zasluzuje, ja bi volio da ostane, vise puta sam tu pisao da ovo nema veze sa "glavom u transferu", jednostavno cijelu karijeru u dinamu ga prate periodi lose forme
  • miro
    3.4k
    Ivanušec je jedini detonator u ekipi, ako ostanemo bez njega, mi ćemo se u prvim kolima mučiti probiti i Istru i Belupo. S njim je to puno lakše.

    Meni je fakat teško skužit ekipu koja ga sad pljuje. Čovjek je DALEKO najbolji igrač u HNL-u bio cIjelu ovu 2023. i sigurno mu nije lako odvagati treba li srediti egzistenciju ili ostati još godinu. Još kad vidi kaj se Orši npr dogodilo....

    Ne znam jeste vi na ovim fotkama s priprema skužili koliko je on fizičko čudovište postao? Njemu treba podrška trenera, koja lijepa riječ i tapšanje po ramenu, znam da to zvuči čudno ali nisu svi ljudi isti, ne reagiraju svi isto. Tovari mogu samo sanjat da imaju takvog igrača, a tu ga neki pljuju ko zadnje babe
  • Nino Bule
    11.9k
    DALEKO najbolji igrač u HNL-u bio cIjelu ovu 2023miro

    To je jedna polusezona, nitko ni ne tvrdi suprotno, jedino sto sam ja napisao je da je u obje utakmice s hajdukom bio među dva/tri najgora naša igraca, to je fakt
  • Dinamosaur
    1.1k
    je ziher ga je Cacic tapsao i pricao mu uspavanke..
    Biscan ce mu barem sve reci u facu
  • superhik
    10.6k
    Mislim da je problem Ivanušeca njegova psiha. Kad igra rasterećeno, igra odlično. Nakon svake ozljede kao da igra pod kočnicom. U Superkupu dosta dobar, onda se dogodi mogućnost ozlijede, iduća utakmica opet kočnica
  • marcio amoroso
    33.4k
    Luka Ivanušec je na proljeće bio uvjerljivo najbolji igrač Dinama i najzaslužniji je što smo uzeli titulu. To dokazuju brojke, ocjene, a bome i dojam.

    Treba ga pokušati nekako nadomjestiti, ali moje mišljenje, a po onoj anketi od cijenjenog kolege @Neki tip sam tu u debeloj manjini da će nam Ivanušeca biti najteže nadomjestiti.

    Vratara ili stopera sa malo više godina uvijek možeš dovesti i bit će klasa sezonu dvije, ali ofenzivca koji radi razliku i zabija teško.
  • bluelions
    260
    l6djz0u65aij0oz3.jpg
    Očito nisu znali za Miku dok su napravili analize
  • Patak
    2.4k
    Uh kako ste krenuli oštro po Ivanušecu. Ajd dobro ne svi, ali je jasno da smo bez njega jako oslabljeni. Sve te novajlije se tek trebaju dokazati a mi gubimo reprezentativca. Trebao je ostati još barem godinu dok ne stasa Stojković (ako dolazi) ovako imamo veliku rupu, tj. krater u momčadi.
  • xavier
    11.3k


    Ono što je najbizarnije je to da bi od tih top igrača zapravo najlakše zamijenili upravo onog koji je u ovom trenutku na najvišoj razini te može bez problema odmah zaigrati u veoma jakim klubovima. Jačim nego bilo koji drugi naš igrač.

    Radi se naravno o Šutalu.
  • Mr Anderson
    5.8k
    Ivanušec je top igrač i ako ode teško ćemo bez njega jer trenutno nemamo pravu zamjenu. Ove priče da on igra toplo hladno su mi bezveze, nijedan naš igrač ne odigra svaku tekmu na 100%.
  • Patak
    2.4k
    I to oko Šutala da ga možemo lako zamijeniti je "fama". Perić i Boško su stakleni. Bernauer nepoznanica, Ristovskom to nije prirodna pozicija. Nema više KTCa, Dilavera ni Lauritsena. Bez Šutala smo 20 % lošiji.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions