• CastAway1986
    853
    Nije da ga zagovaram Al živi bili pa vidjeli kako će proći ove sezone Bulat a kako Sučić !
  • Lynx17
    2.6k
    Bulat je naravno trenutno u prednosti. Sucic ako uspije ostati u prvu momcad je dosta veliki uspjeh (za sada).

    Ali poanta je, po ono sto sam vidio do sada, da je Sucic igrac za Dinamo. Koliko velika ce njegova uloga biti? To cemo tek vidjeti.
  • Ali
    1.9k
    Šteta da uprava nije išla ranije u kupovinu Frigana, Stojkovića i Kačavendu... da su ih išli potpisat prije desetak dana barem.
    Sada kad objave Joška u dresu MCI , nebu ista cijena u Rijeci i Loksi...

    Kao i kad tražiš majstora za kupaonicu, nije ista cijena ak majstor zna da ti je sjela silna lova na račun i ak pregovaraš sa nekom sićom u džepu... ok znaju svi da će sjesti ali dok nije sjela si mogao se cjenkati...
  • Efes Pilsen
    6.9k
    S obzirom da nasi klubovi budzet pune prodajama to bas i nije isto. Svi se mogu cjenkat do neke razumne granice, pa i taj majstor. To je ono.. dode Rijeka i kaze e sad imate od Gvardiola, a onda mi vratimo lopticu pa su Marin, Jankovic po 2 milje jer Rijeka je prodala Frigana za 6. U realnosti si Dinamo zatvara godisnji proracun, a Rijeka krpa rupe.
  • Dinaminjo
    514
    Imam feeling da ce Bulat metnut jedan projektil, ili superbitni u kvalama ili u grupi (LP)..
    Decko barem sutira, a iako zadad ne prolazi blok, jednostavno MORA jedna sjesti
  • Mr Anderson
    5.4k
    Bulat ima odličan udarac samo ga mora brže izvoditi kad je prilika. Predugo se namješta pa ga često blokiraju.
  • CastAway1986
    853
    Kažeš da si vidio da je Sučić igrač za Dinamo na osnovu par pripremnih neznam kako jA to nisam vidio uživo na 20 utakmica Zrinjskog na kojima sam bio Al daj Bože da me demantira !! Svima nam je u cilju moćan Dinamo
  • Dinaminjo
    514
    Sucic u Dinamu ims bolje suigrace pa izgleda bolje.
    Al od decka ne treba ocekivati nista vise od 15-20 minuta da osvjezimo Misica.
  • Zagi
    5.2k
    Dobar je Sučić i biti će još bolji s vremenom.
  • Patak
    2.2k
    Tema o Sučiću bi bolje odgovarala na općoj temi o Dinamu. Nego, službeno još nema ništa osim Bernauera, valjda će sljedeći tjedan biti nekih novosti barem oko Japanca.
  • CastAway1986
    853
    Kakvo je vaše mišljenje o Gabrielu Vidoviću, jel ga tko gledao?? Njemački mediji pišu da mu se traži nova posudba jer Tuchel ne računa na njega, dal bi mogao donijeti nešto Dinamu !!Mislim da je i Bišćan dobro upoznat s njegovim kvalitetama
  • Lynx17
    2.6k
    Kažeš da si vidio da je Sučić igrač za Dinamo na osnovu par pripremnih neznam kako jA to nisam vidio uživo na 20 utakmica Zrinjskog na kojima sam bio Al daj Bože da me demantira !! Svima nam je u cilju moćan DinamoCastAway1986

    Jednostavno da. Takoder i u tu utakmicu protiv Hajduka u superkupa. Vjerujem u svoje oci.

    Ponekad vidim nesto u igrace sto mi se svida i brzo dodem do (barem neki) zakljucak. Do kakav nivou mozeSucic stic, neznam. Ali vidim neke kvalitete koji su za Dinamo.

    Ja, recimo, na prvog pogleda Perisica u Roeselara sam prepoznao nesto u njemu i zato sam poceo ga pratiti (utakmice 2.belgijska). Toliko sam ga tada hvalio da sam iznervirao forumase.

    Takoder sam odma kroz neke highlightse iz HD-a, te onda u Lokomotivu, prepoznao nesto u Brozovica. Bez obzira sto su vecina dinamovaca njega tada ismijali (dok je igrao u Dinamo) i rekli kako "samo da Brozovica nema u prvi 11" ili "odma smo jaci kada Brozovic ne igra" ja sam vjerovao u svoje ocima. Svaka cast svakome i svi imaju pravu na svoje. Ali ja cu uvijek vise vjerovati svoje nego tude.

    A da budem jasan, ja tu ne usporedujem Perisica, Brozovic i Sucica. Samo njih dodajem kao primjeri. Kao i Stojkovic.

    Da citiram samog sebe:

    Ja sam oduvijek slab na ti "link-up" vezni igraci. A on se cini kao jedan od ti. Poneki mislu da ti koji pretrce toliko km su "samo" maratonci ili neki pitbulli, ali dosta su bas igraci poput Brozovic koji stalno PAMETNO trcu bez loptu. Taj "off the ball" kretanje.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Za Frigana mi nije žao, jer mislim da bi bilo neodgovorno dati toliki novac za igrača sa jednom dobrom sezonom hnla, ali ne bih volio da izgubimo Lokomotivin dvojac zbog nekog natezanja oko milijun eura...ni Kačavenda, ni Stojković trenutno nisu pojačanja, ali kroz godinu-dvije su zicer.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Turci vol. 278: Petko želi u Trabzon, ide za manje od 5 milja.
  • Nino Bule
    11.6k
    Ma nemate se sta prdat, sucic je u prijateljskim + to malo superkupa izgledao za svoje godine ko razina megatalenta, suludo dobro je izgledao; vidjet cemo hoce li se to nastavit.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.