• marcio amoroso
    33.1k
    Stavljaš Frigana u klasu Gvardiola ili Kove?mali M

    Ne stavljam, ali smatram da Rijeka kao i svaki klub treba da misli samo na sebe.
  • Orc123
    5.5k
    A je i ovaj Lesicki samo gleda gdje ce oblatiti trenutnu Upravu ili pozvati na sumnju za istu .. prosle godine se opekli sa Boskom, nitko lud nije ocekivao da cemo se nadmetati sa ponudama vecim od 3,5 mil eura....tokko su i nasi cca ponudili....s nase strane ucinjeno sve!
  • Kaktus Car
    361

    Belgijska liga je ukupno po rezultatima i koeficijentu bolja od HNLa, ali kad se pogledaju međusobni rezultati hrvatskih i belgijskih klubova onda to ispada velika sramota za njih. Daleko su oni od nekog velikog koraka naprijed.
  • Common Sense
    527
    Frigan ne vredi 6 miljona skup s gruntom.
  • deda
    28.7k
    Daj Dario potpisi više Brunu da stavimo točku.
  • Droljo
    5.5k
    Ali financijski jaki su Brugge,Antwerpen, Royal Union. Svi ostali su tu negde.Facke

    Royal Union došli iz druge lige prije koju godinu a ne spominju se klubovi poput genka, genta ili standard liege... Di smo mi od belgijaca... Jedino im ne ležimo u međusobnim to stoji.. dinamo a za druge ne znam
  • blue heart 72
    1.4k
    Frigana je želio Bišćan, meni je jedini bio "tiha patnja" od ovog spominjanoc HNL trojca, ali UKOLIKO je ovo riješen transfer(a mislim da nije) i za tu lovu koja se spominje, onda i od mene NE, HVALA LIJEPA. Mislim da smo Riječi dali fer ponudu, koju bi još možda digli na 4 milijuna kao gornju granicu i da je to to. AKO su ga prodali za spomenutu cifru, svaka čast. Jedino mi je žao Frigana, koji je stvarno želio do dođe kod nas.
  • marcio amoroso
    33.1k

    Anderlecht svi zaboravili.
  • Droljo
    5.5k
    Anderlecht svi zaboravilimarcio amoroso

    Da. Fulao i ja :worry:
  • criticus
    1.4k
    Nemam namjeru pravdat upravu, vrijeme će pokazat kakav posa rade. Ali 6 milijuna za potencijal je jako rizično. Svaka čast Friganu, ali on je odradio 3-6 mjeseci jako dobrog nogometa na poluozbiljnoj razini. Za takvo nešto je, po meni, ludost dati 6 milijuna eura. Ako se ne zoveš Man City naravno. Možeš ti s njim pogodit, daleko od toga, ali takav rizik je nedopustiv za klub financijskih mogućnosti Dinama.
  • Dinaminjo
    564
    Da smo trebali platito 5m plus bonus nismo, ali da bih radije prodao Marina i Menala pa platio Frigana, bih..
  • Facke
    2.3k


    Royal Union je u vlastnistvu coveka koji je kupil i Brighton. Imaju novce ko blate.
  • Kaktus Car
    361
    Ako Petković ostaje i dolazi Kaneko za desnu stranu gdje bi Frigan uopće igrao? Da ga je RIjeka i bila spremna pustiti za 3-4 milijuna, ima li smisla platiti toliko igrača koji nije nužno pojačanje i koji nije čak ni siguran starter? Bi li on uopće na to pristao?

    Dobra je stvar, ako je ovo istina, da onda mora biti svima jasno da Ivanušec vrijedi minimalno 15 + bonusi. To je sad ključ, važnije i od ulaznih transfera - ne poklanjati ključne igrače. Ako nema pravih ponuda, onda pričekati.
  • Mr Anderson
    5.7k
    Nešto mi smrdi u tom transferu. Otkud Westerlou tolike pare? Jeli ih netko kupio ili su filijala nekog većeg bogatog kluba?
  • mali M
    3.6k
    radije prodao Marina i Menala pa platio FriganaDinaminjo

    ta rečenica bi imala smisla kad bi netko ekšuli htio kupiti Marina i Menala.. pa s razlogom su još s nama...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.