• vjeko1701
    6k
    Treba, al bas fali svjeze krvi, neko koga protivnici nisu gledali vec 100 puta. Spika, nisam neko ko jako kritizira igrace, al jednostavno nema ono nekaj, nista vise od zamjene ako mu je to dovoljno. Ljubo nije bek i imamo paradoks da nam desno oba igraca idu pravocrtno a lijevo oba sjeku u sredinu i guse se. Oba flanka nekompatibilni par igraca.
  • San Lorenzo
    12.3k

    Bome bi ja nakon večeras baš spustio rampu jedino Šutalu...gospodu iz Feyenorda nazvati i reći 'čujte, mi smo se malo šalili s onih 12m za Luku, 8 će biti sasvim dovoljno'.
  • og1986
    2.9k
    Opt ponavljam. Pa kaj svaku godinu moramo završiti u plusu ?

    Rijeka u Osijek u minusu. Hajduk prije ove godine, zadnjih deset bio u minusu i nikom ništa.

    Pa daj potroši novce, Europa liga nam ne gine.
  • vjeko1701
    6k
    Od svega, najmanje me boli k. ak se zavrsi u EL.
  • marcio amoroso
    33.5k
    Sve koji žele ići prodati. Ako netko glavom nije tu i ako želi ići neka ide. Taj novac uzmi i dovedi igrače. Dovedi pojačanja, a ne popune klupe.
  • nwankwo646
    342
    A tek izlasci s crte... 9 mil bonus
  • Orc123
    5.7k
    Ovo je sve rezultat onog sto kasnimo mjesec dana s pojacanjima....zato kaj se natezemo za par stotina tisuca eura...to sam govorio od pocetka...jbo ih vise pregovaranje i dogovaranje! Od svih silnih igraca nama samo jedan u klubu i taj doveden ko prinova.....kriticne pozicije koje su ustanovljene jos peije godinu dana nismo rijwsili ..znaci bek, vezni, krilo i napadac...i bas tim redom se trebalo to rjesavati! Zasto svaku ali svaku tekmu padamo od pripremnih do sluzbenih poslje 60 min? I to nije zato sto ne mijenja ovaj u ove dvije tekme, jer na pripremama se mijenjalo! Jednostavno nema kvalitete na klupi! Amen! Biscan naglasava to vec prije pocetka priprema ovi gore se drze ko drvene Marije u Upravi u najbitnijoj sezoni u povijesti! Bacaju floskule kako nismo nikog prodali, kako dolasci ovise o odlascima, kako Biscan najbitnije pojacanje! Siguran sam da ce usrati i ove koji su najavljeni da dolaze...svi deugi klubovi nadinkad ih se povezalo s nekim dogovorili su te igrace samo mi pregovaramo i dogovaramo i razvlacimo....pun mi ih je ku.ac vise....ovako vruc bi im svasta izgovorio! Ciganimo se za par eura...propast ce i ovaj Ukrajinac uopce ne sumnjam u to vise!
  • xyz
    840
    Danas u SN izlazi da se u ponedjeljak ide na razgovor sa Šikićem oko Stojkovića (i Kačavende). Ekipica nam iz Uprave danas jede i pije sa tovarima, a za sastavljanje ekipe ima vremena. Trebat će im vjerojatno dva dana da se otrijezne pa će se onda dogovoriti o eventualnom sastanku. Ionako je tek mjesec dana prijelaznog roka prošlo pa ima vremena. Dovelo se nekog Francuza za više od milijun eura koji ne može ni pripremne utakmice igrati. Neki igrači su kao dogovoreni, ali valjda ne znaju kako doći do Zagreba pa to traje evo već tjedan dana i ne zna se uopće kad će i da li će uopće doći. Komunikacija iz kluba nikakva.
  • CastAway1986
    937
    Da imamo kratku klupu Al nemoze mi nitko reci da Emreli Bockaj ili Menalo nisu mogli ući i donijeti malo živosti u igru,jel Perkovic mogao ući lijevo a Ljubičića poslije prebacis u vezni red!! A taj francuz plaćen 1.3M dobit će šansu eventualno protiv drugoligasa u kupu!!
  • Orc123
    5.7k

    O zaključcima o francuzu cemo pricekati dok odigra koju tekmu a ne sad....
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Sto je onda posljedica osvojenog superkupa protiv istog protivnika? Daj ne drami i ne seri
  • DrawTube
    3.4k
    tako je jer smo ih danas razbili 8:0
  • Orc123
    5.7k

    Jel smo protiv Hajduka u Superkupu isto psli nakon 60 min? Odgovori....a za ovo vrijeđanje nek moderatori odluce!
  • Rex Ramae
    2.6k
    rampa svima osim šutalu sto se prodaja ticeNino Bule

    Spuštena ili podignuta? Šutala ćemo baš teško nadoknadit kad ode, nadam se da će ostati bar još ovu sezonu, igračina.
  • Olmic
    2.9k
    Nadam se da ce do astane biti prodani i Livi i Ivanusec

    Potvrdeni japanac alzirac ukrajinac dvojica iz lokse i frey

    Stopirat transfere petka i sutalo do daljnjeg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions