• Nino Bule
    11.5k
    Spuštena ili podignuta?Rex Ramae

    Spustena svima osim sutalu, jebiga volio bi i ja da ostane ali mislim da njega najteze mozemo zadrzat i nemamo previse prostora za uvjetovanje, ivanusecu mozemo i po meni moramo uvjetovat ostanak, on ima u dinamu 6 mjeseci forme nema se tu sta pricat kako je prerastao ligu i da bi ga klub trebao pustit, nek vrati sad on malo klubu sto ga se trpilo i ostane bar do zime. Za livija je jasna situacija, nek neko dođe i isplati klauzulu, nikakvi pregovori, a petku rampa skroz.
  • MolonLabe
    393
    Igrali smo 2 tekme u par dana s njima, 1 dobili 1 izgubili i sveukupno gledajući bili smo tu negdje u obje tekme.

    Po meni stoji sve ovo što većina komentira za prijelazni rok, trenerski potpis i za određene igrače.

    Ali mene nekako najviše smeta što barem ja u derbi tekmama ne vidim da se bore i umiru na terenu. Znam bitna je kvaliteta nogometa i ona donosi pobjede, ostalo je mozda i neka bezvezna patetika ali meni je uvijek bilo bitno to kako se odnose prema utakmici. A pogotovo x50 protiv tovara. Ako vodiš 1:0 grizi da daš još jedan. Ako primiš gol za 1:1 doma protiv njih sprint na centar i grizi na svaku loptu.

    Da se razumijemo ne kažem da ih boli k, vidio sam kako je Petko proslavio gol, znam i inače kako reagiraju i znam da dečki vole Dinamo.

    Ali protiv tovara je tekma kada želim krv znoj i želju da ih ubiješ za 5:0. Gospodske izjave medijima i sve to stoji i priliči našem klubu ali na terenu protiv njih želim borbu kao da je posjednji boj. Prvenstvo se dobija na malim tekmama kroz sezonu, derbi je derbi.
  • Olmic
    2.7k
    I jos nesto Josipu Drmicu naci novi klub pa makar pustiti besplatno. Strano tijelo u klubu
  • San Lorenzo
    11.7k
    Postoji li neki shvatljiv razlog zbog kojeg čekamo ponedjeljak da pregovaramo o transferima sa drugim zagrebačkim klubom?
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Igraju u nedjelju pa moguće da ih žele ostavit tu utakmicu još. Ali ko zna... možda ništa od toga nije ne istina.
  • Mlađi referent
    10.7k
    Vikendom se ne radi
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Tako je Orc. Ja sam već ovdje lijepio koliko se zaradilo a koliko potrošilo prošlih sezona.

    22/23: Igrala se liga prvaka prošle sezone gdje se zaradilo oko 25 milijuna eura. Prodali se Oršić, Franjić, Jakić, Ademi, Gojak, Stojanović, Andrić, Lauritsen (ukupno 23 milijuna eura).

    21/22: U ovoj sezoni se igrala EL i prošla se skupina gdje se po napisima medija zaradilo 14,6 milijuna eura. Prodani su igrači u vrijednosti 33,4 milijuna eura (najvrijedniji Gvardiol i Majer).

    20/21: Igralo se četvrtfinale EL i od Europe se zaradilo 20 milijuna eura. Od prodaje igrača se zaradilo još 15 milijuna eura (najvrijedniji Moro).

    19/20: Igrala se liga prvaka i zaradilo se oko 25 milijuna eura. Prodalo se igrača u vrijednosti 40 milijuna eura (najvrijedniji Olmo).

    18/19 Igrala se šesnaestina finala EL. Zaradilo se od Europe preko 20 milijuna eura. Na transferima igrača se zaradilo 33 milijuna eura (najvrijedniji Benković i Sosa).


