• Infinity
    15.2k
    Takodjer adidas. Kragnica je tu, sve je fensi smensi.

    1okx3zvh4tnch9gr.jpg
  • Oluja
    3.6k
    Boje lososa ili boje glavića, kako god, ne želim rozi pederski dres.
  • Nolifer
    6.5k
    Isto ne želim taj rozi gostujući. Ako baš mora nek bude tek četvrti, pa za svakog po nešto. Prva tri dresa moraju biti boje Dinama. A ne neke pizdarije....
  • Bosskovitz
    7.3k


    A stari, nemoj ga nositi. Mala marketinška mudrost je da se gostujuci dres bas i ne bi trebao svidjeti onima kojima se sviđa treći dres, i obrnuto. Ciljaš razlicite publike i tako povećavaš prodaju.

    Domaći je svetinja i izvan te jednadžbe, naravno.
  • SAS1987
    13.3k
    Ja bi za drugi dres ili bijeli ili prugasto zuto crni.

    ugtv1nvanb7rg81g.jpg
  • marcio amoroso
    31.9k
    Ovaj trenutni bijeli sa ovim detaljima je brutalan. Baš brutalan. Doslovno svi koji su ga vidjeli uživo su oduševljeni s njim. Ja sam ga kupio djeci, a i sebi ću kad naletim na neki sa dobrom cijenom.
  • Bosskovitz
    7.3k


    Ne postoji četvrti dres, a ne postoje baš ni “boje Dinama”.

    Postoji jedna boja Dinama: plava, modra. Bit će jednog dana marketing na razini pa ćemo imati i definiranu točnu nijansu, da ne bude dileme. To nije ni biancocelesti ni Navy blue. I domaći dres mora uvijek i zauvijek biti u toj boji.

    Gostujući i treći naprosto ne smiju zbog same prirode postojanja gostujuceg i treceg dresa. I tu je najbolje rjesenje imati jedan za malo liberalniji, otvoreniji dio publike (ružičasto, zuto, crveno, zeleno, ljubičasto), a dio za malo konzervativniji dio publike (bijelo, zlatno, crno, nijanse plave). Naravno, brineš o brendu, ne radiš cirkus od sebe, ali zivis u sadašnjosti, ne u proslosti.
  • Infinity
    15.2k
    Kad smo kod zelja i pozdrava, ja bih ovom dao prednost, tj. bio bi mi standardni dres, a i boje bi koristio kao sekundarne na nekim artiklima, grafikama i slicno.

    hdpbtfuqcp7sblua.jpg
  • Nolifer
    6.5k


    Neki veliki klubovi imaju i četvrti dres, pa ga rijetko kad ili skoro nikad ne koriste. Zna se koje su boje Dinama.. Gle ukusi su različiti i nemreš nekoga nagovorit za nešto ako mu nije po guštu.

    Ako već gledam gostujući, radije bih izabrao ovo što su kolege @SAS1987 i @Infinity predložili.

    Isto tako i za treći dres, ne pamtim da smo ikada imali rozi dres. Još mi je gore kad se idu igrat sa grbom pa to bude užas na kraju...
  • xavier
    11.1k


    Svaka čast povijesnoj važnosti, ali ovo je meni osobno tako grozna kombinacija boja da bih ga ostavio za ovakva "revijalna" izdanja.
  • xavier
    11.1k
    Zna se kaj su boje DinamaxFire

    Koja bi onda po tebi bila ta "dinamova" boja za treći dres? Nemamo već dugo ni drugu standardnu, a treću nismo nikad ni imali.
  • NORTE
    9k
    Koja bi onda po tebi bila ta "dinamova" boja za treći dres? Nemamo već dugo ni drugu standardnu, a treću nismo nikad ni imali.xavier
    4 su povijesne boje dinamovog dresa.
    Plavi, bijeli, crno-žuti i svijetloplavi.

    Odmah potpisujem da se toga drže zauvijek mijenjajući nijanse boja i dizajn.

    Za retro kolekcije u shopu mi je ok da u ponudi budu i boje Gradjanskog.
  • Nolifer
    6.5k


    A ako mogu birati, neka bude crna sa nekom zlatnom kombinacijom...

    Evo koncept je neko već napravio. Tako da u tom stilu


    kfkfz6sibfu964as.jpg
  • Bosskovitz
    7.3k


    Al to ti i velim, ne postoje boje Dinama nego boja Dinama. Ne pokušavam te ja na nikaj nagovoriti, fala Bogu svakom se smije sviđati kaj god, ja samo velim da nema potrebe da robujemo nekim laznim i nepostojećim tradicijama kaj se tice gostujucih dresova.

    Da se mene pita:

    • DOMAĆI: plavi, svetinja, ne dira se. Izmjene cisto kozmetičke i trendovske prirode, ali bez zadiranja u izgled grba i boju dresa
    • GOSTUJUĆI/TREĆI: jedan tradicionalniji, s povijesnom poveznicom ili neka neutralna boja, svijetlija/tamnija nijansa plave i sl.; a drugi kreativniji, u trendu, moderan, aktualan
    • ČETVRTI: svečani dres, kao kaj sam postao na ovoj temi prije koji tjedan varijantu Castore dresa kojeg nosi Rangers samo za posebne prigode - tako i nama neki specijalni dres koji je aktualan vise sezona, vintage, bez reklame ili s reklamom i logom proizvođača u boji dresa, možda čak grb Gradjanskog ili samo slovo d, uglavnom mega klasika u nasoj boji
  • xavier
    11.1k


    Meni je crni top, ali mi je puno bolji u kombinaciji sa svijetlo plavim detaljima nego sa zlatnima.

    No po čemu je crna "dinamova boja dresa"? To je bilo pitanje, a ne koji se tebi sviđa?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.