    ZARADA UKUPNO: 250 milijuna eura


    Potrošilo se na dolaske igrača oko 43 milijuna eura u tih 5 godina. Možemo i izolirati samo zadnju ili zadnje dvije sezone i svejedno ćemo zaključiti da se u zadnjoj sezoni zaradilo skoro 50 milijuna eura a da se samo 3 milijuna potrošilo na pojačanja. Čemu onda dovođenje Bernauera iz druge francuske lige koji uopće nije u konkurenciji i koji će igrati samo ako se dva Šutala, Perić, Ristovski a možda čak i Perković ozlijede? Pa se onda dovode jeftini Alžirac i Japanac, dvojac koji će vjerojatno biti daleko iza Špikića, Menala, Bulata, Sučića i koji će vrlo vjerojatno već na zimu biti ili na posudbi u Loksi ili otpisani. Dajte nam prava pojačanja koja klub dinamovog renomea zaslužuje.

    Evo kako se to radi. Žao mi je što moram spominjati Zvezdu ali nam oni mogu biti primjer. Zvezda dovede Olayinku, jednog od najboljih ako ne i najboljeg igrača Slavije Prag koji po Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura. Onda dovedu liga koji je prekucao drugu francusku ligu sa 17 golova i 12 asistencija i koji vrijedi 6 milijuna eura. Pa onda dovedu golmana Glazera koji je reprezentativac Izraela i dva puta proglašen najboljim golmanom izraelske lige. U redu, netko će reći da Zvezda ide izravno u LP pa im je lakše dovoditi igrače ali Zvezda je i prošle godine kada nije bila sigurno u LP dovela reprezentativca Gane Bukarija iz Nantesa za 3 milijuna eura. Bukari sada vrijedi 6,5 milijuna. Zašto onda Dinamo dovodi bosance..pardon japance i alžirce za 300 tisuća eura? Dajte nam neku mangu, neko dokazano ime, nekoga ko se dokazao u ozbiljnim europskim ligama. Dinamo ima najjači renome u povijesti kluba a dovode se super jeftini igrači kakve bih očekivao da dovodi Istra a ne klub koji svake godine igra Europu i zarađuje desetke milijuna eura.
  • xyz
    840


    Možda ovi iz Uprave idu malo odmoriti na more ovaj vikend. Ipak rade ozbiljan posao na uništenju kluba pa da napune baterije da mogu još jače zapeti...
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    xcfo9pqnbiu3l9xf.jpg
    Turci dominiraju
  • San Lorenzo
    11.7k

    Pa nije da bi ovi odmah sutra navukli Dinamov dres i trčali po maksimirskoj šumi...ne bi bilo zgorega da se malo ubrzamo.
  • CastAway1986
    853
    Eto tay Frey i slični će nam odmah bit pojačanje? Dinamo je večeras bolje odigrao nego u superkupu Al onakav penal i greška golmana odradili su svoje a kad nadodas na to da ne radis izmjene kako treba a imas i Mahira Bockaja Menala koji nisu neki igraci al mogu donijeti živosi u igri ..Dogodilo se i idemo dalje , sa novim igračima prije svega lijevim bekom i japancem to će biti puno bolje i rezultatski!!
  • CastAway1986
    853
    a ti kad već spominješ Zvezdu moraš shvatit da oni u ligi uopće nemaju konkurenciju HNL je puno konkurentnija liga plus kad ih tako dobro pratis isto tako valjda znaš koliko su promašaja od igrača doveli zadnjih godina posebno napadača tako da i ćorava kokoš ubode zrno
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    a ti kad već spominješ Zvezdu moraš shvatit da oni u ligi uopće nemaju konkurenciju HNL je puno konkurentnija liga plus kad ih tako dobro pratis isto tako valjda znaš koliko su promašaja od igrača doveli zadnjih godina posebno napadača tako da i ćorava kokoš ubode zrnoCastAway1986

    Imaju promašaja ali oni ulažu. Mogu se nadati nečemu. Čemu se ja kao navijač Dinama mogu nadati od po ocjenama petog igrača sedmoplasiranog kluba Ligue 2? Neka Dinamo dovede ove igrače koji po Transfermarktu vrijede 5,6 milijuna eura pa ako se i promaši možemo reći da se pokušalo.
  • CastAway1986
    853
    i ja isto mislim da je taj Bernauer rupa Al ajmo biti malo realniji i nema potrebe pljuvati jer je bilo dosta pozitivnih stvari večeras samo je sreća bila na njihovoj strani
  • Oluja
    3.7k
    cekaju da im se slegne hrana nakon zderacine s magaradi
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.